Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Πως θα έμοιαζαν τα ζώδια αν ήταν σύγχρονα είδωλα της Μόδας

Η Ταυρίνα είναι η ΠΙΟ Στιλάτη!
Ο σκιτσογράφος John Grec Archibald σκέφτηκε μια πρωτότυπη ιδέα, να αναπαραστήσει γραφικά πως μοιάζει ως μοντέλο το κάθε ζώδιο.
Επικεντρώνεται και σε πολλές λεπτομέρειες, όπως πολύτιμος λίθος και στοιχείο του κάθε ζωδίου. Το αποτέλεσμα είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό!
Ρίξτε μια ματιά!
Κριός
21 Μαρτίου – 19 Απριλίου
Το στοιχείο του Κριού είναι η Φωτιά, που φαίνεται στην έντονη προσωπικότητα του μοντέλου, όπως και στο χτένισμα της. Οι πολύτιμοι λίθοι, τα διαμάντια και ο ακουαμαρίνης, αντιπροσωπούνται στο χρώμα των μαλλιών και το φόρεμα.
Ταύρος
20 Απριλίου – 20 Μαΐου
Ο πολύτιμος λίθος του Απριλίου είναι το διαμάντι.
Το σμαράγδι, ο πολύτιμος λίθος του Μαΐου, και το στοιχείο του Ταύρου που είναι η Γη, φαίνονται τόσο στα σκουλαρίκια, όσο και στο πράσινο φόρεμα.
Δίδυμοι
21 Μαΐου – 20 Ιουνίου
Το αεράτο φόρεμα αντιπροσωπεύει το στοιχείο του Αέρα, και η λευκή περλέ απόχρωση του, μαζί με το κολιέ, αντιπροσωπεύουν το μήνα Ιούνιο.
Η σμαραγδένια πράσινη κορδέλα και τα σκουλαρίκια ολοκληρώνουν την εμφάνιση.
Καρκίνος
21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου
Τα μαργαριταρένια λευκά μακριά μαλλιά αντιπροσωπεύουν τον πολύτιμο λίθο αυτού του ζωδίου, καθώς και το στοιχείο του νερού.
Το εκπληκτικό ρουμπινί κόκκινο φόρεμα διακοσμημένο με μοτίβο πεταλούδας κρύβει το σύμβολο του Καρκίνου.
Λέων
23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου
Ένας όμορφος συνδυασμός του φλογερού κόκκινου και του πράσινου αντιπροσωπεύουν τους πολύτιμους λίθους και στοιχείο της Φωτιάς του Λέοντα.
Ένα λιοντάρι απεικονίζεται στην πλάτη της και το πλούσιο φόρεμα αντιπροσωπεύουν την κυριαρχία
του ζωδίου.
Παρθένος
23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου
Η μαλακή απόχρωση του περίδοτου φαίνεται στα μαλλιά της και το στοιχείο της Γης φαίνεται στις λεπτομέρειες του φορέματός της.
Μια όμορφη απόχρωση του μπλε συμπληρώνει το φόρεμα, και σκουλαρίκια από ζαφείρι συμπληρώνει την εμφάνιση.
Ζυγός
23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου
Το αιθέριο φόρεμα με φτερά και σε τόνους του οπάλ, αντιπροσωπεύουν τον μήνα του Οκτωβρίου, και τα μακριά μπλε μαλλιά εκπροσωπούν το ζαφείρι για
τον Σεπτέμβριο.
Σκορπιός
23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου
Ένας σκορπιός απεικονίζεται στο μπροστινό μέρος του φορέματος του μοντέλου και ο πολύτιμος λίθος του Νοεμβρίου εκπροσωπείται στο χρώμα του.
Τα μαλλιά σε χρώμα οπάλ αντιστοιχούν στον πολύτιμο λίθο του Οκτωβρίου, και το γοργονές φόρεμα συμπληρώνει το στοιχείο του Νερού.
Τοξότης
22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου
Στα μαλλιά κυριαρχεί το τοπάζι και το τουρκουάζ, όπως και στα κοσμήματα και το φόρεμα.
Το στοιχείο του ζωδίου, η Φωτιά, απεικονίζεται επίσης στα πυρόξανθα μαλλιά της.
Αιγόκερως
22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου
Ο Αιγόκερως απεικονίζεται να φοράει ένα φόρεμα γρανάτη που ρέει σαν ένα τριαντάφυλλο, και αντιπροσωπεύει το στοιχείο του ζωδίου της Γης.
Τα αιχμηρά νύχια εκπροσωπούν τα κέρατα του κριαριού και τα μαλλιά της είναι στο χρώμα των πολύτιμων λίθων, του τουρκουάζ του Δεκεμβρίου.
Υδροχόος
20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου
Οι πολύτιμοι λίθοι του Ιανουαρίου και του Φεβρουαρίου είναι ο γρανάτης και ο αμέθυστος, που εκπροσωπούνται τόσο στα μαλλιά και στο φόρεμα σε αυτό το σκίτσο.
Ο Αέρας είναι το στοιχείο του ζωδίου του Υδροχόου, που απεικονίζεται στο αεράτο φόρεμα. Επιπλέον, τα σκουλαρίκια στο σκίτσο είναι το σύμβολο του Υδροχόου.
Ιχθείς
19 Φεβρουαρίου – 20 ΜαρτίουΟι όμορφες αποχρώσεις του αμέθυστου και του ακουαμαρίνη αντιπροσωπεύουν αυτό το ζώδιο. Φαίνονται στα όμπρε μαλλιά και το γοργονέ φόρεμα, το οποίο συμβαίνει επίσης να εκπροσωπεί και το με το στοιχείο των Ιχθύων: το Νερό.
diply.com

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια