Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Απρίλιος 2016: Αστρολογική πρόβλεψη για την Ελλάδα και τον κόσμο

O Karl-Heinz Ottinger ως Τεχνικός Αναλυτής Πλανητικών εξισώσεων & Αστρολογικών Δεδομένων, παραθέτει τις αστρολογικές προβλέψεις και εκτιμήσεις του Απριλίου 2016 με βάση την Uranian Astrology για την Ελλάδα και τον κόσμο.
Αστρολογικές προβλέψεις για την Ελλάδα
Ο μήνας αυτός γενικά είναι αρκετά δύσκολος αφού οι όψεις που υπάρχουν στο πλανητικό σκηνικό συνηγορούν πως κάτι «μεγάλο έρχεται».
Στην παρούσα φάση η κυβέρνηση φυλλορροεί και οι τριγμοί που έχουν δημιουργηθεί από τα λεγόμενα και τις πράξεις των υπουργών και βουλευτών κ.κ Μουζιάλα, Μάρδα, Φίλη και Μπαλαούρα δημιουργούν την πεποίθηση πως η ρήξη είναι προ των πυλών….
Το ερώτημα που τίθεται , ευθέως πλέον είναι «αλλαγή «κυβερνητικού εταίρου» ή εκλογές;». Αξίζει δε να σημειωθεί πως από τον χάρτη της ορκωμοσίας της Κυβέρνησης Τσίπρα (*Β’ θητεία) είχα προβλέψει εγώ ο ίδιος πως η κυβέρνηση δεν έχει μεγάλη πορεία…  
Για του λόγου του αληθές είχα γράψει αυτό: «διαφαίνονται προβλήματα στη συνοχή του κυβερνητικού σχήματος εξ αιτίας του ότι ο Ποσειδώνας βρίσκεται εντός του 4ου οίκου στο ωροσκόπιο της ορκωμοσία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝ.ΕΛ σε αντίθεση με τον Δία. Τα γέλια και οι φιλοφρονήσεις θα αντικατασταθούν από γκρίνια και υπερβολές, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο να υπάρξουν ενδοκυβερνητικές διαμάχες οι οποίες ίσως οδηγήσουν κάποιους, όχι απλά εκτός κυβερνητικού σχήματος, αλλά πιθανόν και εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας.».

Σχετικά όμως με το χρονοδιάγραμμα «διάρκειας της κυβέρνησης» είχα γράψει το κάτωθι : «Ο πλανήτης που σηματοδοτεί την κυβέρνηση και τις δράσεις της είναι σύμφωνα με την Uranian Astrology ο Κρόνος Υποθετικός. Από διέλευση θα βρίσκεται στους γενέθλιους άξονες της Ελλάδας Ηλίου / Βόρειου Δεσμού και Ωροσκόπου / Βουλκάνους που δείχνει ότι δεν θα επιτραπεί στη χώρα να χαλαρώσει ενώ παράλληλα θα γίνουν αλλαγές στο δημόσιο τομέα. Ακόμη, δείχνει το σχηματισμό ενός κυβερνητικού συνασπισμού ο οποίος όμως δεν θα μπορέσει να μακροημερεύσει. Πιο συγκεκριμένα, από την 1η Μαΐου του 2016 και ως το τέλος Σεπτεμβρίου του ίδιου χρόνου ο διελαύνων άξονας Κρόνου Υποθετικού / Άδμητου θα βρίσκεται στο γενέθλιο Βόρειο Δεσμό της Ελλάδος ενεργοποιώντας δυσμενή μεσοδιαστήματα, κάτι που σηματοδοτεί μια περίοδο κυβερνητικής ασυμφωνίας, πολιτικού αδιεξόδου και τελικά πτώση της κυβέρνησης.».
Τα παραπάνω τα παρέθεσα λόγω του ότι πρέπει όλοι οι αναγνώστες να γνωρίζουν το τι έχω πει προκειμένου να αποφεύγονται παρεξηγήσεις αλλά και η εκπόνηση αυθαιρέτων συμπερασμάτων.

Οι εξισώσεις του πεπρωμένου για τον μήνα Απρίλιο με βάση την Uranian Astrology από τον Karl Heinz Ottinger για την Ελλάδα: « Life is not fair, get used to it.» B.Gates
Η φράση αυτή αντικατοπτρίζει την «πραγματικότητα» του μηνός Απριλίου 2016. Ανήκει στον μεγιστάνα Bill Gates και σημαίνει πως «η ζωή δεν είναι δίκαιη πρέπει να το συνηθίσουμε».
Η κυβέρνηση πάει σε μια κατάσταση, σε μια διαπραγμάτευση με μόνο της όπλο την «διακριτική ευχέρεια και τον οίκτο» των …δανειστών μας. Ήδη όπως έγραφα και στα του Μαρτίου «Η Ηλιακή έκλειψη στις 9/3 προμηνύει συμπόνια και σεβασμό από τους άλλους αλλά μέχρι εκεί. Μια γνωμοδότηση ίσως τελικά δεν είναι όπως την θέλει η ελληνική πλευρά.» Ήδη το Βερολίνο μα και λοιπές χώρες μας το ξέκοψαν για το θέμα για την απομείωση του χρέους…

Ο διελαύνων Πλούτωνας συναντά τους γενέθλιους άξονες του χάρτη της Μεταπολίτευσης
Hades/Kronos, Άρη/Ποσειδώνα αλλά και Κρόνου/Ουρανού που μιλούν για αποκαλύψεις σε μια δίκη ή όσον αφορά νομικές υποθέσεις θα προκαλέσουν μεγάλη αίσθηση αλλά και μυστικά σχέδια και προβλήματα σε διαπραγματεύσεις που τελικά οδηγούν σε αποτυχία. Αυτό δεν αποκλείεται να επιφέρει ειδήσεις ανατριχιαστικές και μόνο στο άκουσμα τους…

Ο πλανήτης της Uranian Astrology o Zeus προμηνύει εμπρησμούς αλλά και αψιμαχίες που θα αγγίξουν τα όρια του θερμού επεισοδίου. Σαν να μην φτάνουν όλα αυτά ο πλανήτης του απροσδόκητου ο Ουρανός συναντά τα γενέθλια μεσοδιαστήματα της Μεταπολίτευσης Σελήνη/Admetos & Πλούτωνας/Admetos που προμηνύει εντάσεις, εξεγέρσεις, επαναστάσεις και σάλο μεταξύ ετερόκλητων ομάδων ανθρώπων. Ίσως να υπάρξουν ακόμα και τραυματισμοί ατόμων που υπηρετούν σε Σωφρονιστικά ιδρύματα, hot-spot, Σώματα Ασφαλείας ή στις Ένοπλες δυνάμεις. Πιθανόν να υπάρξουν και κάποιες εκρήξεις αυτοσχέδιων μηχανισμών ενώ δεν αποκλείεται κλιμάκια των Μυστικών Υπηρεσιών να αποκαλύψουν απόπειρα δολιοφθοράς, κατασκοπείας ή παρακίνηση προς εξέγερση και ενδεχομένως από άτομα που κινούνται πέριξ ή στις παρυφές των ΜΚΟ.

Το Ηλιακό Τόξο (*SARC) της Ελλάδας ως προς το Γενέθλιο ωροσκόπιο της: «Μπορεί όλοι οι μουσουλμάνοι να μην είναι τρομοκράτες, αλλά όλοι οι τρομοκράτες είναι μουσουλμάνοι.»
Ο Προοδευμένος Hades ισούται με τον γενέθλιο Apollon της Ελλάδας (*μυστικές έρευνες, αρχαία γνώση, ιστορικές ανακαλύψεις μεγάλου βεληνεκούς) και αυτό δίνει την βεβαιότητα πως μέχρι το τέλος του έτους (*Σεπτέμβριος προσωπική εκτίμηση) θα έχουμε τεράστια αρχαιολογική ανακάλυψη (ή και πάνω από μία) επί του Ελλαδικού χώρου . Ήδη η ανακάλυψη του τάφου της αδελφής του Μεγάλου Αλεξάνδρου, Θεσσαλονίκης , στον χώρο του υπό κατασκευήν μετρό της ομώνυμης πόλης είναι …προμήνυμα.
Ο προοδευμένος Vulcanus μιλά για απόπειρα ελέγχου μιας κατάστασης που θα φέρει δυνατές εκρήξεις και χρήση βίας. Ο Kronos ισούται με τον Poseidon και ενεργοποιεί τον άξονα του πολιτισμού και των μεγάλων αποκαλύψεων. Διαταγές και εντολές που θα δοθούν ίσως σοκάρουν ενώ ίσως υπάρξουν θέματα με τις συντάξεις και τα επιδόματα. Δεν αποκλείεται να υπάρξει …μαχαίρι….
Το προοδευμένο WI (σημείο μηδενικής Κριού) σηματοδοτεί μια γενικευμένη έξαρση μολυσματικών ασθενειών αλλά και μαζική αντίδραση σε διατάγματα και Νόμους… Επιπρόσθετα, ο Ουρανός είναι στον άξονα WI/ADMETOS προμηνύοντας ένα τέλος δια μέσω συντριβής (*κυριολεκτικά ή μεταφορικά) αλλά και δυσάρεστα γεγονότα που δημιουργούν μια… συλλογική κατάθλιψη…


ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ μηνός Απριλίου: «Για να σωθεί η οικονομία, το Κράτος πρέπει να προσλαμβάνει έναν εργάτη για να ανοίγει μια τρύπα και ένα άλλον εργάτη για να την κλείνει.»J.M.Keynes
Ο μήνας αυτός είναι ιδιαίτερα δύσκολος και πολλά θα εξαρτηθούν από την ετοιμότητα των ανθρώπων να αντιμετωπίσουν κάποια γεγονότα έξω από τα συνηθισμένα. Ας δούμε το διεθνές «ημερολόγιο» του μήνα μέσα από την Uranian Astrology και να πάρουμε μια γεύση, του τι θα συμβεί πέριξ των παρακάτω ημερομηνιών:
1η Απριλίου 2016: Ουρανός βρίσκεται σε επαφή με τον άξονα Ουρανού/Hades γεγονός που σηματοδοτεί προβλήματα με μολυσματικές ασθένειες, έναν ασυνήθιστο θάνατο. Παράλληλα ο Άρης είναι σε επαφή με τον άξονα Κρόνου/Admetos (*Ο άξονας της καρτερίας και της αντοχής των νευρών) που σηματοδοτεί μια περίοδο καταστολής και θάνατος μέσω συντριβής …
Το διάστημα 3 με 8 Απριλίου είναι κάπως «κρίσιμο» αφού ο διελαύνων Άρης είναι επάνω στους άξονες Πλούτωνα/Vulcanus και Zeus/Vulcanus γεγονός που σηματοδοτεί αλλαγές στην στάση που κρατά κανείς αλλά και στον τρόπο αντιμετώπισης των πραγμάτων. Ο Κρόνος θα είναι σε επαφή με τον πολύ σκληρό καρμικό άξονα Hades/Admetos προοιωνίζοντας θανάτους από εχθροπραξίες
Από 12 έως 15 Απριλίου τα πράγματα θα είναι αρκετά rock αφού ο Ήλιος συναντά σε κοσμικό επίπεδο τους άξονες Zeus/Vulcanus & Πλούτωνα/Vulcanus αλλά και στον άξονα της ηλιθιότητας Hades/Poseidon που δείχνει δραστικές αλλαγές στην βιομηχανική παραγωγή ενώ πολλοί θα αρχίσουν να σκέπτονται ποιο παραδοσιακά. Παράλληλα αρχίζει το peak της επιρροής που ο Kronos συναντά τους άξονες WI/Πλούτωνα και Wi/ Zeus υποδεικνύοντας πως σε κάποιες αψιμαχίες ή πολεμικές επιχειρήσεις ενεργό ρόλο θα παίζει μια κυβέρνηση.
Από τις 18/4 ο Κρόνος θα ισούται με τον Apollon και θα βγάλει προβλήματα με μαθητές, συστήματα και συνθήκες διδασκαλίας.
Τέλος από 22/4 ξεκινά η περίοδος 15 ημερών όπου θα παιχτεί μια μεγάλη εξαπάτηση και συμφωνίες και συμφωνηθέντα δεν θα τηρηθούν αφού θα οδηγήσουν σε ρήξεις και αδιέξοδα…
Έτσι ο μήνας θα κυλήσει και εμείς θα ξέρουμε τι μας γίνεται
Karl-Heinz Ottinger

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια