Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Διάσημοι Έλληνες που υπήρξαν στο παρελθόν ζευγάρι

Famous Greeks who have been a couple in the past
Έρωτες κρυφοί, άλλοι ξεχασμένοι στο χρονοντούλαπο και άλλοι καλά κρυμένοι από τα φώτα της δημοσιότητας. Οι πρωταγωνιστές τους έχουν συνεχίσει τη ζωή τους, έχουν παντρευτεί έχουν κάνει παιδιά μέχρι και… εγγόνια.
Πίσω στο χρόνο κάποιοι ηθοποιοί και τραγουδιστές υπήρξαν επίσημα ζευγάρι, ενώ άλλους τους ένωσαν οι φήμες και τα δημοσιεύματα της εποχής. Με το πέρασμα των χρόνων τα ξεχάσαμε όλα – αν και κάποια από αυτά τα ζευγάρια δεν τα ξέραμε καν!

Ιδού οι ιστορίες ζευγαριών – ταιριαστών ή απίθανων, που είχαμε ξεχάσει ότι είχαν δεσμό και απασχόλησαν τα media της εποχής τους…
Famous Greeks who have been a couple in the past
Η Αλίκη Βουγιουκλάκη(1934) έβγαινε με τον Κώστα Σπυρόπουλο (1964), αφού μόλις λίγους μήνες πριν είχε χωρίσει με τον Βλάσση Μπονάτσο (1949), ο οποίος πριν είχε δεσμό με τη Λύδια Λένωση η οποία είχε χωρίσει από τον Ανδρέα Μπάρκουλη (1936).
Famous Greeks who have been a couple in the past
Η 64χρονη Τάνια Τσανακλίδου (1952) εξομολογήθηκε για τη σχέση της με τον Άλκη Κούρκουλο (1967) ότι είχε πάθει σοκ, όταν πάτησε τα 40 και ήταν με ένα νεότερο άνδρα. Χωρίς να μασήσει τα λόγια της, είχε δηλώσει για αυτή τη σχέση: «Από τα 35 μου μέχρι τα 40, όσο κράτησε η σχέση μου με τον Άλκη, τεσσεράμισι χρόνια περίπου. Ντράπηκα που είχα σχέση με έναν άνδρα, ένα αγόρι, την ίδια ώρα που έβλεπα να “χουν κρεμάσει τα μούτρα μου».
Famous Greeks who have been a couple in the past
Ζευγάρι για 10 ολόκληρα χρόνια υπήρξαν η Δήμητρα Παπαδοπούλου (1962) και ο Γιώργος Γιαννόπουλος (1960). Μάλιστα, την περίοδο εκείνη η ηθοποιός έσκιζε με τους Απαράδεκτους, ενώ ο εκείνος δεν ήταν ακόμη γνωστός στο ευρύ κοινό. Ο Γιαννόπουλος έχει δηλώσει σε συνέντευξή του: «Έχουμε την καλύτερη σχέση τώρα, μιλάμε και είμαστε φίλοι. Με τη Δήμητρα ήμασταν μαζί 10 χρόνια και πήρα από εκείνη πολλά πράγματα, όπως φαντάζομαι κι εκείνη από εμένα. Όταν ήταν το σίριαλ «Οι απαράδεκτοι» στο πικ του και ήμασταν διακοπές στη Σύρο, ερχόταν ένα τσούρμο από παιδάκια να γνωρίσουν τη Δήμητρα. Έβλεπα μπροστά μου πώς γίνεται να χτίζεται ένας σταρ.»
ζευγάρι  Famous Greeks who have been a couple in the past
Ο Γιάννης Βούρος (1955) και η Άννα Αδριανού (1947) υπήρξαν παντρεμένοι και πολύ δημοφιλείς πίσω στο 1981. Ο γάμος τους έγινε στις αρχές της δεκαετίας του 80 – κι ενώ και οι δυο τους ήταν στο απόγειο της καριέρας τους. Χώρισαν αλλά παραμένουν καλοί φίλοι.
