Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Γιάννης Χατζηγεωργίου

Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου γεννήθηκε στις 21 Δεκεμβρίου 1990. Έχει δυο αδελφές από τον πρώτο γάμο του πατέρα του την Αναστασία και την Μαρία και άλλους δυο αδελφούς από τον δεύτερο γάμο του πατέρα του. Στο σχολείο τον φώναζαν <<Γιαννάκη>> και τότε ήταν που υιοθέτησε το παρατσούκλι jhonny red.
'Είναι ο πρωτότοκος γιος μιας επταμελούς οικογένειας- έχει τέσσερα αδέρφια, δυο αγόρια και δυο κορίτσια. Η μεγαλύτερη σκανταλιά που έχει κάνει ως πιτσιρίκι ήταν όταν κρύφτηκε μέσα σε ένα μπαούλο από τον παππού του. Ωστόσο, τα παιδικά και εφηβικά του χρόνια δεν ήταν και τόσο ανέμελα, καθώς από την ηλικία των 9 ετών και μέχρι και τα 15 του η οικογένεια του αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Παρ' όλα αυτά, το γεγονός ότι όλοι ήταν πολύ δεμένοι μεταξύ τους τους βοήθησε να ξεπεράσουν όποια δυσκολία παρουσιάστηκε μπροστά τους. 
Ο Γιάννης δεν έχασε ποτέ την παιδικότητα και την αισιοδοξία του, καθώς δεν στερήθηκε ποτέ την αγάπη. Από μικρή ηλικία, ο ηθοποιός άρχισε να φλερτάρει με την ηθοποιία. Ακολουθώντας τον πατέρα του, Κωνσταντίνο -ο οποίος ασχολούνταν ερασιτεχνικά με την υποκριτική- σε παραστάσεις, γνώρισε από κοντά τον κόσμο του θεάτρου και μαγεύτηκε. Στην ηλικία των 7 ετών ανέβηκε στο θεατρικό σανίδι, παίζοντας στη διασκευή των Βατράχων του Αριστοφάνη ατό ρόλο του μάγειρο. Από τότε το φλερτ με την υποκριτική εξελίχθηκε σε έρωτα και στην πορεία σε μια μεγάλη αγάπη.Όταν γυρνούσε και έλεγε κάτι στα παιδιά στο σχολείο το οποίο ίσχυε αλλά ακουγόταν πολύ επιστημονικό δεν ήθελαν να τον κάνουν παρέα ή τον θεωρούσαν αλλόκοτο.
Το 2012 έπαιξε σε ένα Τουρκικού σίριαλ το "Δύο όχθες και ένας Ισμαήλ" (Iki Yaka Bir Ismail) μαζί με την Ελένη Φιλίνη, Καίτη Παπανίκα, Μανώλης Σαρμώνης, Τζωρτζίνα Λιώση, Ζαφείρης Κατραμάδας, Στέφανος Δαμάτος. Μάλιστα όπως έχει πει και ο ίδιος για τις ανάγκες κάποιου γυρίσματος, βούτηξε μεσοπέλαγα με -5 βαθμούς Κελσίου και κολύμπησε για 40 μέτρα, με κίνδυνο ακόμα και να πνιγεί(ενώ ο μεγαλύτερος φόβος του είναι να μην πνιγεί). Είχε επίσης σχέση με την τουρκάλα συμπρωταγωνίστρια του.
To 2014 παίζει στο σίριαλ του ANT1 "ΤΑΜΑΜ" τον "Τζεμ" έναν Τούρκο έφηβο. Μαζί του παίζουν η Μαρία Λεκκάκη,Μανώλης Μαυροματάκη, Λίλα Μπακλέση,Τζωρτζίνα Λίωση ,Πάρι Σκαρτσολία και τον Νίκο Μαγδαλήνο.
Με την Τζωρτζίνα είχαν παίξει μαζί στο τούρκικο smash-hit σίριαλ Δύο όχθες ένας Ισμαήλ μαζί.. «Όπως καταλαβαίνεις, με την Τζωρτζίνα υπάρχει δέσιμο…» μου λέει. Το ίδιο νιώθει και για την Λίλα «με την οποία κάναμε το τελικό casting πριν μας ανακοινώσουν ότι πήραμε τους ρόλους. Υπήρχε πολύ ωραία ενέργεια με την Λίλα, για αυτό και περνάμε πολύ ωραία και στα γυρίσματα, παρά τα εξαντλητικά ωράρια». «Αδελφό» του θεωρεί τον Πάρι Σκαρτσολιά (σ.σ. τον Μανωλάκη από το Καφέ της Χαράς), που υποδύεται τον κολλητό του στο Ταμάμ. «Γνωριστήκαμε στο σίριαλ, δέσαμε αμέσως, και πλέον ο Πάρις είναι μέλος της μπάντας μας!» όπως λέει ο ίδιος για τους συμπρωταγωνιστές του.
Οι μπάντα του Γιάννη ονομάζετε RadioAct μαζί του παίζουν οι : Γίωργος Κα'ί'κου, Duke,Νίκος Αθανασιάδης,Κώστας Στεφανίδης.Έχουν υπογράψει συμβόλαιο με την Panik Records και έχουν κυκλοφορήσει δυο τραγούδια μέχρι στιγμής το ''Me N' Myself'' και το ''Κάτι πήγε στραβά'' που είναι επίσημο soundtrack της ταινίας δράσης, Short Fuse. Το δυναμικό τραγούδι των τίτλων της ταινίας γράφτηκε απο τον Digi (Booty Panda) και τον Duke (rapper RadioAct),ενώ ερμηνεύτηκε απο τον Γιάννη Χατζηγεωργίου (front man RadioAct) και την αγαπημένη όλων, Demy!
Τέλη Οκτωβριου θα παίξει σε musical μαζί με Ελένη Φουρέιρα, Ιωάννα Πηλιχού, Ήβη Αδάμου, , Αιμίλιος Ράφτης, Χάρης Χιώτης και ο Σταμάτης Γαρδέλης, Γιώργος Βάλαρης και η Καίτη Γαρμπή.
Αγαπημένο φαγητό: φακές
Αγαπημένο χρώμα: κόκκινο
Το motto του είναι <<η ζωή είναι γλυκιά όσο η ζάχαρη και αλμυρή όσο το αλάτι.

Οι εμφανίσεις του στο YFSF 4: 

IMANY - Don't be So shy
Joe Jonas (Cake by the ocean)
Αλκίνοος Ιωαννίδης
R.E.M. (Michael Stipe)
Rick Astley με το “Never gonna give you up”
Lana Del Ray με το “ Blue Jeans”
«Καλοκαιρινά Ραντεβού» από τις Δυτικές συνοικίες
Tracy Chapman με το “Fast Car”
Brian Molko των Placebo το «Every you and every me».

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια