Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

3 εκρήξεις κοντά στο πούλμαν της Ντόρτμουντ

ΓΕΡΜΑΝΙΑ - ΕΚΡΗΞΕΙΣ στο πούλμαν της Ντόρτμουντ ενώ πήγαινε για τον αγώνα με τη Μονακό
Πανικός επικράτησε πριν την άφιξη της Ντόρτμουντ στο γήπεδο της ενόψει του πρώτου ματς των προημιτελικών του Champions League απέναντι στην Μονακό.
Συγκεκριμένα, 10 χιλιόμετρα πριν φτάσει η αποστολή των Γερμανών στο γήπεδο (κοντά στο ξενοδοχείο), σημειώθηκε έκρηξη κοντά στο πούλμαν.
Η Αστυνομία επιβεβαίωσε ότι σημειώθηκαν τρεις εκρήξεις που είχαν ως αποτέλεσμα να σπάσουν αρκετά παράθυρα και να υπάρξει τραυματισμός του ποδοσφαιριστή Μάρκ Μπάρτρα, ο οποίος πήγε στο νοσοκομείο. Tελικά λίγη ώρα μετά διαπιστώθηκε ότι ο Ισπανός ποδοσφαιριστής δεν είχε τίποτα σοβαρό.
Να θυμίσουμε ότι στην Ντόρτμουντ αγωνίζεται ο Ελληνας παίκτης, Σωκράτης Παπασταθόπουλος.
Την είδηση επιβεβαίωσε η ίδια η Ντόρτμουντ με ένα αρχικό tweet, στο οποίο ανέφερε ότι «υπήρξε ένα περιστατικό κατά την αναχώρηση του λεωφορείου. Ένα άτομο τραυματίστηκε. Θα ακολουθήσουν περισσότερες πληροφορίες».
Λίγα λεπτά αργότερα, ο λογαριασμός της στο twitter έκανε retweet ένα μήνυμα της αστυνομίας, στο οποίο αναφέρεται ότι «στην περιοχή του Άνω Ντόρτμουντ, σημειώθηκε μία έκρηξη. Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις. Η ακριβής τοποθεσία δεν είναι ξεκάθαρη».
Τελικά στις 21:30 αποφασίστηκε να αναβληθεί το παιχνίδι Ντόρτμουντ-Μονακό, το οποίο θα διεξαχθεί αύριο Μεγάλη Τετάρτη στις 19:45 (ώρα Ελλάδος).

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια