Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ολυμπιακός: το 43ο πρωτάθλημα της ποδοσφαιρικής ομάδας

Ημέρα γιορτής σήμερα για τον Ολυμπιακό που κατακτά το 43ο πρωτάθλημα τις ιστορίας του.Η ερυθρόλευκη γιορτή έχει αρχίσει στο "Γ. Καραϊσκάκης" για το 43ο πρωτάθλημα της ποδοσφαιρικής ομάδας του Ολυμπιακού.
H βραδιά θα είναι αφιερωμένη σε όλη την Ολυμπιακή οικογένεια κι οι τυχεροί θα βρεθούν στο γήπεδο (τα εισιτήρια έχουν εξαντληθεί) ή όσοι την παρακολουθήσουν από την συνδρομητική τηλεόραση.
Έναν κόσμο που παραληρούσε από ευτυχία, αποθεώνοντας τον Σίλβα και ζητώντας την παραμονή Φουστέρ, Ρομπέρτο στην ομάδα, ενώ τραγουδούσε συνθήματα από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης σε μια μεγάλη ερυθρόλευκη γιορτή.

Με σκόρερ τους Φορτούνη, Φουστέρ με σπέσιαλ εκτελέσεις φάουλ και τους Κασάμι, Ομάρ και Ιντέγε στην επανάληψη, οι ερυθρόλευκοι δεν άφησαν κανένα περιθώριο στην ομάδα της Μυτιλήνης, ενώ είχαν ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα.

Ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά στο ματς και είχε ευκαιρίες με Ντα Κόστα και Κασάμι, ενώ ο Ελαμπντελαουί σούταρε στο κάθετο δοκάρι του Δαύκου στο 6'.Ο Σίλβα είχε εκτός τον Καμπιάσο και έβαλε στα χαφ Ζντιέλαρ και Κασάμι, ενώ στις πτέρυγες προτίμησε Ερνάνι και Φουστέρ αντί για Πάρντο, Ντουρμάζ.

Ο Κώστας Φορτούνης άνοιξε το σκορ στο 21' με καταπληκτική εκτέλεση φάουλ από πλάγια θέση. Σημάδεψε στην κλειστή γωνία του Δαύκου που δεν μπόρεσε να αποκρούσει.

Η Καλλονή που είχε πολλές απουσίες σε αυτό το αποχαιρετιστήριο παιχνίδι της στη Σούπερ Λίγκα απείλησε με τον Μανούσο στο 28 κι ενώ νωρίτερα ο Κασάμι και ο Φουστέρ παραλίγο να σκοράρουν.Το 2-0 έγινε στο 35'.

Ο Φορτούνης κέρδισε φάουλ έξω από την περιοχή κι ενώ όλοι περίμεναν ότι ο ίδιος θα εκτελούσε, ο Νταβίντ Φουστέρ με εξαιρετικό σουτ άφησε «άγαλμα» τον γκολκίπερ της Καλλονής.

Στην επανάληψη η Καλλονή είχε ευκαιρία με τον Γιουκαρή στο 47' αλλά ο Ολυμπιακός πήρε ξανά γρήγορα τον έλεγχο και πέτυχε το τρίτο γκολ στο 61' με τον Παϊτίμ Κασάμι.

Ο Ελβετός εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Ούκα, άλλαξε με τον Ιντέγε και νίκησε με αριστερό σουτ τον Δάυκου.Ο γκολκίπερ της Καλλονής έκανε πολύ καλή επέμβαση στο 72 σε σουτ του Φουστέρ και λίγο αργότερα του Φορτούνη, αλλά στο 77' ο Ιντέγε πέρασε όλη την άμυνα και γύρισε στον Ομάρ και το 4-0 και ο ίδιος ο Νιγηριανός πέτυχε καταπληκτικό γκολ στο 84 με έξοχο πλασέ σχεδόν από τη γραμμή του άουτ!Ο διαιτητής Φωτιάδης έδειξε κίτρινες σε Αναστασιάδη, Γιορέντε.

Θα μπορούσε να δώσει πέναλτι σε ανατροπή του Ερνάνι από τον Δαύκου στο πρώτο ημίχρονο.ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Μασουακού, Μποτία, Ντα Κόστα (71' Σιόβας), Ζντιέλαρ, Κασάμι (62 Καμπιάσο), Φορτούνης, Φουστέρ, Ερνάνι (62 Ντουρμάζ), ΙντέγεΚΑΛΛΟΝΗ: Δαύκου, Ξύδας (65 Ευαγγελιδακης), Ούκα (65 Χατζηδημητρίου), Αναστασιάδης, Γκιόλιας, Μίκιτς, Μπλάζιτς, Γιουκαρής, Γουερέ (82 Φιορέτος), Γιορέντε, Μανούσος



ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια