Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ομολόγησε τη δολοφονία της 6χρονης ο πατέρας της

Το κορμάκι της 6χρονης Στέλλας βρέθηκε μέσα σε κάδο σκουπιδιών
Ομολόγησε ο πατέρας του κοριτσιού - Απέδωσε την αποτρόπαια πράξη του στην "κακιά στιγμή"
Οι Αρχές έστρεψαν άμεσα την προσοχή τους στον πατέρα της μικρής, ο οποίος από την εύρεση του πτώματος κι έπειτα θεωρήθηκε ο βασικός ύποπτος. Σημειώνεται πως νωρίτερα μέσα στην ημέρα, ο άνδρας είχε κινήσει τις υποψίες των αστυνομικών, αφού τα όσα τους έλεγε στις καταθέσεις του περιείχαν μία σειρά αντιφάσεων.
Τελικά μετά και τις πιέσεις των Αστυνομικών ο άνδρας ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του, την οποία απέδωσε στην "κακιά στιγμή", προβάλλοντας τη δικαιολογία πως το παιδί έκλαιγε επειδή έλειπε η μητέρα του από το σπίτι (σ.σ. είχε εισαχθεί σε νοσοκομείο για επέμβαση).
Ο άνδρας είπε στις Αρχές πως προσπαθώντας να ηρεμήσει το παιδί το πήρε αγκαλιά, το έσφιξε λίγο παραπάνω και τελικά το παιδί πέθανε.
Το χρονικό της τραγωδίας
Ο πατέρας, πρώην αστυνομικός στο επάγγελμα, δήλωσε στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα ότι το παιδί του, το οποίο αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα εξαφανίστηκε από το σπίτι τους στην Αγία Βαρβάρα ενώ ο ίδιος κοιμόταν τα ξημερώματα της Πέμπτης. Όπως υποστήριξε στους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αγίας Βαρβάρας, ο 61χρονος πατέρας το πρωί της Πέμπτης που ξύπνησε, δεν βρήκε στο κρεβάτι την κόρη του. Μάλιστα, ισχυρίστηκε ότι λόγω του γεγονότος ότι παίρνει φαρμακευτική αγωγή με ηρεμιστικά χάπια, του προκαλούν υπνηλία, με αποτέλεσμα να κοιμάται βαριά. Ωστόσο, ο 61χρονος Ιωάννης Εικοσπεντάκης, κατά την κατάθεσή του το πρωί της Πέμπτης, ισχυρίστηκε ότι το προηγούμενο βράδυ ξέχασε τα κλειδιά του σπιτιού πάνω στην πόρτα, με αποτέλεσμα να μπουν ληστές στο σπίτι και αφού έκλεψαν μια μπιζουτιέρα της συζύγου του απήγαγαν και την μικρή Στέλλα.
Ωστόσο, μεγάλη εντύπωση προκάλεσε το γεγονός, ότι ο ίδιος αφού διαπίστωσε την εξαφάνιση της κόρης του, δεν επικοινώνησε αμέσως με την αστυνομία αλλά πήγε το δίδυμο αδερφάκι, ένα αγόρι, στο σχολείο και στη συνέχεια ενημέρωσε τις αρμόδιες Αρχές. Μάλιστα, όπως ισχυρίστηκε στους πρώην συναδέλφους του, πριν προβεί σε καταγγελία, έκανε ο ίδιος έρευνα για να βρει την 6χρονη κόρη του.
Ο 61χρονος σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του “Policenews” ήταν παντρεμένος την τελευταία δεκαετία με την σύζυγό του. Από τις αρχές της κοινής τους συμβίωσης, συνεχώς ακούγονταν έντονοι καβγάδες μέσα από την διώροφη οικία της Μεγ. Αλεξάνδρου 84 όπου διέμενε ο ίδιος με τη σύζυγό του και τα δυο τους παιδιά. Γνωστοί της οικογένειας, κάνουν λόγο για μια οικογένεια με λίγες κοινωνικές σχέσεις, συνεχώς κλεισμένους στο σπίτι τους. Μάλιστα, το γεγονός ότι από τη γέννηση των παιδιών, η περιοχή σπάνια έβλεπε τα παιδιά να βγαίνουν ακόμα και στο μπαλκόνι του σπιτιού τους για να παίξουν.
Ο 61χρονος είναι πατέρας άλλων 2 παιδιών από τον πρώτο του γάμο. Σύμφωνα με μαρτυρίες, η πρώην γυναίκα του μετά το διαζύγιο έφυγε από την Αθήνα και διαμένει μόνιμα στη Κω.
Περίεργη συμπεριφορά και γεγονότα
Σύμφωνα με μαρτυρία ανθρώπων που γνωρίζουν την οικογένεια, ισχυρίστηκαν ότι πρόσφατα ο 61χρονος έκανε ανάληψη όλου του ποσού που διατηρούσε σε κοινό λογαριασμό με τον γιο του από τον πρώτο του γάμο, ο οποίος αυτή την εποχή κάνει την στρατιωτική του θητεία.

Προμελετημένο έγκλημα ή ατύχημα;

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια