Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Οικογενειακό Κάρμα

Ο μεγάλος Διδάσκαλος Ν. Μαργιωρής συνήθιζε να λέει ότι η οικογένεια είναι ένα καμίνι του κάρμα, καίει χρέη και παράγει καινούρια. Όντως, οι οικογενειακές σχέσεις, οι σχέσεις γονιού – παιδιού, οι αδελφικές σχέσεις, οι σχέσεις με προπάτορες – παππούδες και γιαγιάδες – αλλά και λιγότερο φανερές σχέσεις, όπως αυτές με θείους, εξαδέλφους και συγγενείς εξ αγχιστείας, όπως είναι μια μητριά ή ένας πατριός, παράγουν πολύ μεγάλο κάρμα, αλλά ξεπλένουν και πολλά φορτία. Δεν είμαστε τυχαία στην οικογένειά μας, εμείς διαλέγουμε με ποιους θα μοιραστούμε την ζωή μας σε αυτό το ταξίδι μας. Ας δούμε κλασικές σχέσεις ζωδιακών συμμετριών που ορίζουν καρμικές οικογενειακές σχέσεις.

Τα καρμικά τρίγωνα
Κάθε ζώδιο έχει δύο καρμικούς δασκάλους, το αμέσως προηγούμενο και το αμέσως επόμενο ζώδιο από το πολικό κάθε ζωδίου είναι τα καρμικά του ταίρια. Όταν λέμε ταίρια, δεν εννοούμε αναγκαστικά σε ερωτικό επίπεδο. Εννοούμε ταίρια ζωής με όποια μορφή. Ας δούμε λοιπόν αυτές τις βασικές τριάδες. Αν αναλύσετε τους χάρτες των μελών τις οικογένειάς σας θα δείτε ότι θα βρείτε οπωσδήποτε μέσα τους αυτές τις σχέσεις.

Ο Κριός έχει για καρμικούς δασκάλους την Παρθένο και τον Σκορπιό
Ο Ταύρος έχει για καρμικούς δασκάλους τον Ζυγό και τον Τοξότη
Οι Δίδυμοι έχουν για καρμικούς δασκάλους τον Σκορπιό και τον Αιγόκερω
Ο Καρκίνος έχει για καρμικούς δασκάλους τον Τοξότη και τον Υδροχόο
Ο Λέων έχει για καρμικούς δασκάλους τον Αιγόκερω και τους Ιχθείς
Η Παρθένος έχει για καρμικούς δασκάλους τον Υδροχόο και τον Κριό
Ο Ζυγός έχει για καρμικούς δασκάλους τον Ταύρο και τους Ιχθείς
Ο Σκορπιός έχει για καρμικούς δασκάλους τον Κριό και τους Διδύμους
Ο Τοξότης έχει για καρμικούς δασκάλους τον Ταύρο και τον Καρκίνο
Ο Αιγόκερως έχει για καρμικούς δασκάλους τους Διδύμους και τον Λέοντα
Ο Υδροχόος έχει για καρμικούς δασκάλους τον Καρκίνο και την Παρθένο
Οι Ιχθείς έχουν για καρμικούς δασκάλους τον Λέοντα και τον Ζυγό

Ο Ωροσκόπος, η Σελήνη, το Μεσουράνημα
Σε μια οικογένεια για να ξεκαθαρίσουμε τα καρμικά φορτία καλό είναι να ελέγχουμε τον Ωροσκόπο, την Σελήνη και το Μεσουράνημα των μελών. Συνήθως θα δούμε ότι το ζώδιο του ενός είναι και αυτό που φιλοξενεί τον Ωροσκόπο, την Σελήνη ή το Μεσουράνημα του άλλου. Υπάρχει ένα γαϊτανάκι και βρισκόμαστε μπροστά στα ίδια και τα ίδια ζώδια, τα οποία ανάλογα με τις ιδιότητες και τις σχέσεις τους μας δίνουν πολλές πληροφορίες για το είδος της σχέσης και το πώς θα ελευθερωθούμε από το μεταξύ μας κάρμα . Επίσης δεν είναι σπάνιο η θέση του Βόρειου Δεσμού της Σελήνης ενός γονέα να συμπίπτει με το ζώδιο του παιδιού του – δείγμα συνήθως εξαιρετικής σχέσης, πολύ αρμονικής.
oroskopos.tv

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια