Ερωτικό Ωροσκόπιο Οκτωβρίου 2016

ζωδια Κριός
Ο Κριός φιλοδοξεί μια ζωή χωρίς κανόνες και γίνεται πιο εμφανές πόσο επιτυχείς είστε σε αυτό όταν δύο καυτά αστέρια, ο Άρης και ο Πλούτωνας, λάμψουν τον Οίκο των δημόσιων επιδείξεων της αγάπης. Το Τέταρτο της Σελήνης στις 8 Οκτωβρίου φωτίζει περισσότερο την ανοιχτή στάση σας στην αγάπη, που περιλαμβάνει μετρό, καφετέριες και παγκάκια.
Το ταίρι σας το λατρεύει και μπορεί να ζητά περισσότερες από αυτές τις εκφράσεις ελεύθερης προβολής του έρωτα σας. Για τους αδέσμευτους Κριούς, με την Πανσέληνο της 16ης Οκτωβρίου στο δικό σας ζώδιο να χορεύει με τον Ουρανό, μια ακαταμάχητη έλξη, με τις δυνατότητες της νέας αγάπης, σας έχει γοητεύσει.
Για σας, η αγάπη έχει να κάνει την παρούσα στιγμή και αφήνετε τα παλιά έξω από το υπνοδωμάτιο, καθώς αυτή είναι η ώρα για πονηρό και παιχνιδιάρικο καυτό έρωτα. Θα εξακολουθείτε να δείχνετε την άγρια και σέξι φύση σας αυτό το Σαββατοκύριακο, γνωρίζοντας πολύ καλά τι κάνετε και ότι κρατάτε σφιχτά κάτι καλό.
Στις 27 Οκτωβρίου με τη Νέα Σελήνη στον Οίκο των ερωτικων κτησεων, οι συζητήσεις στο κρεβάτι είναι ερωτικές και αν και έχουμε ξεχάσει για τα καλά τη ζέστη του καλοκαιριού, μπορεί να βρεθείτε με εγκαύματα αυτό το μήνα.

ζωδια Ταύρος
Ο μήνας ξεκινάει με τη νέα Σελήνη να λάμπει ένα χαρούμενο πρόσωπο στον πέμπτο Οίκο της αγάπης, ως σέξι και τολμηρά ραντεβού. Μέχρι να ανοιγοκλείσετε τα μάτια σας μπορεί να έρθετε πρόσωπο με πρόσωπο με το πεπρωμένο και όντας πάντα έτοιμοι για ένα ερωτικό ιντερλούδιο, δεν υπάρχει κανένας τρόπος, ούτε αναζητάτε κανέναν τρόπο για να παρακάμψετε τη σέξι περιπέτεια που στέκεται στο δρόμο σας. Ξέρετε τη διαφορά ανάμεσα στην αγάπη και το πάθος, αλλά σε αυτή την περίπτωση θα δώσετε στον εαυτό σας την άδεια να παρασυρθεί από αυτή τη βιασύνη και το θόρυβο.
Στις 16 του Οκτώβρη μια Πανσέληνος λάμπει στον Οίκο της παρασκηνιακής αγάπης και παρόλο που μέχρι τώρα μπορεί να είχατε έναν μυστικό δεσμό, είστε έτοιμοι να πάτε αυτή τη σχέση σε ένα νέο επίπεδο. Ο κοσμικός άνεμος του Οκτωβρίου σας παρασύρει εύκολα στα βαθύτερα πηγάδια του πάθους. Απλά δεν μπορείτε να κρύψετε το πάθος σας και το ερωτικό σας ενδιαφέρον μαθαίνει από πρώτο χέρι τι σημαίνει να είστε «σιαμαίο» με έναν από τους πιο ερωτικούς και συναρπαστικούς εραστές του Ζωδιακού. Στις 30 Οκτωβρίου, μια Νέα Σελήνη στον Σκορπιό μπορεί να σας φέρει μια γεύση της μοναδικής οικειότητας που ψάχνετε να βρείτε.

ζωδια Δίδυμοι
Η 8η Οκτωβρίου ανακατευει το εσωτερικό ρομάντζο των Διδύμων και για ακόμη μια φορά έχετε παρασύρει στον περίπλοκο ιστό σας ένα κομψό, σικάτο νέο ερωτικό ενδιαφέρον. Ίσως μια νέα τεχνική να είναι απαραίτητη, καθώς ενώ οι σκοτεινές γωνιές και τα βαριά φιλιά εξακολουθούν να δουλεύουν, αισθάνεστε πιο τολμηροί αυτό το μήνα. Ένας αδέσμευτος Δίδυμος έχει πολλές μισό – ξεκινημένες σχέσεις ή δεσμούς που μπορεί να είχαν μπει σε αναμονή, ενώ ”απουσιαζατε” για λίγους μήνες και την 16η Οκτωβρίου μπορεί να ξαναπιάσετε ένα από αυτά τα θέματα. Πάντα με μια μεγαλειώδη χειρονομία, ίσως είναι ένας ασημένιος κάδος πάγου με ένα μπουκάλι σαμπάνιας μέσα που προκαλεί στο ραντεβού σας την αίσθηση ότι είναι χαρακτήρας σε ταινία ή σε μυθιστόρημα.
Προικισμένοι με τον απόλυτο χειρισμό της γλώσσας και την γοητεία του δραπέτη, συχνά σκέφτεστε τον έρωτα σαν ένα διαγωνισμό που πρέπει να κερδίσετε – και που μπορείτε να κερδίσετε εύκολα. Στις 30 του Οκτώβρη με την Νέα Σελήνη στον Σκορπιό, μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι υπάρχει αγάπη που περιμένει να βρεθεί στο άμεσο περιβάλλον σας και ότι δεν χρειάζεται να ψάξετε πολύ μακριά για να βρείτε αυτό που αισθάνεστε ότι λείπει από τη ζωή σας. Αυτή η Σελήνη πάει εσάς και το πρόθυμο ταίρι σας πίσω στο σκοτεινό παρελθόν, καθώς αναπαριστάτε ένα από τα πιο παθιασμένα ιντερλούδια σας.

ζωδια Καρκίνος
Δεν είναι ευρέως γνωστό ότι μπορείτε να πέσετε με σέξι φιλοφρονήσεις. Θα ψάχνετε για παιχνιδιάρικους τρόπους να επιστρέψετε αυτά τα λόγια επαίνου και αυτή μπορεί να είναι η ιδανική στιγμή να κάνετε την πρεμιέρα αυτού του στριπτήζ που έχετε τελειοποιήσει, αν δεν το έχετε κάνει ήδη. Έχετε μια υγιή λάμψη, ειδικά στις 1 του Οκτώβρη, όταν η κυβερνήτης σας φλερτάρει με τον Ποσειδώνα, τον πιο αρχαίο και πιο φευγαλέο εραστή της και αυτές οι φιλοφρονήσεις ήταν το διαβατήριο για τη νέα αυτή σύνδεση. Ο κόσμος μπορεί να αισθανθεί ότι δεν φαίνεστε μόνο καλά, αλλά αισθάνεστε και καλά επίσης και η 13η του Οκτώβρη μπορεί να είναι η αρχή αυτής της άγριας ερωτικής περιπέτειας.
Οποιαδήποτε μη ορθολογική έκρηξη θα σας αφήσει απλώς να νιώθετε αμηχανία, οπότε μετριάστε τα συναισθήματα αυτό το μήνα – ιδίως στις 16 Οκτωβρίου. Θα θέλετε να κατευθύνετε τη συζήτηση μακριά από οποιοδήποτε σημείο δεν έχει επουλωθεί πλήρως και να αφιερώσετε τη νύχτα σε παιχνιδιάρικη και αχνιστή σύνδεση. Η Νέα Σελήνη στις 30 Οκτωβρίου είναι έντονη και μπορεί να κατεβάσετε όλα τα στοπ και τα φρένα μπροστά σε αυτόν το νέο και κάπως φευγαλέο εραστή, παραδιδόμενοι κάπως, ακόμα και για λίγο στα συναισθήματά σας. Αυτή η Σελήνη στον Σκορπιό μπορεί να είναι ύπουλη, οπότε προσέχετε τι εύχεστε, καθώς τα φαντάσματα των παλιών σας εραστών μπορεί να ζητούν αποζημιώσεις.

ζωδια Λέων
Σίγουρα βάζετε δράμα στην καθημερινή σας ζωή και κατά καιρούς σκηνοθετείτε πραγματικά αυτά τα σέξι ραντεβού που κάνουν το ταίρι σας τόσο ερωτευμένο μαζί σας. Σικάτοι και κομψοί, συνήθως έρχεστε πάντα μαζί με πλούσια και πολυτελή σύνεργα και κάθε ραντεβού μπορεί πάντα να γίνει μια θεατρική παράσταση. Έχετε τελειοποιήσει την τέχνη του έρωτα από νωρίς και πιθανότατα ήσασταν σεξουαλικά ενεργοί πολύ πριν από τους συνομήλικους σας.
Αυτόν τον μήνα η σειρήνα που προσκαλεί τους έρωτες της μιας νύχτας, για ακόμη μια φορά εγείρει το δελεαστικό κεφάλι της και μπορεί να είναι δύσκολο να αντισταθείτε στις 13 Οκτωβρίου, καθώς υπάρχουν σέξι αναταράξεις στο σύμπαν. Ένα ερωτικό σενάριο που ξετυλίγεται στις 16 Οκτωβρίου φέρνει μια επιπλέον δόση ίντριγκας. Αυτό το μήνα η τεράστια αποθήκη σας προσωπικής νοσταλγίας, σας επιτρέπει να κόψετε μια σκηνή ειδικά για την περίσταση. Μπορεί η 19η Οκτωβρίου να φέρει μια πολύ ιδιαίτερη ερμηνεία για ένα πολύ ξεχωριστό πρόσωπο. Στις 30 του Οκτώβρη μια Νέα Σελήνη σας βρίσκει στον πανικό του φόβου, γιατί έχετε ήδη βουτήξει πολύ βαθιά και μπορεί να φτάσετε ένα τσακωμό πολύ μακριά και να πληγώσετε την οικειότητα που έχει χτιστεί.

ζωδια Παρθένος
Φυσικά ποτέ δεν είστε βαρετοί και ένα από τα πιο αναζωογονητικά σας χαρακτηριστικά είναι η ικανότητά σας να ερωτεύεστε και να παρασύρεστε ξανά και ξανά, αλλά διατηρώντας την αθωότητά σας ανέπαφη. Αυτό το μήνα με το Νότιο Δεσμό και τον Ποσειδώνα στον Οίκο του γάμου, μπορεί κατά λάθος να παρασυρθείτε στο βωμό, είτε είναι δική σας ιδέα είτε όχι. Μπορεί να ελπίζετε να ξαναζήσετε ένα παρελθοντικό ρομαντικό λάθος και αυτή τη φορά να έχει επιτυχή έκβαση, αλλά γνωρίζετε ήδη τι σημαίνει αυτή η συμπεριφορά. Το πικάντικο δόλωμα είναι πάρα πολύ νόστιμο για να του αντισταθείτε, καθώς η Πανσέληνος στις 16 Οκτωβρίου κυλά και μπορεί ήδη να έχετε χαθεί σε αυτή την ερωτική υπόθεση.
Φταίει ο μεγάλος απατεώνας, ο Ποσειδώνας, απέναντι από τον Ήλιο, που σας κάνει τόσο εύκολους αυτή τη στιγμή, οπότε προσέξτε. Για τους αδέσμευτους ανάμεσα σας, είναι ο Ποσειδώνας που φέρνει αυτή την αίσθηση οικειότητας ζωής ή θανάτου και όσο λιγότερα ξέρετε για αυτό το νέο ταίρι τόσο περισσότερη θερμότητα παράγεται. Αυτοί που είναι σε σχέση αισθάνονται την ίδια ένταση και μπορεί να βομβαρδίσετε τον εραστή σας με άσεμνα μηνύματα αυξάνοντας τη θερμοκρασία σε αυτή την σχέση. Μετά από εβδομάδες παθιασμένου έρωτα, με τη Νέα Σελήνη στις 30 Οκτωβρίου, μπορεί να πανικοβληθείτε σκεπτόμενοι ότι αυτό θα μπορούσε απλώς να είναι μια προσωρινή σπίθα. Ο χρόνος θα δείξει.
ζωδια ΖυγόςΌλα έχουν να κάνουν με εσάς αυτό το μήνα – τις σκέψεις σας, τα συναισθήματά σας, τις σεξουαλικές ορμές σας, όλα συνωμοτούν για να σχηματίσουν την τέλεια καταιγίδα. Θα πρέπει να προσπαθήσετε να ξεχάσετε όσα νομίζετε ότι ξέρετε για τις τεχνικές αποπλάνησης και να τις εκμηδενίσετε σε αυτά που θέλει το ταίρι σας.
Με τον Ήλιο στο δικό σας ζώδιο, του Ζυγού, είναι δύσκολο να ικανοποιήσετε το ταίρι σας, καθώς θέλετε να ικανοποιήσετε τον εαυτό σας, ενώ υπαγορεύετε το χρόνο και τις συνθήκες κάθε ραντεβού. Ίσως αυτόν το μήνα λίγο ερωτικό χιούμορ χρησιμεύει επίσης ως ένα σέξι εργαλείο.
Ο μήνας ξεκινάει στη σκιά της Νέας Σελήνης και την επόμενη κιόλας μέρα, ακόμα μέσα στη λάμψη αυτής της Σελήνης, η Αφροδίτη χαμόγελα στον Ποσειδώνα και εσείς λαχταράτε αυτές τις καυτές, ερωτικές συγκινήσεις που θυμάστε από μια προηγούμενη συνάντηση.
Το σύμπαν μοιάζει ζωντανό, με ποικίλες και σέξι ενέργειες και εσείς ξαφνικά φτάνετε σε μια διακλάδωση του δρόμου σας και ακόμα και οι πιο πεισματάρηδες, «έχω τον έλεγχο» Ζυγοί, μπορούν και θα παραδοθούν σε αυτό το απροσδιόριστο μυστήριο που ονομάζεται αγάπη. Στις ή περίπου στις 19 του Οκτώβρη μπορεί να υπάρξουν απροσδόκητα κέρδη τόσο στην αγάπη, όσο και στα χρήματα και μπορεί να προκύψουν μέσω μιας προσωπικής, από καρδιάς συζήτησης κατά τις πρώτες πρωινές ώρες.

ζωδια Σκορπιός
Την 1η Οκτωβρίου, όταν η Νέα Σελήνη λάμψει στον Οίκο των μυστικών, θα έχετε μια αίσθηση déjà vu. Τα παλιά συναισθήματα αναδεύονται για μια ακόμη φορά, καθώς μπαίνετε σε μια εποχή και σε ένα χώρο όπου τα ερωτικά δρώμενα είναι ο κανόνας και όπου ούτε μια ψυχή δεν γνωρίζει για εσάς τους δύο. Πονηρά αισθησιακοί και πάντα έτοιμοι για έρωτα, μπορείτε ενδεχομένως να πάρετε αυτό που θέλετε μέσω ενός μακράς διαρκείας βλέμμα, ένα από τα πιο ισχυρά εργαλεία στην εργαλειοθήκη σας. Το κλίμα είναι καυτό και στις 13 Οκτωβρίου οι σέξι αναταράξεις που φέρνετε σε ένα ραντεβού δημιουργεί πυροτεχνήματα.
Δεν είστε σε διάθεση για σοβαρή συζήτηση και προτιμάτε έξυπνες και αυθάδεις αερολογίες, προκειμένου να καθυστερήσετε τα συναισθήματα της κτητικότητας που έχουν ξεσπάσει. Τα αστέρια της αγάπης είναι στον πέμπτο Οίκο της τολμηρής αγάπης και η προκλητική συμπεριφορά σας παρακινεί μια ισχυρή απάντηση από το ταίρι σας. Μια Πανσέληνος στις 16 Οκτωβρίου θα μπορούσε να είναι ακριβώς το σημείο καμπής προς την κατεύθυνση κατά την οποία αυτή η σχέση κινείτε. Αν η κατεύθυνση που θα επιλέξετε είναι μεγαλύτερη σεξουαλική ικανοποίηση, αυτή η νύχτα θα μπορούσε να είναι μια νύχτα που μια σέξι διαπραγμάτευση είναι δεσμευτική σαν γραπτό συμβόλαιο.

ζωδια Τοξότης
Παρά το γεγονός ότι το ταίρι σας πάντα ζητά περισσότερη ασφάλεια μέσα σε αυτή τη σχέση, αυτό δεν σημαίνει ότι φλερτάρει με τον περιορισμό. Απλά δοκιμάστε τη μάσκα της σύμβασης και ίσως τελικά να αρχίσετε να την πιστεύετε. Αυτό το μήνα μπορεί να ακούσετε τη μακρινή καμπάνα που σας υπενθυμίζει ότι μια ουσιαστική αγάπη στη ζωή σας πάσχει τρομερά από παραμέληση. Ο Ήλιος στον ενδέκατο Οίκο των ελπίδων, των επιθυμιών και των ονείρων καλύτερου σεξ, σας παρακινεί να αφιερώσετε κάποιο χρόνο σε παραδοσιακά ρομαντικά ραντεβού.
Στις ή περί τις 13 του Οκτωβρίου, υπάρχει μια κυκλοθυμική αναταραχή στον αέρα και η αγάπη δεν καλλιεργείται μόνο, αλλά φυτρώνει κατά πολύ. Μια Πανσέληνος στις 16 Οκτωβρίου λάμπει το πονηρό φως της στις ιδιωτικές σας σκέψεις και για σας, οι προσωπικές συνομιλίες χρησιμεύουν ως αφροδισιακό. Σε αυτό το σημείο εξαπλώνεται επίσης η ιδιαίτερη γοητεία σας σαν να ήταν βούτυρο σε ζεστό ψωμί και τόσο οι λέξεις, όσο και το φαγητό θα είναι το διαβατήριό σας για το είδος της σεξουαλικής έκφρασης που λαχταρά το ταίρι σας. Η 30η Οκτωβρίου θα μπορούσε να είναι η πιο μαγική βραδιά του μήνα καθώς μια Νέα Σελήνη στον Σκορπιό προσθέτει ένα φλιτζάνι έντασης και θα βρείτε τον εαυτό σας πραγματικά ευτυχισμένο!

ζωδια Αιγόκερως
Ο Οκτώβριος είναι ο μήνας που το καλοκαίρι κρατά ψηλά το λευκό του μαντίλι και παραδίδεται στους δυναμικούς αγέρες του Φθινοπώρου. Μπορείτε και εσείς να ενδώσετε σε αυτές τις παρορμήσεις που σας βασανίζουν τόσο στις ονειροπολήσεις σας, όσο και στα όνειρα σας. Ο Άρης και ο Πλούτωνας παρέχουν ένα σέξι κλίμα για τον επόμενο μήνα περίπου, καθώς ενεργοποιούν τον πρώτο Οίκο της δράσης. Μια Πανσέληνος στις 16 Οκτωβρίου παρέχει τη σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι και μια ξαφνική ανατροπή ή αλλαγή ξεκινά μια φωτιά στην ερωτική σας ζωή.
Το φως των κεριών είναι η διαδρομή προς το πάθος αυτό το μήνα και οι πρώτες πρωινές ώρες είναι οι καλύτερες στιγμές σας για να ακολουθήσετε αυτά τα άγρια ερεθίσματα που βιώνετε. Θα μπορούσαν να υπάρχουν χρονικοί περιορισμοί, καθώς αισθάνεστε σύγκρουση μεταξύ των υψηλών ερωτικών ανέμων στο δρόμο σας και στη πάντα σημαντική καριέρα σας. Ο Αιγόκερως γνωρίζει όλες τις παρακάμψεις και καταφέρνετε να βρείτε τον απαραίτητο χρόνο για να κρατήσετε το ταίρι σας μαγεμένο και να προλάβετε τις προθεσμίες σας. Κάποια στιγμή γύρω από τις 19 Οκτωβρίου, όταν ο Ήλιος μπαίνει στον Οίκο της αγάπης, δεν αναρωτιέστε καν αν αυτό είναι που πραγματικά θέλετε, καθώς μαθαίνετε να αγκαλιάζετε το συναίσθημα της αγάπης πάνω σε κινούμενη άμμο.

ζωδια Υδροχόος
Σας αρέσει να κερδίζετε και κερδίζετε πολλά. Αυτό το μήνα μπορεί να ακούσετε τις οικείες καμπάνες και τις σφυρίχτρες να ηχούν, είτε στο καζίνο είτε στο υπνοδωμάτιο. Πάντα τυχεροί στην αγάπη και στα χρήματα, επίσης, όλα ρέουν και από τις δύο πλευρές στη ζωή σας. Το ταίρι σας παίρνει την πλήρη περιποίηση τον Οκτώβριο, όταν ένας ξαφνικά ερεθισμένος Υδροχόος προσθέτει νέα και πιο σέξι κόλπα στην εργαλειοθήκη του. Μια σχέση μπορεί ξαφνικά να γίνει κρυφή και πολλές νύχτες περνούν με εσάς να κρύβεστε ή στην απομόνωση. Θέλετε να κρατήσετε αυτό το καλό πράγμα για τον εαυτό σας όσο το δυνατόν περισσότερο.
Η ένταση είναι το όνομα αυτού του μήνα, καθώς ο Ήλιος κινείται στα παθιασμένα βαθιά νερά του Σκορπιού αργά αυτό το μήνα. Κάθε πρόταση έχει ένα σέξι υπονοούμενο και όλοι εκείνοι που συναντάτε και ιδίως το νέο σας θύμα, πιάνει την αύρα που στέλνετε. Η Πανσέληνος της 16ης του Οκτώβρη στον σέξι και επιθετικό Κριό, είναι προσαρτημένη στον πονηρό Ουρανό και μπορεί αυτή να είναι μια βραδιά που θα θυμάστε για πολύ καιρό. Είστε καυτοί αυτό το μήνα και η 30η Οκτωβρίου αυξάνει τη θερμοκρασία ακόμη υψηλότερα και το να ερωτευτείτε έχει μια νοσταλγική έλξη, που είναι δύσκολο να της αντισταθείτε.

ζωδια Ιχθύες
Συνήθως είστε αρκετά ικανοποιημένοι με το να αφήνετε ένα ειδύλλιο να φτάσει στον τελικό του προορισμό, αλλά αυτόν το μήνα ο Άρης και ο Πλούτωνας σας δίνουν μια ώθηση προς την κατεύθυνση κάποιου είδους απόφασης. Στο δικό σας μυαλό, η δέσμευση σε ένα άτομο δεν είναι κάτι που πρέπει να γίνει βιαστικά, αλλά με την ανυπόφορη ζέστη του Ήλιου στον Οίκο της επιθυμίας σας, αισθάνεστε κτητικοί. Ο μήνας ξεκινά με μια Νέα Σελήνη επίσης να λάμπει σε αυτόν τον Οίκο της ασυγκράτητης επιθυμίας και θα μπορούσατε να σχεδιάζετε ένα Σαββατοκύριακο φαντασιώδους έρωτα.
Αυτό που λαχταράτε είναι ένα ερωτικό ταξίδι του μυαλού και του σώματος, αλλά μπορεί να βρείτε τον εαυτό σας ξαφνικά να σκέφτεται “και έζησαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα “. Η Πανσέληνος στις 16 Οκτωβρίου έχει το γάμο στο μυαλό της, αλλά το μόνο που θέλετε πραγματικά τώρα είναι μια καυτή παρέα … και έτσι μπορεί να γίνεστε αντιληπτοί ως αφελώς αθώοι. Στις 18 Οκτωβρίου, το αστέρι της αγάπης, η Αφροδίτη κινείται στον Τοξότη και οι δυο σας χαλαρώνετε – αλλά όχι πολύ σύντομα. Η σχέση εξακολουθεί να είναι πολύ καυτή, αλλά έχετε υπόψη σας ότι το ταίρι σας ψάχνει για αγάπη και την υπόσχεση για ένα μέλλον και δεν ενδιαφέρεται μόνο για ένα σέξι διάλειμμα.
astro-live

Related Posts