Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

ΜΑΙΟΣ 2017: η Νέα Σελήνη και η επιρροή της σε παγκόσμιο επίπεδο

«Δεν μπορείς ποτέ να φέρεις την ελευθερία με ένα στρατό εισβολής.» Ροβεσπιέρος
Η νέα Σελήνη είναι η απαρχή μίας περιόδου η οποία θα μας υποδείξει πως θα πάει ο μήνας.
Η κορύφωση της είναι η Πανσέληνος. Ο μήνας Μάιος έχει μια Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου (*υλικές απολαβές και κτήσεις).
Αυτό που προβληματίζει όμως είναι η όψη 135ο μεταξύ Άρη-Πλούτωνα και αυτό σηματοδοτεί περίεργες εμπόλεμες (**κυριολεκτικά ή μεταφορικά)καταστάσεις που ως πάθη ...σιγόβραζαν εδώ και χρόνια.

Η Νέα Σελήνη και η επιρροή της σε παγκόσμιο επίπεδο: Σε παγκόσμιο επίπεδο θα πρέπει να περιμένουμε ζητήματα με εταιρείες παροχής υπηρεσιών, με τον τομέα της υγείας και των φαρμάκων.
Επιπρόσθετα ίσως, τα ίσως πάρουν άσχημη τροπή αφού δεν αποκλείεται να υπάρχει «ατύχημα» που μπορεί να προκαλέσει ακραίες καταστάσεις με ριπές, πυροβολισμούς και συρράξεις.

ΠΟΛΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΡΡΕΑΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ:

Η Νέα Σελήνη και η επιρροη της στην Ελλάδα: « Για να τα σώσουμε όλα, πρέπει να τα ρισκάρουμε όλα.» Σίλερ
Σε αυτή ακριβώς την φράση κρύβεται όλη η ουσία της Νέας Σελήνης Μαΐου 2017 για την Ελλάδα. Ο αυτοτελής χάρτης της Νέας Σελήνης (**και αυτό ενέχει στοιχεία και για πρόβλεψη σε παγκόσμιο επίπεδο) μιλά για ζητήματα με ασθένειες ή εμβόλια που έχουν να κάνουν με το αίμα αλλά και τις εξαρτήσεις. Παράλληλα ίσως βγουν στην επιφάνεια παράλογες εξαρτήσεις αλλά και για τοπικές ή εθνικές επαναστάσεις.
Το Μεσουράνημα μιλά για διαταγές που πρέπει να εκτελεσθούν με το έτσι θέλω και με απουσία νομιμοποιησης. Στην πραγματικότητα θα δούμε από κάποιους ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο από που διαλαλούν ή και νομίζουμε πως τελικά έχουν. 
Ο Ωροσκόπος σηματοδοτεί συνέδρια που δεν θα έχουν την μορφή και τα αποτελέσματα που θα ήθελαν οι ιθύνοντες αλλά και για ομιλίες που μιλούν για τις προοπτικές και την ελπίδα.

Ο χάρτης της Νέας Σελήνης συγκρινόμενος με τον γενέθλιο της Μεταπολίτευσης είναι αρκετά διαφωτιστικός.
Το μεσοδιάστημα SO/MO σηματοδοτεί έναν λαό που «δοκιμάζει» τα όρια και τις αντοχές του και που θέλει να τιμήσει την παρακαταθήκη των προγόνων του. 
Γεγονότα απρόσμενα που παρουσιάζονται ως «ευκαιρίες» τελικά φέρνουν αλλαγές στην κοινή γνώμη.
Το Μεσουράνημα της Νέας Σελήνης μιλά για την αποστέρηση δικαιωμάτων αλλά και για αιτήματα που δεν θα εισακουστούν. Ένας «κλειστός κύκλος» απαιτεί να υπακούσουμε σε μια ρητή εντολή. Μια γνωμοδότηση φέρνει τα πάνω-κάτω.
Ο Ωροσκόπος σηματοδοτεί καταστάσεις που θα υποκινηθούν από άλλους.
Η προπαγάνδα θα δίνει και θα παίρνει. Άτομα που βρίσκονται σε οικονομική ανέχεια δυστροπούν.

Ο χάρτης της Νέας Σελήνης συγκρινόμενος με τον SARC χάρτη της Μεταπολίτευσης είναι αρκετά περίεργος αφού το μεσοδιάστημα Ηλίου/Σελήνης μιλά για την αναψηλάφηση ενός εγκλήματος. Μιλά όμως για περιορισμό των προσδοκιών ως προς του στόχους της ανάπτυξης. Μια παραίτηση ή απόσυρση από τα κοινά ή την δημόσια ζωή θα συζητηθεί. 
Το Μεσουράνημα μιλά για προσπάθειες οι οποίες παρεμποδίζονται. Κάποια ζητήματα τελικά φέρνουν θλίψη.
Ο Ωροσκόπος μιλά για μια μεγάλη αλλαγή αλλά και μια ¨θυσία" της χώρας για χάριν τρίτων
Karl-Heinz Ottinger

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια