Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Γάβρος Σουβλάκι

.
Μια ασυνήθιστη, νοστιμότατη συνταγή για γάβρο, που γίνεται στα πολύ γρήγορα.
Αν δεν βρεις ολόφρεσκο γάβρο, την κάνεις και με σαρδέλα.
Τίποτα δεν αλλάζει στη νοστιμιά!
Υλικά
1/2 κιλό φιλεταρισμένο γάβρο (όσο μεγαλύτερο γίνεται)
1 κόκκινη, 1 πράσινη και 1 κίτρινη πιπεριά σε καρεδάκια
3 κ.σ. ελαιόλαδο
ρίγανη ή θρούμπι
αλεύρι
καλαμάκια για σουβλάκια
αλάτι-πιπέρι
Εκτέλεση
Περνάμε το γάβρο ζιγκ-ζαγκ στο καλαμάκι, εναλλάξ με τις πιπεριές.
Αλατοπιπερώνουμε, αλευρώνουμε.
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ή στο σχαροτήγανο, ζεσταίνουμε σε δυνατή φωτιά το ελαιόλαδο και ψήνουμε τα σουβλάκια, μισό ή ένα λεπτό από κάθε πλευρά.
Σερβίρουμε με λεμονάκι.
Ζωή Μελέτη

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια