Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Οι τυχερές πέτρες των ζωδίων

Τα ζώδια και οι τυχερές τους πέτρες!

Κριός : Η τυχερή πέτρα του Κριού είναι το διαμάντι. Το διαμάντι συνδέεται με την αρχηγία αλλά και με τη δύναμη. Φέρνει τύχη σε όποιον το φοράει και συμβολίζει την αγότητα και την αρετή. Είναι καλύτερα να το φοράει κάποιος στην αριστερή μεριά του σώματος παρά στην δεξιά. Το διαμάντι προστατεύει την υγεία και συμβολίζει όλες τις πηγές της δύναμης που είναι χαρακτηριστική σε αυτό το ζώδιο.

Ταύρος : Η τυχερή πέτρα του Ταύρου είναι το σμαράγδι, το οποίο είναι το σύμβολο της ελπίδας. Χαρίζει καλή όραση, φήμη και ενθάρρυνση για ταξίδια.Το σμαράγδι έχει ένα λαμπερό, πράσινο χρώμα και είναι ό,τι καλύτερο για το ζώδιο του Ταύρου.

Δίδυμοι : Η τυχερή πέτρα των Διδύμων είναι ο αχάτης. Ο αχάτης έχει διάφορες αποχρώσεις, όπου και ταιριάζουν στην προσωπικότητα αυτού του ζωδίου. Η πέτρα αυτή χαρίζει σοφία, καλοσύνη αλλά και επικοινωνία.

Καρκίνος : Η τυχερή πέτρα του Καρκίνου είναι το ρουμπίνι. Το ρουμπίνι είναι ένας σκληρός αλλά και ακριβός πολύτιμος λίθος και ταιριάζει απόλυτα στην προσωπικότητα αυτού του ζωδίου. Η πέτρα αυτή χαρίζει χαρά ειδικά στις φιλικές σχέσεις.

Λέων : Η τυχερή πέτρα του Λέοντα είναι η σαρδονύξ. Η πέτρα αυτή ευνοεί τη συζυγική ευτυχία αλλά και τη φιλία. Επίσης μεγάλωνει την κυριαρχία, που είναι χαρακτηριστική του ζωδίου αυτού. Είναι επίσης σύμβολο της μετριοφροσύνης και αποθαρρύνει την κολακεία αλλά και την ασωτεία.

Παρθένος : Η τυχερή πέτρα του Παρθένου είναι το ζαφείρι, ο οποίος είναι ένας σκληρό αλλά και βαθυπράσινο λίθος. Συμβολίζει τη σοφία αλλά και τη συνεχή αγάπη και φροντίδα μέσα σε έναν γάμο.

Ζυγός : Η τυχερή πέτρα του Ζυγού είναι το οπάλι. Είναι ένας λίθος που έχει όλα τα χρώματα της ίριδος. Φέρνει καλή τύχη, ευτυχία μέσα στο γάμο αλλά και ενισχύει το αίσθημα της δικαιοσύνης που είναι ένα από τα χαρακτηριστικά του ζωδίου αυτού.

Σκορπιός : Η τυχερή πέτρα του Σκορπιού είναι το τοπάζι. Το τοπάζι είναι ένας λίθος, ο οποίος έχει πλούσιο χρυσαφί χρώμα και φέρνει αφοσοίωση στη φιλία, στον έρωτα αλλά και στο γάμο. Η πέτρα αυτή φέρνει μεγάλη τύχη στους εκπροσώπους αυτού του ζωδίου.

Τοξότης : Η τυχερή πέτρα του Τοξότη είναι το τυρκουάζ. Η πέτρα αυτή έχει φωτεινό, γαλάζιο χρώμα και συμβολίζει την ειλικρίνεια αλλά και την αγάπη. Συμβολίζει την υπόσχεση αληθινής αγάπης αλλά και προφυλάσσει από πιθανά ατυχήματα.

Αιγόκερως : Η τυχερή πέτρα του Αιγόκερω είναι ο γρανίτης. Ο γρανίτης είναι ένα κατακόκκινο πετράδι, το οποίο ταιριάζει απόλυτα στη προσωπικότητα του ζωδίου αυτού. Έχει θεραπευτικές ιδιότητες και φέρνει υγεία, πίστη, αγάπη, ευτυχία αλλά και επαγγελματικές επιτυχίες.

Υδροχόος : Η τυχερή πέτρα του Υδροχόου είναι ο αμέθυστος. Η πέτρα αυτή χαρίζει αυτοκυριαρχία, σοφία αλλά και ηρεμία. Επίσης, βοηθάει πολύ τις ανθρώπινες σχέσεις να εξελιχθούν.

Ιχθείς : Η τυχερή πέτρα των Ιχθύων είναι η ακουαμαρίνα. Η ακουαμαρίνα είναι ένας λίθος χρώματος γαλαζοπράσινου και συμβολίζει την αγνότητα. Φέρνει αρμονία στον έρωτα αλλά και ενώνει τις ψυχές του ζευγαριού. Χαρίζει σοφία, κουράγιο αλλά και καλλιτεχνικό ταλέντο.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια