Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Αντρική Collection Φθινόπωρο-Χειμώνα 2016-17

Οι προσδοκίες σε κάθε περίπτωση ξεπεράστηκαν. Σχεδιαστές και σχεδιάστριες υπερέβησαν τα όρια και μας μετέφεραν σε μία νέα διάσταση. Παρελθόν και παρόν συντίθεται με τον αρτιότερο τρόπο. Οι νοσταλγικές πινελιές των 80΄s αναμείχθηκαν με τις αντίστοιχες ανατρεπτικές του σήμερα, συνθέτοντας τα πιο περίτεχνα «έργα τέχνης». Το οριακό εναρμονίζεται άψογα και βρίσκει τις ισορροπίες του, χωρίς να εξαφανίζει το στοιχείο της υπερβολής. Έντονα χρώματα, εξαντρίκ patterns και γραμμές που φέρνουν μία νέα εποχή στο αντρικό ντύσιμο, όλα μαζί συνέβαλαν στη δημιουργία μιας εμβληματικής στιγμής στο χώρο της μόδας.....
Bomber Jackets
Η είδηση ίσως να μην προκαλεί έκπληξη, αφού τα τελευταία τουλάχιστον 2 χρόνια το βλέπουμε παντού. Ωστόσο, φέτος περισσότερο απο κάθε άλλη φορά, το bomber jacket κατάφερε να τραβήξει τα βλέμματα πάνω του. Πρωτότυποι συνδυασμοί χρωμάτων και υφασμάτων συνετέλεσαν ώστε το αγαπημένο item να έχει και πάλι μία θέση στον κατάλογο των hot trends.
Keep it monochrome
Η αυτοκρατορία των prints (on prints on prints.. on prints) φαίνεται πως παρά την κυριαρχία της στα προηγούμενα fashion shows, φέτος μοιράζεται τη δύναμη της με ένα trend διαμετρικά αντίθετο, αυτό της απόλυτης λιτότητας. Η απόλυτη μονοχρωμία θα γίνει η go-to fashionable επιλογή για φέτος.
80΄s comfort'
Μετά την κυριαρχία του «athleisure» zeitgeist στο χώρο της μόδας, η τάση περνά σε μία άλλη διάσταση, η οποία συνδυάζει την άνεση με τη μόδα, ενώ έχει μία έντονη αίσθηση απο δεκαετίες περασμένες, συγκεκριμένα αυτή των 80΄s.
Gold & Silver
Έπειτα απο την επιτυχία τους στις γυναικείες collections, οι metallic αποχρώσεις έρχονται να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στο χώρο της ανδρικής μόδας. Τολμηρή και σίγουρα εντυπωσιακή, η τάση των metallics θα δώσω μία πνοή πολυτέλειας σε κάθε outfit.
Red & Pink
Αν και απο τα μεγαλύτερα taboo των αντρών, ο φετινός χειμώνας έρχεται να ανατρέψει οποιαδήποτε σχετική συστολή. Go bold, go colorful.
Shearling & Fur
Όπως έχετε καταλάβει και απο τα παραπάνω, το androgene style αποτελεί πλέον φαινόμενο και δεν έχει να κάνει μόνο με τις γυναίκες. Αν και το trend του shearling έκανε ήδη απο πέρσυ την εμφάνιση του, φέτος αποκτά πρωταγονιστικό ρόλο. Το ίδιο και με τις γούνες. Είτε σε λεπτομέρειες, είτε σε πολύ μεγαλύτερες επιφάνειες, κάνουν σίγουρα τη διαφορά.
Καρό
Πέρα απο το καρό πουκάμισο, το pattern επεκτείνεται σε κάθε κομμάτι ρουχισμoύ. Παλτό, πουλόβερ, σακάκια, παντελόνια και κοστούμια είναι όλα checked!

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια