Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Πώς να ελέγξετε τα αυγά

.
Ποιά είναι τα καλά αυγά. Τα υπόλοιπα δεν πρέπει να τα φάτε ειδικά αν έχετε μικρό παιδί.Άρχισε να με απασχολεί αυτό το ζήτημα, όταν άρχισα να μαγειρεύω τα αυγά για την 3 ετών κόρη μου. Εάν ταΐζετε το μωρό σας, θα προβληματιστείτε σχετικά με την ποιότητα των προϊόντων ...
Κοτόπουλο. '
Η διατροφή των υγιών πουλερικών πρέπει να περιλαμβάνει σκαθάρια, σκουλήκια, τρωκτικά ακόμα και φίδια! Επίσης, το κοτόπουλο θα πρέπει να κινείτε πολύ, για να είναι στον καθαρό αέρα για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα και να έχει καλή ανοσία. Μόνο σε αυτή την περίπτωση θα γεννήσουν αυγά, υγιή!
Τα αυγά από τα άρρωστα κοτόπουλα, διακρίνονται εύκολα από τα καλά αυγά. Πάμε να δούμε πως θα τα ξεχωρίζουμε...

Πώς να ελέγξετε τα αυγά :
Ελέγξτε το κέλυφος του αυγού.. Ωμά αυγά από υγιή κοτόπουλα είναι δύσκολο να σπάσουν, έχουν σκληρά κελύφη και είναι αρκετά πυκνά. Η πλουσιότερη διατροφή των πουλερικών βελτιώνει τις συνθήκες ζωής του και δημιουργεί παχύτερο κέλυφος!

Δώστε προσοχή στο χρώμα του κρόκου του αυγού. Ο καλύτερος κρόκος αυγού είναι το πορτοκαλί, όσο πιο βαθύ τόσο το καλύτερο! Ο χλωμός κίτρινος σε χρώμα κρόκος είναι ένα σημάδι ότι το κοτόπουλο έζησε σε κακές συνθήκες και ήταν άρρωστο.

Αυτό το αυγό περιέχει λιγότερα θρεπτικά συστατικά και βιταμίνες από το υγιείς αυγό. Για να γίνουν τα πράγματα χειρότερα, ο θαμπός κρόκος μπορεί να περιέχει επιβλαβή βακτήρια που προκαλούν σοβαρή λοίμωξη του στομάχου.

Οπλισμένοι με αυτή τη γνώση, μπορείτε να επιλέξετε τα καλύτερα προϊόντα για την οικογένειά σας ! Απλά πρέπει να αγοράζετε φρέσκα αυγά σε διάφορα σημεία και να συγκρίνετε τα χαρακτηριστικά τους. Είμαι βέβαιος ότι θα εκπλαγείτε από το πόσο μεγάλη διαφορά έχουν ...

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια