Βάσεις 2017

Πατήσετε εδώ για να δείτε τις βάσεις των σχολών που έχετε επιλέξει.
Τέλος στην αγωνία των υποψηφίων των πανελλαδικών εξετάσεων μπήκε σήμερα, καθώς λίγο πριν από τις 10.00 ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής στις σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και τα ονόματα των επιτυχόντων.
Δείτε εδώ όλες τις κατηγορίες των βάσεων εισαγωγής στα ελληνικά πανεπιστήμια και τεχνολογικά ιδρύματα.
Οι ενδιαφερόμενοι οι οποίοι επιθυμούν να πληροφορηθούν τα αποτελέσματα διαδικτυακά μπορούν να το κάνουν μέσω της ιστοσελίδας του υπουργείου https ://results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους και τα πρώτα γράμματα των προσωπικών τους στοιχείων (Επώνυμο – Όνομα  – Πατρώνυμο – Μητρώνυμο).
Συνολικά 104.965 υποψήφιοι που δήλωσαν συμμετοχή στις πανελλαδικές εξετάσεις διεκδικούν 70.726 θέσεις σε σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και συγκεκριμένα 43.758 στα ΑΕΙ και 26.968 στα ΤΕΙ
Παράλληλα, τα αποτελέσματα αναμένεται να αποσταλούν ηλεκτρονικά στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με στόχο να προωθηθούν στα σχολεία ευθύνης τους, να εκτυπωθούν και στη συνέχεια να αναρτηθούν οι ονομαστικές καταστάσεις των επιτυχόντων στα λύκεια το αργότερο μέχρι το μεσημέρι.
Σημειώνεται πως σήμερα ανακοινώνονται και τα αποτελέσματα των εισαγόμενων με τις ειδικές κατηγορίες των αλλοδαπών-αλλογενών (αποφοίτων λυκείων εκτός Ε.Ε.) και των αποφοίτων λυκείων ή αντίστοιχων σχολείων κρατών-μελών της Ε.Ε. στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Related Posts