Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Αντώνης Δόμινος

Ο Αντώνης Δόμινος (Domino) γεννήθηκε στις 6 Μαρτίου από Έλληνες μετανάστες στο New Jersey των ΗΠΑ. Έχει σπουδάσει πολιτικές επιστήμες και φιλοσοφία στο Πανεπιστήμιο της Βοστώνης και πρόσφατα πήρε με άριστα το πτυχίο της Φυσικοθεραπείας απ’ το Plymouth University της Αγγλίας. Η αγάπη του όμως για τη μουσική και η ιδιότητα του τραγουδιστή ξεχώρισε από όλα τα υπόλοιπα. Από πολύ μικρή ηλικία οι γονείς του τον έφεραν μαζί με τον αδελφό του τα καλοκαίρια στη Άνδρο κι έτσι ανέπτυξε ένα μεγάλο δεσμό με τον τόπο απ’ τον οποίο καταγόταν και τους ανθρώπους της.
Έτσι ενώ στην Αμερική είχε ξεκινήσει τις καλλιτεχνικές του εμφανίσεις ως τραγουδιστής της μπάντας που είχε δημιουργήσει με το όνομα “Miss Amanda Jones”, το 1999 πήρε τη μεγάλη απόφαση να τα εγκαταλείψει όλα και να εγκατασταθεί μόνιμα στην αγαπημένη του πατρίδα, την Ελλάδα.
Αφού τελείωσε τη στρατιωτική του θητεία στη Σάμο το 2000, έφτιαξε το συγκρότημα Cabin 54, ένα πενταμελές ποπ-ροκ σχήμα που συνόδευσε πολλούς γνωστούς καλλιτέχνες στις εμφανίσεις τους, όπως τους Σάκη Ρουβά, Νίνο, Τάμτα, Ελένη Πέτα, ενώ παράλληλα εμφανιζόταν σε γνωστά clubs της Αθήνας με μεγάλη επιτυχία. Τώρα εμφανίζεται ως μια φανταστική περσόνα με το όνομα “The Dominos”, μεταμφιεσμένος σε κάτι άλλο, εκφράζοντας μ’ αυτόν τον τρόπο πιο συμβολικά τις υπαρξιακές του αναζητήσεις με ροκ μελωδίες κ τραγούδια.
Την περίοδο αυτή ετοιμάζει την κυκλοφορία ενός πολύ γνωστού τραγουδιού διασκευασμένο.
Οι εμφανίσεις του στο YFSF 4:

Mick Jagger
Seal
Ελβετία 1988 (Celine Dion – Ne partez pas sans moi)
Νίκος Κουρκούλης - Μέρα με τη μέρα
Τom Jones (It’s not unusual)
Bruce Springsteen
Γιώτα Χαλκιά
Πάνος Γαβαλάς με το «Δεν με πονάς, δε μ’ αγαπάς»
Pharrel Williams με το “ Happy”
Robert Palmer με το “Addicted to love”
Tony Bennet με το “Fly me to the moon”
το ''BARBIE GIRL''

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια