Αθηνά Ωνάση-Ντόντα Μιράντα χωρίζουν έπειτα από 11 χρόνια γάμου

Alvaro De Miranda - Athina Onassis
Το λόγο για τον οποίο η Αθηνά Ωνάση έδωσε τα παπούτσια στο χέρι στο Ντόντα αποκαλύπτουν γερμανικά ΜΜΕ.
Η γερμανική ιστοσελίδα bunte.de, γράφει ότι η χρυσή κληρονόμος της δυναστείας Ωνάση έπιασε τον άντρα της επ” αυτοφώρω με άλλη γυναίκα. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το περιστατικό συνέβη στις αρχές Μαΐου, με την Αθήνα να πιάνει στα πράσα τον Ντόντα με μια Ισπανίδα.
Επίσης, όπως αναφέρει το σάιτ, η Αθηνά δεν φορά εδώ και αρκετό το δαχτυλίδι του γάμου της και βρίσκεται στα πρόθυρα της κατάθλιψης, ενώ είναι και εμφανώς αδυνατισμένη.
Και συνεχίζει: «Ο σύζυγός της δεν είναι εδώ και μέρες στο πλευρό της. Σε αγώνες που έγιναν στη Βρετάνη, στα μέσα Μαΐου, ο Ντόντα ήταν μόνος του, μαζί με την κόρη του Βιβιάν. Αλλά ακόμη και πριν από αυτό, όταν η Αθηνά Ωνάση (4-8 Μαΐου) συμμετείχε σε ένα τουρνουά στο Hamburg-Klein Flottbek, ήταν η πρώτη φορά που ο Ντόντα έλειπε από το πλευρό της γυναίκας του. Αυτό, μάλιστα, προκάλεσε τη μεγάλη έκπληξη των αναβατών που πήραν μέρος στους αγώνες – ο Ντόντα πάντα πήγαινε στο Αμβούργο!».
Την ίδια ώρα, η ενημερωτική ιστοσελίδα radar αναφέρει ότι κύκλοι από το περιβάλλον της Αθηνάς Ωνάση λένε πως η χρυσή κληρονόμος -εξαιτίας του χωρισμού- είναι πολύ πιθανό να αναβάλει τα σχέδιά της για συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, όπου θα εμφανιζόταν με τα χρώματα της Ελλάδας.
Άλλη βραζιλιάνικη εφημερίδα online φιλοξενεί δηλώσεις του Αλβάρο Ντε Μιράντα, που ουσιαστικά παραδέχεται τον χωρισμό. «Είναι μια θύελλα, αλλά ποτέ δεν θα σταματήσω να πολεμώ για την αγάπη μου. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά θα παλέψω μέχρι τέλους», δήλωσε ο σύζυγος της Αθηνάς Ωνάση.
Ο Ντε Μιράντα ήταν παντρεμένος με το εκρηκτικό μοντέλο από τη Βραζιλία Σιμπέλ Ντόρσα, με την οποία απέκτησε δύο παιδιά. Η Ντόρσα αυτοκτόνησε βουτώντας στο κενό από τον έβδομο όροφο του διαμερίσματός της στο Σάο Πάολο. Στο αποχαιρετιστήριο γράμμα της ορίζει ως υπεύθυνο της αυτοχειρίας της τον Ντόντα.

Related Posts