19χρονη ζει σε μία πλαστική λεκάνη

Η ιστορία μιας 19χρονης από τη Νιγηρία κάνει το γύρω του κόσμο.
Ο λόγος για την Rahma Haruna, οι φωτογραφίες της οποίας μέσα σε μία πλαστική λεκάνη έχουν προκαλέσει αίσθηση.
Όπως αναφέρει η Daily Mail η νεαρή  πάσχει από μία άγνωστη ασθένεια από την ηλικία των 6 μόλις μηνών όταν σταμάτησε απότομα η ανάπτυξή της.
 «Από 6 μηνών όταν έμαθε πως να κάθεται ήταν που ξεκίνησε. Δεν έμαθε να μπουσουλά. Ξεκίνησε με πυρετό και αυτό ήταν. Μετά πόναγε το στομάχι της. Μετά τα υπόλοιπα μέρη του σώματος της όπως τα χέρια και τα πόδια. Δεν μπορεί να τα χρησιμοποιήσει αν την χτυπήσει ο πόνος», λέει η μητέρα της.
Σήμερα η οικογένεια της Rahma κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για να έχει μία καλή ζωή, ενώ την μεταφέρουν μέσα σε μία πλαστική λεκάνη.
«Με βοηθάνε πολύ. Πώς; Μου δίνουν ότι χρειάζομαι», λέει η ίδια η 19χρονη η οποία έχει πολύ στενή σχέση με τον 10χρονο αδερφό της Fahad.«Την βοηθάω με πολλούς τρόπους. Το να την κάνω μπάνιο είναι ένα άλλο πράγμα που κάνω. Και να την πηγαίνω έξω κάθε μέρα», δηλώνει ο αδερφός της νεαρής και τονίζει ότι χαίρεται ιδιαίτερα όταν ο κόσμος την βοηθάει.
Ο πατέρας της εξηγεί ότι επί 15 ολόκληρα χρόνια έψαχνε για θεραπεία και σημειώνει ότι εργάζεται σκληρά για να πληρώσει τους λογαριασμούς για την κόρη του. 
 «Πούλησα σχεδόν ό,τι είχα στην κατοχή μου. Έχω ξοδέψει περισσότερα από ένα εκατομμύριο νάιρα (3.124 ευρώ), μέχρι στιγμής. Μόνο ο Θεός ξέρει το πραγματικό ποσό από αυτά που έχω ξοδέψει», λέει.


Related Posts