Μεγάλο ερωτικό ωροσκόπιο Φθινόπωρο ΄16

ζωδια κριός
Το φετινό φθινόπωρο οι προσδοκίες σας δεν θα είναι ρεαλιστικές, όσο αφορά την πραγμάτωση των ονείρων και των επιθυμιών σας.
Θα σας προκύψει μια διένεξη που θα σας φέρει σε δύσκολη θέση, είτε θα σας προκαλέσει να πάρετε αποφάσεις για αλλαγές. Λίγο δυσχερείς θα γίνουν οι σχέσεις, μέσα σε γάμο ή σχέση που υπάρχει ουσιαστική διαφορά ηλικίας.
Ένα κίβδηλο άτομο του φιλικού σας κύκλου θα σας πληγώσει βαθιά, παρόλο που γνωρίζετε πολύ καλά το ποιόν του. Λύπη ή ανησυχία όμως θα έχετε και για μια γυναίκα του στενού οικογενειακού σας κύκλου, ενώ από έναν νεαρό άντρα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος θα επωμιστείτε δεσμεύσεις ή γεγονότα.
Κάτι σημαντικό θα σας προκύψει, σχετικά με ένα άτομο γεννημένο στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη.
Ένα παιχνίδι που άρχισε ένα φιλικό σας άτομο, θα έχει εξελίξεις. Δεν θα είστε άμεσα αναμεμιγμένοι σε αυτό, αλλά θα δώσετε κάποιες καλές συμβουλές που δεν θα εισακουστούν.
Η εποχή δεν είναι αίσια όσο αφορά νομικές διεκδικήσεις.

ζωδια ταύρος
Το φθινόπωρο θα φέρει σε εσάς εκπλήξεις, που θα αφορούν ένα μωρό ή ένα παιδί. Δεν αποκλείεται να αφορούν μια εγκυμοσύνη ή αναπάντεχα νέα για μια γέννηση. Αν έχετε παιδί που ανήκει στο ζώδιο των Ιχθύων, του Καρκίνου ή του Σκορπιού, να αναμένετε σημαντικά γεγονότα.
Η υγεία ενός αγαπημένου σας ατόμου θα σας απασχολήσει αυτή την περίοδο, και ίσως χρειαστεί για λίγο να φροντίσετε το εν λόγω άτομο. Τη φροντίδα σας θα χρειαστεί και ένας συγγενής σας ή σύζυγος, που ανήκει στο ζώδιο του Αιγόκερω, του Ταύρου ή της Παρθένου.
Αυτή την περίοδο θα ανακαλύψετε ότι μια απώλεια του παρελθόντος δεν ήταν καθόλου τυχαία. Θα αφορά ένα άτομο που δεν είχατε τότε στενές σχέσεις, ωστόσο τώρα θα σας δοθεί μια ευκαιρία της τύχης σε σχέση με αυτό που τότε θεωρήσατε απώλεια…
Δεν αποκλείεται κάποιοι Ταύροι να μετακομίσουν αυτή την εποχή, σε άλλη πόλη ή και σε άλλη χώρα. Αρχίστε από τώρα τις προετοιμασίες και τον σχεδιασμό ενός ταξιδιού, που θα πραγματοποιηθεί προς το τέλος του χρόνου για τις γιορτές των Χριστουγέννων ή κάποια άλλη αιτία.

ζωδια δίδυμοι
Το φετινό φθινόπωρο σας αναμένει πολλή δουλειά, με αρκετές επαγγελματικές συζητήσεις και προσφορές που θα έρθουν από έναν άντρα. Θα υπάρξει μια σημαντική εξέλιξη σε θέματα εκπαίδευσης, καριέρας ή εργασίας, για έναν άντρα του στενού οικογενειακού σας περιβάλλοντος.
Σε αρραβώνα ή γάμο θα προχωρήσει ένα άτομο του επαγγελματικού σας κύκλου.
Μια ευχάριστη έκπληξη θα προκύψει στο σπίτι σας, από ένα άτομο που θα ανήκει στο ζώδιο του Υδροχόου, του Ζυγού ή των Διδύμων. Όσο αφορά το σπίτι, ίσως προβείτε σε κάποιες αγορές που θα σχετίζονται με επισκευές ή μετακόμιση.
Αυτή την περίοδο θα αντιμετωπίσετε κάποιες δυσκολίες ή άγχος, που θα απορρέουν από μια σημαντική λανθασμένη απόφασή σας… Όσο η χρονιά προχωρά προς το τέλος της, θα γίνεστε ανυπόμονοι και θα θέλετε πιο απτά αποτελέσματα στη ζωή σας.
Πάντως το φθινόπωρο επιφυλάσσει για εσάς κάποιες οικονομικές επιτυχίες, την είσπραξη χρημάτων που δεν περιμένατε, είτε τη θετική έκβαση μιας οικονομικής σας εκκρεμότητας.

ζωδια καρκίνος
Χαρά θα σας φέρει αυτό το φθινόπωρο, κυρίως για κάποια χρήματα που θα λάβετε εκ μέρους μιας γυναίκας του στενού οικογενειακού ή επαγγελματικού σας περιβάλλοντος. Επιτυχίες στα επαγγελματικά τους σχέδια να αναμένουν οι γυναίκες Καρκίνοι. Ωστόσο οι εξελίξεις θα προκύπτουν κάπως μυστηριωδώς, αντί ως αποτέλεσμα δικών σας κινήσεων ή πιέσεων…
Αυτή την περίοδο θα διευθετήσετε κάποια σημαντικά έγγραφα, για τα οποία έχετε αντιμετωπίσει δυσκολίες ή επιπλοκές. Αυτό θα σχετίζεται με την οριστική επίλυση ενός προβλήματος.
Δεν αποκλείεται να ακούσετε για μια κλοπή ή ατύχημα σε ένα φιλικό ή γειτονικό σας σπίτι. Θα υπάρξουν γενικότερα κάποιες ειδήσεις για προβλήματα σε τοπικό επίπεδο, που θα απασχολούν και εσάς.
Το φθινόπωρο θα σας φέρει έναν ξαφνικό έρωτα, με ένα άτομο που δεν είχατε φανταστεί! Δεν αποκλείεται να αναβάλετε ή να απουσιάσετε τώρα από μια συνάθροιση, για προσωπικούς – ίσως ερωτικούς – λόγους.

ζωδια λέων
Αυτό το φθινόπωρο θα στιγματιστεί από τα επαγγελματικά σας θέματα. Κάποια απρόβλεπτα γεγονότα με άτομα του επαγγελματικού σας χώρου, θα ξεσπάσουν ξαφνικά. Δυστυχώς θα επακολουθήσει συναισθηματική ένταση – ίσως και λύπη ή απογοήτευση – εξαιτίας της αναχώρησης ή μετοίκισης των εν λόγω ατόμων, της απώλειας πελατών, της λήξης ενός συμβολαίου. Καινούργια άτομα θα ενταχθούν στον επαγγελματικό σας χώρο ή τις επιχειρηματικές σας επαφές.
Σημαντικό ρόλο στη ζωή σας το φθινόπωρο, θα παίξει ένας άντρας που θα ανήκει στο ζώδιο του Λέοντα, του Κριού ή του Τοξότη. Η σχέση σας μαζί του θα είναι οικογενειακή, προσωπική, επαγγελματική ή ενός γενικότερου κοινωνικού-πολιτικού πλαισίου.
Αυτή την περίοδο θα είναι καλό να αποφύγετε να προβείτε σε έξοδα είτε να κάνετε σχέδια για αγορές ή επενδύσεις, με χρήματα που αναμένετε ή σας έχουν υποσχεθεί. Αυτή η εισροή θα μειωθεί σταδιακά. Τώρα θα συνειδητοποιήσετε την αποκλειστική δική σας ευθύνη για προβλήματα που αφορούν τα οικονομικά σας.
Αποφύγετε τις αχρείαστες συζητήσεις με γείτονες, που θα δείξουν ανάρμοστη περιέργεια για τα προσωπικά ή οικιακά σας θέματα.
Οι ανύπαντροι Λέοντες να αναμένουν έναν νέο έρωτα ή ερωτική σχέση.

ζωδια παρθένος
Αυτό το φθινόπωρο θα σας απασχολήσουν κυρίως προβλήματα και δεσμεύσεις σε σχέση με το νοικοκυριό ή το ακίνητό σας. Θα σας ανησυχήσει προσωρινά ένα θέμα, που θα πρέπει να επιλύσετε με ένα άτομο γεννημένο στο ζώδιο του Υδροχόου, του Ζυγού ή των Διδύμων. Θα είναι καλό να αποφύγετε τώρα να παραχωρήσετε τη χρήση προσωπικών σας αντικειμένων ή ακινήτων από άλλους, εκτός αν δεν σας ενδιαφέρουν.
Αυτή την περίοδο θα μάθετε κάποιες ανέλπιστες ειδήσεις για ένα γεγονός που θα εξελιχθεί ταχύτατα, χωρίς να έχετε καμία επιρροή στην επίλυσή του.
Όσοι έχετε δικαστικές εκκρεμότητες, θα σκεφτείτε την απομάκρυνση ή τον περιορισμό ενός άντρα για ένα χρονικό διάστημα…
Ενδέχεται να χάσετε κάποια χρήματα ή να ξοδέψετε ένα ποσό, για κάτι που θα είναι άχρηστο ή κακής ποιότητας.
Τώρα θα απορρίψετε ένα σχέδιο που αφορούσε μια αλλαγή στην προσωπική ή την επαγγελματική σας ζωή. Θα συνειδητοποιήσετε ότι η εποχή δεν είναι κατάλληλη για αυτό το βήμα.
Ένα ανέλπιστο δώρο που θα λάβετε, θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα εξαιτίας της συναισθηματικής του αξίας.

ζωδια ζυγός
Αυτό το φθινόπωρο θα επενδύσετε πολύ από το χρόνο και την ενέργειά σας, προκειμένου να επιλύσετε διάφορα προβλήματα οικογενειακής φύσεως. Σημαντικό ρόλο στις δράσεις και τις αποφάσεις σας, θα παίξει ένα άτομο που θα ανήκει στο ζώδιο των Ιχθύων, του Σκορπιού ή του Καρκίνου.
Η γνωριμία αρκετών καινούργιων προσώπων, θα φέρει νέα και δυνατά συναισθήματα και θα αναπτερώσει τις ελπίδες σας στον προσωπικό ή τον επαγγελματικό σας τομέα. Θα χρειαστεί να παραστείτε σε μια σημαντική περίσταση, που θα αφορά ένα άτομο γεννημένο στο ζώδιο του Αιγόκερω, του Ταύρου ή της Παρθένου.
Ένα συγγενικό σας άτομο θα χρειαστεί τη βοήθειά σας, σε μια δυσκολία που θα αντιμετωπίσει. Η προσφορά σας δεν θα είναι απαραίτητα οικονομική, ωστόσο θα είναι εξαιρετικά σημαντική.
Οι κύριες εκπλήξεις που σας επιφυλάσσει το φθινόπωρο, θα αφορούν χρήματα. Ειδικά οι άντρες Ζυγοί, θα χαρούν ιδιαίτερα σε αυτό τον τομέα. Και οι υπόλοιποι εκπρόσωποι του ζωδίου σας θα λάβουν χρήματα, μέσω των πράξεων ενός αγοριού ή ενός νεαρού άντρα. Δεν αποκλείεται τώρα θα πάρετε αύξηση ή να σας αποκτήσετε ένα επιπλέον εισόδημα.

ζωδια σκορπιός
Αυτό το φθινόπωρο σας επιφυλάσσει ενδιαφέρουσες και σημαντικές ειδήσεις, μέσω ενός κοριτσιού ή μιας νεαρής γυναίκας, που ανήκει στην οικογένειά σας ή βρίσκεται κοντά σε αυτήν. Θα μάθετε επίσης για τη γέννηση ενός κοριτσιού. Πολλές νεαρές θα βιώσουν ή θα μάθουν για μια εγκυμοσύνη. Σε γενικές γραμμές οι νεαρές εκπρόσωποι του Σκορπιού θα νιώθουν συναισθηματική ανισορροπία, που είναι όμως λογική όταν αναμένεις να σου προκύψει κάτι πολύ όμορφο.
Θα είναι καλό τώρα να αναζητήσετε όση περισσότερη γαλήνη και ηρεμία γίνεται, στην ψυχή σας και την καθημερινότητά σας.
Μέσα στο φθινόπωρο θα κάνετε ένα σημαντικό ταξίδι, ίσως με αφορμή κάποια πρόσκληση ή ως επιβράβευση. Η πρόσκληση ή προσφορά, μπορεί να αφορά μια επαγγελματική πρόταση ή μετεγκατάσταση. Πολλοί θα πάρουν χαρά αυτή την περίοδο, από την απόκτηση νέου αυτοκινήτου ή ενός ακινήτου μακριά από το μέρος που ζείτε.
Τώρα θα έρθετε πιο κοντά στην κόρη ή την εγγονή σας, εξαιτίας ενός γεγονότος με ιδιαίτερη σημασία στη ζωή και των δυο σας.
Η ζήλια θα αποτελέσει πρόβλημα, και θα κεντριστεί από τις πράξεις ή τα σχόλια μια νεαρής γυναίκας.

ζωδια τοξότης
Αυτό το φθινόπωρο θα καταφέρει να σας εκπλήξει με μια σειρά από ειδήσεις, γεγονότα, ευκαιρίες και τύχη ως πάτημα για να πετύχετε σημαντικούς στόχους. Οι γυναίκες Τοξότες ειδικά, ενδείκνυται να δοκιμάσουν την τύχη τους σε κάποιο τυχερό παιχνίδι – στο πλαίσιο της λογικής πάντα. Η τύχη θα είναι γενικά παρούσα αυτό το διάστημα, γι’ αυτό φροντίστε να αξιοποιήσετε αυτή την ευκαιρία και να την κρατήσετε κοντά σας!
Να αναμένετε χρήματα, αλλά και ευκαιρίες για επιπλέον και υψηλότερο εισόδημα. Χρήματα θα φτάσουν σε εσάς και μέρα από τις πράξεις ατόμων που θα ανήκουν στο ζώδιο του Ζυγού, του Υδροχόου ή των Διδύμων.
Στα πιο δυσχερή αυτής της περιόδου ανήκει ένα άτομο που θα δοκιμάσει την υπομονή σας, με τις παρασκηνιακές κινήσεις του εναντίον σας.
Δεν αποκλείεται να προκύψει τώρα ένα πρόβλημα υγείας, σε ένα φιλικό ή συγγενικό σας άτομο που ανήκει στο ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω.

ζωδια αιγόκερως
Αυτό το φθινόπωρο θα έχετε αρκετές ανησυχίες, πιέσεις και θέματα που θα απαιτούν εντονότερη προσοχή από μέρους σας, για έναν άντρα του στενού οικογενειακού σας περιβάλλοντος που θα ανήκει στο ζώδιο του Τοξότη, του Κριού ή του Λέοντα. Θα χρειαστεί τώρα να δώσετε περισσότερη προσοχή και φροντίδα σε παιδιά ή εγγόνια σας που δεν ζουν μαζί σας. Φροντίστε να έχετε γνώση για τις δραστηριότητές τους, τους φίλους τους, το επαγγελματικό ή το εκπαιδευτικό τους πρόγραμμα.
Οι άντρες Αιγόκεροι θα έχουν δυσκολίες στην επικοινωνία με άντρες στον επαγγελματικό τους χώρο. Οι γυναίκες Αιγόκεροι ενδέχεται να αγχωθούν εξαιτίας μιας πρόωρης γέννας ή μιας εγκυμοσύνης.
Μια αλήθεια που θα αποκαλυφθεί αργοπορημένα, θα σας φέρει σε δύσκολη θέση και δεν θα μπορείτε να βοηθήσετε σε κάτι… Επίσης αυτή την περίοδο θα χρειαστεί να βοηθήσετε έναν άντρα που έχει νομικές εκκρεμότητες.
Θα παραστείτε σε μια συνάθροιση που θα αφορά έναν νεαρό άντρα και ένα σημαντικό γεγονός της ζωής του.
Το φθινόπωρο σας επιφυλάσσει κάποιες σημαντικές επαφές και συναντήσεις, που θα καθορίσουν τα σχέδιά σας για το 2017.

ζωδια υδροχόος
Αυτό το φθινόπωρο θα φέρει ενδιαφέρουσες επαγγελματικές εξελίξεις για τις νεαρές γυναίκες του ζωδίου. Να είστε ανοικτές σε κάθε πρόταση και ευκαιρία που θα σας προσεγγίσει. Γενικότερα, μια γυναίκα θα ενταχθεί στο επαγγελματικό σας περιβάλλον.
Ενίοτε θα χρειαστεί να προσαρμόζετε τη στάση σας, ανάλογα με τις αλλαγές που θα προκύπτουν. Έχετε τη δυνατότητα να πετύχετε πολλά αυτή την περίοδο, αν έχετε τεντωμένες τις κεραίες σας. Θα καταφέρετε να ξεφορτωθείτε αρκετά βάρη του οικογενειακού σας προϋπολογισμού, αν πάρετε τις σωστές αποφάσεις.
Δεν αποκλείεται αυτό το φθινόπωρο να σηματοδοτήσει την έναρξη ή τη λήξη του διαχωρισμού της έγγαμης περιουσίας… Ενδέχεται να υπάρξουν προστριβές μέσα στο γάμο σας ή τη σχέση σας, με την αφορμή ενός ταξιδιού ή άτομα που ζουν μακριά σας. Οι άντρες Υδροχόοι ίσως να κάνουν ένα ταξίδι για οικογενειακούς ή ερωτικούς λόγους, ωστόσο αυτό θα τους μείνει αλησμόνητο εξαιτίας έντονων καβγάδων ή σκηνών ζηλοτυπίας.
Επιτυχία να αναμένετε για ένα κορίτσι του στενού οικογενειακού σας κύκλου, που θα αφορά τον επαγγελματικό ή τον εκπαιδευτικό της τομέα.

ζωδια ιχθύες
Οικονομικά προβλήματα θα έχετε αυτό το φθινόπωρο, επειδή δεν έχετε φροντίσει να έχετε αρκετό εισόδημα. Αυτό θα ενταθεί εξαιτίας των ανάρμοστων εξόδων σας, είτε την ανικανότητά σας να αξιολογήσετε τις προτεραιότητες. Δεν αποκλείεται να βρεθείτε μπροστά σε ξεχασμένους απλήρωτους λογαριασμούς σας, που τώρα πρέπει να διευθετηθούν με κάθε κόστος…
Κάποιες δυσάρεστες ειδήσεις ή πράξεις θα σας προκύψουν, από μια γυναίκα που είναι συγγενής ή γειτόνισσά σας.
Μια νέα φιλία θα σας γεμίσει με θετική ενέργεια, και την επιθυμία να αλλάξετε τη ζωή σας και τους στόχους σας. Στις περισσότερες περιπτώσεις θα πρόκειται για άτομο που ανήκει στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων. Τώρα θα καταφέρετε να φτάσετε σε μια προσωπική επιτυχία για μια παλιά σας επιθυμία, χάρη στη σοφή συμβουλή ενός φιλικού ατόμου.
Οι άντρες Ιχθύες δεν πρέπει να παραμελήσουν τώρα τις επισκευές που πρέπει να γίνουν στο σπίτι τους. Αποφύγετε να χρησιμοποιήσετε φθαρμένες ηλεκτρικές συσκευές ή άλλο ανάλογο εξοπλισμό.
Δεν αποκλείεται να ονειρευτείτε μια γυναίκα που δεν ζει πια, επειδή έχει να σας δώσει ένα μήνυμα για ένα σημαντικό επερχόμενο γεγονός.

Related Posts