Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ιρένε Τροστ: Η... μικρή Oλλανδέζα

Μια φορά κι έναν καιρό: Μπαμπάς Ολλανδός, μαμά Eλληνίδα. Συναντήθηκαν, ερωτεύτηκαν και ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας στην Ολλανδία. Εκεί γεννήθηκε 24 Ιανουαρίου 1989 και μεγάλωσε η Ιρένε, η οποία επέστρεψε μόνιμα στην Ελλάδα σε εφηβική ηλικία.

Πτυχία (γαλλικά και πιάνο!): Σπούδασε σχέδιο μόδας και styling. Από την εποχή που θυμάται τον εαυτό της τη γοήτευαν τα καλλιτεχνικά επαγγέλματα. Eτσι, μεγαλώνοντας ασχολήθηκε με τη μόδα, την υποκριτική και το τραγούδι.
Επίσημη πρώτη: Στο talent show του Alpha «Dream Show», όπου κατάφερε να ξεχωρίσει λόγω του χαρίσματος της επικοινωνίας που διαθέτει σε αφθονία. Πάντως, αν και άρεσε στο τηλεοπτικό κοινό, δεν έμεινε για πολύ καιρό στο παιχνίδι.

Δυνατή στιγμή: Η συνεργασία της με τον Πάνο Κιάμο στα «Αστέρια» και το παιχνίδι «Puzzlemania» που παρουσίαζε για ένα διάστημα μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.
Στιγμή αδυναμίας: Λίγο μετά την αποχώρησή της από το talent show του Alpha πέρασε μια στενάχωρη περίοδο, γιατί πληροφορήθηκε πως κάποιες «φίλες» της την «έθαβαν» λέγοντας πως είναι ψώνιο!

Οι άνθρωποι γύρω της: Η οικογένειά της και δοκιμασμένες φιλίες από το χώρο της showbiz. Μια από τις κολλητές της Ιρένε είναι η Κωνσταντίνα Πρασσά.

«Καυτό» gossip: Κατά καιρούς έχουν ακουστεί διάφορες φήμες, αλλά η ίδια προσπαθεί να κρατά χαμηλά τους τόνους και έτσι δεν επιβεβαιώνει ούτε διαψεύδει τίποτε.

Ατάκα κι επιτόπου: «Στις ανθρώπινες σχέσεις επικρατεί η ευκολία και οι γρήγοροι ρυθμοί. Πολλοί θεωρούν τους γύρω τους αναλώσιμα προϊόντα. Δεν θα έλεγα ότι πάνε ιδιαίτερα καλά τα πράγματα. Βλέπεις παντού τη ζήλια, τις αντιδικίες και την κακία να κυριαρχούν».

Συχνάζει: Στα hot spots της πόλης. Από το «Ακρωτήρι» στο «Villa» κι από εκεί στα μπουζούκια, που λατρεύει. Ακόμη, θα την πετύχετε στoυς πολυκινηματογράφους γιατί αγαπά πολύ το σινεμά.

Ποια είναι: Σέξι, πληθωρική και ταλαντούχα. Η Ιρένε Τροστ ήρθε στην Αθήνα από το Αμστερνταμ (όπου η ζωή είναι ωραία χαλαρή!) και μπήκε δυναμικά στο χώρο της ελληνικής showbiz. Μετά το «Dream Show» συνεργάστηκε με γνωστά ονόματα του πενταγράμμου όπως ο Πάνος Κιάμος, ενώ συχνή-πυκνή είναι και η παρουσία της στην τηλεόραση. Η Ιρένε βέβαια δεν ξεχνά ποτέ και την άλλη μεγάλη της αγάπη: το σχέδιο μόδας. Μάλιστα, στους μελλοντικούς της στόχους είναι να φτιάξει μια σειρά ρούχων με την υπογραφή της.
ΗΛΙΑΣ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑΣ

Οι εμφανίσεις της στο YFSF 4:

ως LP
Jennifer Lopez
Λουξεμβούργο 1972 (Βίκυ Λέανδρος – Apres toi)
Πάολα - Θυμός
James Blunt (Goodbye my lover)
Έλενα Παπαρίζου
Emeli Sande
Britney Spears και το τραγούδι “Toxic”
Δήμητρα Γαλάνη με το «Δύο μέρες μόνο»
Rihanna με το “Diamonds”
Dua Lipa με το “Be with you”
Emma Stone και Ryan Gosling από την ταινία «La La land»

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια