Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Η «Μπρέντα» διεκδικεί αποζημίωση για τον καρκίνο

Η Σάνεν Ντόχερτι (Shannen Doherty) η γνωστή Μπρέντα της σειράς «Μπέβερλι Χιλς» δίνει μάχη με τον καρκίνο και στα δικαστήρια, καθώς κατέθεσε μήνυση εναντίον του πρώην μάνατζέρ της, κατηγορώντας τον ότι συνέβαλε στο να καθυστερήσει η διάγνωση της νόσου.Η 45χρονη ηθοποιός που διαγνώστηκε με καρκίνο στο μαστό, έκανε μαστεκτομή και υποβάλλεται σε χημειοθεραπείες.
«Εξαιτίας σας δεν διαγνώστηκε έγκαιρα ο καρκίνος. Αφήσατε την ασφάλεια να λήξει και καθυστέρησε η διάγνωση», υποστήριξε η ηθοποιός στην μήνυση που κατέθεσε, διεκδικώντας αποζημίωση 15 εκατομμυρίων δολαρίων.
Η ηθοποιός έχασε την ιατρική της ασφάλιση το Φεβρουάριο του 2014, καθώς η εταιρεία του μάνατζερ της δεν πλήρωσε τα ασφάλιστρα. Έτσι, όπως υποστηρίζει, δεν έκανε τις εξετάσεις που έπρεπε, με αποτέλεσμα να μην ανακαλύψει έγκαιρα ότι έχει καρκίνο.
Όταν ασφαλίστηκε ξανά, έκανε εξετάσεις και διαπίστωσε ότι είχε καρκίνο του μαστού, ενώ ο γιατρός την ενημέρωσε ότι ο καρκίνος θα μπορούσε, ενδεχομένως, να είχε σταματήσει, αν τον είχε προλάβει νωρίτερα.
Μετά από σχεδόν έναν χρόνο στα δικαστήρια, οι δικηγόροι των δύο πλευρών κατέληξαν σε συμφωνία, οι λεπτομέρειες της οποίας δεν έχουν γίνει γνωστές.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια