Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Τι θα φέρουν τα Σεληνιακά φαινόμενα ΙΟΥΝΙΟΥ 2016 για Ελλάδα μα και σε παγκόσμιο επίπεδο

Η Νέα Σελήνη θα πραγματοποιηθεί στην 14η μοίρα των Διδύμων με ενεργή εμπλοκή Κρόνου (από τον Τοξότη), Ποσειδώνα (από τους Ιχθύες), Δίας και Βόρειος Δεσμός (από την Παρθένο) γεγονός που υποδεικνύει πως οι «μεταβλητοί» θα ταλαιπωρηθούν.
Η Πανσέληνος θα πραγματοποιηθεί στην 29η μοίρα του άξονος Διδύμων-Τοξότη γεγονός που κρύβει αρκετές παγίδες….
Τι μπορούν να βγάλουν τα Σεληνιακά φαινόμενα σε τοπικό μα και παγκόσμιο επίπεδο;

Γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο: «Το μυστικό της κερδοσκοπίας είναι να αγοράζεις όταν το αίμα κυλάει στους δρόμους.» Βαρόνος Ροτσιλντ
Η Νέα Σελήνη θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο της «επικοινωνίας» το ζώδιο των Δίδυμων και σε μοίρα με αριθμητική τιμή Ταύρου και θα βγάλει αρκετές «ειδήσεις» σε οικονομικό επίπεδο και μάλιστα όχι ευχάριστες.
Παράλληλα ζητήματα θα προκύψουν με νέους ενώ θα υπάρχουν αποτρόπαιες πράξεις και ενέργειες που θα πραγματοποιηθούν εν ώρα αθλοπαιδιών, εορτασμών ή σε χώρους με ανάλογο περιεχόμενο…
Με τον Κρόνο σε επαφή με τον απλανή Rastaban θα πρέπει να περιμένουμε μεγάλα εγκλήματα αλλά και αποκαλύψεις για εγκλήματα του παρελθόντος.
Παράλληλα ο Πλούτωνας είναι σε σύνοδο με τον απλανή Vega γεγονός που θα φέρει πολλά συμπτώματα ματαιοδοξίας αλλά και κάποια «μαντάτα» που θα πάρουν μεγάλες διαστάσεις….
Από την άλλη η Πανσέληνος ίσως φέρει εκπλήξεις σε αθλητικούς αγώνες, ανέλπιστες κριτικές αλλά και πολύ θεατρινισμό στην πολιτική ζωή…… αλλά και προβλήματα με χώρους θεάτρου, συναυλιών και γενικά χώρους ψυχαγωγίας…
Ο Ήλιος της Πανσελήνου είναι σε επαφή με τους απλανείς αστέρες Polaris και Betelgeuse που δίνει αφ’ ενός εκρήξεις και πολεμικές καταστάσεις οι οποίες βγαίνουν στην επιφάνεια ως το έσχατο μέσο και αφ΄ ετέρου δίνει απώλειες σε επίπεδο ζωών και υλικών αγαθών.
Ο Ερμής είναι σε επαφή με τον απλανή Aldebaran φέρνει προβλήματα με στρατιωτικές επιχειρήσεις αλλά και ζητήματα που σχετίζονται με φυσικές καταστροφές ….
Η Νέα Σελήνη και η επιρροή της στην Ελλάδα: «Αγοράστε όταν ακούσετε τα κανόνια. Πουλήστε όταν ακούτε τις τρομπέτες.» Βαρόνος Ρότσιλντ
Η Νέα Σελήνη έχει να φέρει αρκετά δυνατά πράγματα γα την Ελλάδα.
Κατ΄ αρχήν κοιτώντας τον αυτοτελή χάρτη της Νέας Σελήνης με συντεταγμένες Αθηνών που βγάζει τα εξής: Το μεσοδιάστημα ΗΛΙΟΥ/ΣΕΛΗΝΗΣ μιλά για προβλήματα με υπουργούς και διευθυντές οι οποίοι είναι «δεύτεροι» (*πχ Υφυπουργός, αναπληρωτές κλπ) αλλά και την μεταλαμπάδευση μιας μεγάλης ιδέας στο κοινό.
Ο Ωροσκόπος μιλά για καταμερισμό ευθυνών , απώλεια αποδοχής της κυβέρνησης από τους «άλλους» αλλά και μόλυνση μιας σημαντικής μερίδας ανθρώπων….
Το ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ μιλά για διαφόρους «αετονύχηδες» που έρχονται να υφαρπάξουν πράγματα τόσο από τους Έλληνες όσο και από την κρατική περιουσία…
Η Νέα Σελήνη ως προς τον προοδευμένο χάρτη της Μεταπολίτευσης μιλά πολλά πράγματα και υποσχέσεις που αναιρούνται.
Ποιο συγκεκριμένα ο Ωροσκόπος της Μεταπολίτευσης ισούται με τον Δία που θα μπορούσε αυτό να σημαίνει αρκετά καλά αλλά το σύνολο των εξισώσεων μιλά για δυσφήμιση, άσκηση βίας αλλά και μια μαζική εξαπάτηση σχετικά με μια συμφωνία. Η παρουσίαση μιας πλαστής εικόνας…
 Το μεσοδιάστημα Ηλίου/Σελήνης είναι σε επαφή με τους άξονες Μεσουρανήματος/KRONOS και Άρη/KRONOS γεγονός που επιφέρει συμβάντα που σχετίζονται με την ανεξαρτητοποίηση ενός προσώπου, προβλήματα με αστυνομικούς και αξιωματικούς…
Η Νέα Σελήνη ως προς τον γενέθλιο χάρτη της Μεταπολίτευσης προειδοποιεί για εγκατάλειψη της χώρας από τους εταίρους λόγω του ότι ο Ωροσκόπος πέφτει στο γενέθλιο μεσοδιάστημα Βορείου Δεσμού/Ποσειδώνα.
Το Μεσουράνημα μιλά για μια προσωπική επιτυχία αλλά και ζητήματα που σχετίζονται σχετικά με το ότι ο λαός θα «λάβει» κάποια μηνύματα.
Αν συνδυαστεί και με το μεσοδιάστημα Ουρανού/Admetos που μιλά για την χαριστική βολή σε μια άρρωστη κατάσταση ίσως τελικά οι «δανειστές» θα ψωνίσουν χωρίς να πληρώσουν…
Η Πανσέληνος και η επιρροή της στην Ελλάδα: «Το χτύπημα της μοίρας απλά ακουμπά την Ελλάδα. Άλλοι θα περάσουν πολύ χειρότερα».
Ο αυτοτελής χάρτης της Πανσελήνου είναι αρκετά ιδιαίτερος αφού το μεσοδιάστημα Ηλίου/Σελήνης μιλά για μια ανέλπιστη είδηση που ανατρέπει τα πράγματα .
Το χτύπημα της μοίρας που θα είναι για κάποιους δυνατούς πολύ σκληρό.
Το Μεσουράνημα μιλά για αύξηση των εσόδων από κάποιες κατηγορίες εισφορών (*πχ τουρισμός) ενώ μιλά για επιστημονικές επιτυχίες από ελληνικά μυαλά…
Ο χάρτης της Πανσελήνου ως προς τον γενέθλιο χάρτη της Ελλάδας μιλά για το μεσοδιάστημα Ηλίου/Σελήνης μιλά για μια μετεγκατάσταση σε δημόσια κτήρια (*υπηρεσιών).
Ο Ωροσκόπος ισούται με τον Vulcanus που μιλά για την άσκηση βίας και εξαναγκασμού προς την χώρα μας.
Μιλά επίσης για συνεργασίες που δίνουν το «κάτι παραπάνω» στην οικονομία της χώρας μας. Μιλά όμως και για τις προπαρασκευαστικές ενέγειες για την αρχή του τέλους…
Συγκρίνοντας τον χάρτη της Πανσελήνου με τον προοδευμένο χάρτη της Μεταπολίτευσης βλέπουμε το μεσοδιάστημα Ηλίου/Σελήνης ισούται με τον Πλούτωνα που μιλά για καταστάσεις που μπορεί να παρουσιάζονται ως προσωρινά αλλά ίσως να είναι μόνιμα…. Και αυτό να δημιουργήσει προβλήματα στους κόλπους της κυβέρνησης. Μιλά επίσης για αποστέρηση εσόδων από τρίτους ενώ δεν αποκλείεται να «απειληθεί» να ενεργοποιηθεί ο «κόφτης» νωρίτερα από ότι έχει «συμφωνηθεί».
Ο Ωροσκόπος ισούται με τον Κρόνο άρα αυτό θα δώσει οικονομικές δυσκολίες και πολλά πράγματα θα επιχειρηθούν να «φορτωθούν» στην χώρα ως υπεύθυνη….
Karl-Heinz Ottinger

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια