Στην πασαρέλα η καλλονή που έχασε το πόδι της στη βομβιστική επίθεση στη Βοστόνη

Πριν τέσσερα χρόνια έζησε τον εφιάλτη πέφτοντας θύμα στη βομβιστική επίθεση στη Βοστόνη και χάνοντας το ένα της πόδι. Σήμερα η 36χρονη καλλονή χορεύτρια Adrianne Haslet περπατά στην πασαρέλα με προσθετικό μέλος και συγκινεί. Τώρα είναι και πάλι δυνατή και στέλνει το δικό της αισιόδοξοι μήνυμα.
H Adrianne Haslet, πριν τέσσερα χρόνια έχασε το ένα της πόδι στη βομβιστική επίθεση στον Μαραθώνιο της Βοστόνης, έγινε μοντέλο σε πασαρέλα στον Καναδά, κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας στο Βανκούβερ και εντυπωσίασε. Η 36χρονη άνοιξε και έκλεισε το show της Καναδής σχεδιάστριας Lesley Hampton και περπάτησε στην πασαρέλα με το προσθετικό μέλος στο αριστερό της πόδι, δηλώνοντας πιο δυνατή και πιο αποφασισμένη από ποτέ να πετύχει όλους τους στόχους της,
«Ήταν εκπληκτικά» ανέφερε και πρόσθεσε: «Τσιμπούσα τον εαυτό μου και έλεγα ότι αυτό δεν μπορεί να συμβαίνει»! Η Adrianne αποφάσισε να συνεργαστεί με την ΜΚΟ Be Body Aware με στόχο να συμπεριληφθούν στην επίδειξη μόδας «διαφορετικά» από τα συνήθη πρότυπα μοντέλα, με διάφορους σωματότυπους. Η Lesley Hampton έμαθε την ιστορία της Adrianne μέσα από ένα άρθρο και θέλησε να την έχει στο show της!
Η 36χρονη Adrianne ήταν η τρίτη καλύτερη χορεύτρια ballroom στον κόσμο πριν τραυματιστεί στην τρομορατική επίθεση στον Μαραθώνιο της Βοστόνης.

Related Posts