ζευγάρι  Famous Greeks who have been a couple in the past
Ο αείμνηστος ηθοποιός Δημήτρης Παπαμιχαήλ (1934) για πολλά χρόνια ήταν ζευγάρι με την όμορφη συνάδελφο του, Μίνα Χειμώνα, την οποία γνωρίσαμε μέσα από την θρυλική σειρά «Καλημέρα Ζωή» και υπήρξε μια από τις μεγαλύτερες πρωταγωνίστριες του Νίκου Φώσκολου.
ζευγάρι  Famous Greeks who have been a couple in the past
Πριν από τον Μάρκο Σεφερλή (1968), η Έλενα Τσαβαλιά (1964) ήταν ζευγάρι με τον ηθοποιό Τάσο Περζικιανίδη, που τον γνωρίσαμε ως Χάμπο στην σειρά «Εμείς κι Εμείς». Μάλιστα, η Έλενα είχε παραδεχτεί ότι στο παρελθόν ήταν ξανά αρραβωνιασμένη, χωρίς όμως να διευκρινίσει με ποιον. Η σχέση της με τον ηθοποιό χρονολογείται πριν από 16-17 χρόνια, όταν ήταν στο ξεκίνημα της κι
εκείνος συμμετείχε κυρίως σε επιθεωρήσεις.
ζευγάρι  Famous Greeks who have been a couple in the past
Χαμένος στη λήθη… ο δεσμός του τραγουδοποιού Στέφανου Κορκολή (1960) στις αρχές της δεκαετίας του ’90 με τη νεαρή ηθοποιό, Μαρί Κωσταντάτου (1971)(σήμερα κυρία Κυριακού, 1942). Μάλιστα, για έναν χρόνο (1991-92) υπήρξαν αρραβωνιασμένοι.
Famous Greeks who have been a couple in the past
Ο Γιώργος Κιμούλης (1956) περιζήτητος εραστής της εποχής έβγαινε με την Νατάσα Τσαγκαρουσιάνου , στη συνέχεια διατήρησε δεσμό με τη Μίνα Αδαμάκη (1944), ενώ πριν παντρευτεί την Μαργαρίτα Ζορμπαλά (1957) είχε ένα θυελλώδη δεσμό με την Πέγκυ Σταθακοπούλου (1960).
Famous Greeks who have been a couple in the past
Η Μίρκα Παπακωνσταντίνου (1947) ήταν συμπαρουσιάστρια του Φρέντυ Γερμανού (1934) στην εκπομπή «Ελλάς υπό το μηδέν» που είχε προβληθεί από το Mega τη δεκαετία του ’90 και αποτελούσε μία μοντέρνα συνέχεια του ιστορικού «Αλάτι και Πιπέρι». Αν και η ηθοποιός χαρακτήρισε τον εαυτό της «γλάστρα» σε σύγκριση με το ταλέντο του αξέχαστου δημοσιογράφου και συγγραφέα, τα δημοσιεύματα υποστήριζαν ότι είχαν δεσμό.
Η Μίρκα Παπακωνσταντίνου θεωρείτο μια από τις πιο όμορφες γυναίκες της εποχής.
Παντρεύτηκε τον Δάνη Κατρανίδη (1949), χώρισαν και το 1981 έβγαινε με τον γνωστό από την «Λάμψη» ηθοποιό Τάκη Ανούση. Η Μίρκα το 1992 έβγαινε με τον Φρέντυ Γερμανό, ο οποίος είχε χωρίσει από την Μαρία Ιωαννίδου (1942). Πριν από τον Φρέντυ όμως η Μιρκα έβγαινε και με τον ηθοποιό Βασίλη Κούκουρα (1961), ο οποίος το 1992 έβγαινε με την ηθοποιό-τραγουδίστρια Μαριάνθη Σοντάκη η οποία πρίν έβγαινε με το Φίλιππο Σοφιανό (1957).
Famous Greeks who have been a couple in the past
Τον Φεβρουάριο του 2014, η Βάνα Μπάρμπα (1966) ήταν καλεσμένη στην εκπομπή που παρουσίαζε ο Πέτρος Κωστόπουλος (1954) με την Τζένη Μπαλατσινού (1970).
Κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής τους συνάντησης, η Βάνα Μπάρμπα είπε στον Πέτρο Κωστόπουλο: «Γιατί δε λες ότι είμαι από τις λίγες γυναίκες που έφυγα από σένα τότε».
Τότε εκείνος της απάντησε: «Και πήρες και τη γάτα μαζί». «Μπορούμε να πούμε ότι τα είχατε. Δεν το έχετε παραδεχθεί ποτέ δημόσια. Ας το πω εγώ, να είναι λίγο πιο grande!», αποκάλυψε η Τζένη Μπαλατσινού
amous Greeks who have been a couple in the past
Ο άγνωστος έρωτας Διονυσίου – Ρούλας.
Όταν γνωρίστηκαν ήταν και οι δυο τους ήταν σε μια φάση αναπροσαρμογής όσον αφορά την προσωπική τους ζωή.
Η Ρούλα Κορομηλά (1957) είχε χωρίσει με τον Πάνο Μιχαλόπουλο (1949) και ο Άγγελος Διονυσίου (1956) με την πρώτη σύζυγό του.
Εκείνη την εποχή και οι δύο ήταν στο απόγειο της καριέρας τους και ο έρωτάς τους δεν εξελίχθηκε όπως ενδεχομένως θα ήθελαν.
ζευγάρι  Famous Greeks who have been a couple in the past
Ο Αλέξανδρος Σταύρου (1970) και η Αννίτα Κούλη κάποτε υπήρξαν ζευγάρι. Ωστόσο, η σχέση τους δεν είχε ευτυχή κατάληξη και τράβηξαν χωριστούς δρόμους. Στη ζωή του ηθοποιού – και την τηλεοπτική και την πραγματική – μπήκε η Μαριάννα Τουμασάτου (1967), με την οποία παντρεύτηκαν κι απέκτησαν μία κόρη.
Famous Greeks who have been a couple in the past
Η Ξένια Καλογεροπούλου (1936) έχει εξομολογηθεί σε συνέντευξή της ότι ο Γιάννης Φέρτης (1938) την είχε αφήσει, όταν ερωτεύτηκε τη νεαρή τότε ηθοποιό στο θίασο της, Τάνια Τσανακλίδου (1952)Όσο για τον Φέρτη παντρεύτηκε την Μιμή Ντενίση (1953), χώρισε και για ένα χρονικό διάστημα έβγαινε με τη Ρένια Λουϊζίδου(1966).
Famous Greeks who have been a couple in the past
Η Σοφία Αλιμπέρτη (1966) μάς θυμίζει μόνο… Γιάννη Πάριο (1946).
Όμως στις αρχές της δεκαετίας του 80, ο τότε σταρ Άγγελος Διονυσίου (1956) ερωτεύτηκε την ενζενί του ελληνικού κινηματογράφου. «Σε λένε Σοφία, με λένε Άγγελο»… αλλά δεν κράτησε πολύ!
Famous Greeks who have been a couple in the past
Η Τάνια Τσανακλίδου (1952) έζησε άλλον ένα μεγάλο έρωτα στο πλευρό του Βασίλη Παπακωνσταντίνου (1950).
Μετά το χωρισμό τους γνώρισε και παντρεύτηκε την Ελένη Ράντου (1963).
Οι δυο τους διατηρούν πολύ καλές σχέσεις μέχρι σήμερα, ενώ έχουν συνεργαστεί και επαγγελματικά.
Famous Greeks who have been a couple in the past
Για ένα διάστημα ο Γιώργος Κιμούλης (1956) έζησε ένα θυελλώδη έρωτα με την Πέγκυ Σταθακοπούλου (1960).
Famous Greeks who have been a couple in the past
Ο Κώστας Αρζόγλου (1947) παντρεύτηκε με την Υβόννη Μαλτέζου και έπειτα με την Βέρα Κρούσκα (1947). Μόλις χώρισαν εκείνος δημιούργησε δεσμό με τη Ρίκα Βαγιάννη (1962) μέχρι να παντρευτεί τον έρωτα της ζωής του, όπως έλεγε τότε, την Έλενα Ακρίτα (1955).
και:
Αλέκος Αλεξανδράκης - Γκέλλυ Μαυροπούλου
Αλέκος Αλεξανδράκης - Έλλη Λαμπέτη
Αλεκος Τζανετακος - Μαρθα Καραγιαννη
Αλεκος Τζανετακος - Σοφια Ρουμπου
Ανδρεας Μπαρκουλης - Μαιρη Χρονοπουλου
Αντώνης Θεοδωρακόπουλος - Νόνικα Γαληνέα
Βασίλης Αυλωνίτης - Υβόν Σανσόν
Βερα Κρουσκα - Γιωργος Νταλαρας
Βικυ Βανιτα -Βαγγελης Σειληνος
Γιώργος Καμπανέλλης - Γκέλλυ Μαυροπούλου
Γιωργος Κωνσταντινου - Γιουλη Σταμουλακη
Γιωργος Κωνσταντινου - Ελενα Ναθαναηλ
Γιωργος Κωνσταντινου - Τετη Σχοινακη
Γκιζελα Νταλι - Αλκης Γιαννακας
Γκιζελα Νταλι - Γιωργος Νταλαρας
Γρηγορης Βαλτινος - Μαρα Θρασυβουλιδου
Δημητρης Ιωαννοπουλος - Καιτη Πανου
Δημητρης Παπαμιχαηλ - Δεσπω Διαμαντιδου
Δημητρης Παπαμιχαηλ - Κατια Δανδουλακη
Δημητρης Παπαμιχαηλ - Μαιρη Χρονοπουλου
Δημητρης Χορν-Ελλη Λαμπετη
Ελενη Ερημου - Αλκης Γιαννακας
Ελενη Χατζηαργυρη - Νικος Τζογιας
Κωστας Βουτσας - Ελενα Ναθαναηλ
Κωστας Βουτσας - Σπεραντζα Βρανα
Κωστας Καρρας - Ελλη Λαμπετη
Κωστας Πρεκας - Μαιρη Χρονοπουλου
Κωστας Σπυροπουλος - Μινα Χειμωνα
Κωστας Χατζηχρηστος - Μαρθα Καραγιαννη
Κωστας Χατζηχρήστος - Ντίνα Τριάντη
Κωστας Χατζηχρηστος -Αλικη Γεωργουλη
Λάμπρος Κωνσταντάρας - Άννα Καλουτά
Λαμπρος Κωνστανταρας - Χριστινα Συλβα
Μακης Δεμιρης - Γωγω Ατζολετακη
Μανος Κατρακης - Αλικη Γεωργουλη
Μεμα Σταθοπουλου - Θανος Λειβαδιτης
Μιχαλης Νικολινακος - Αλικη Βουγιουκλακη
Νικος Γαλανος - Κατια Δανδουλακη
Νίκος Ρίζος - Μάρω Κοντού
Τζενη Καρεζη - Ανδρεας Μπαρκουλης
Τζενη Καρεζη - Γιωργος Παππας
Τολης Βοσκοπουλος - Ζωη Λασκαρη
Φάνης Χηνάς-Βασια Τριφυλλη

ΣΧΟΛΙΑ

4 Σχόλια

  1. Ανώνυμος25/1/17, 12:35 μ.μ.

    Γκλετσος - Φασουλής... αυτό γιατί δε το εβαλες;;; και με το Δεμίρη κανεις καποιο λάθος... θεός χωρεστον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αυτες τις σχεσεις αν τις βαλω θα παω μεσα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι είναι αδύνατον κάποιες σχέσεις νά υπήρχαν όντως!!! Λίγο κουλές Κ δεν έχουν ακουστεί ποτέ!!! όπως Μάρω Κοντού Κ Ρίζος... Αυλωνίτης Υβόν σανσον;;;; Επίσης ή Μίρκα Παπακωνσταντίνου νομίζω ήταν παντρεμένη Με τόν Φέρτη ή κάνω λάθος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. για την Μιρκα ξερω μονο οτι δεν παντρευτηκαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή