Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Αστρολογική εκτίμηση Μαρτίου 2016 για την Ελλάδα

« Η πατρίδα δεν πουλιέται, η Εκκλησία δεν πεθαίνει και η Ιστορία δεν ξεχνιέται»
Αγαπητοί φίλοι και αναγνώστες καλώς ήρθατε στην αστρολογική πρόβλεψη του μηνός Μαρτίου 2016.
Όπως είχα πει κατ’ επανάληψη στις ραδιοφωνικές εκπομπές στον albedo14.com αλλά και είχα γράψει στο astrology.gr το μεγάλο πρόβλημα της Ελλάδας δεν είναι το οικονομικό αλλά το μεταναστευτικό.
Τα επίσημα στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ μιλούν για εθνικότητες που δεν έχουν ΟΥΔΕΜΙΑ σχέση με εμπόλεμες καταστάσεις πολύ δε περισσότερο με τον πόλεμο στην Συρία. 
Αλήθεια γιατί δεν μεταναστεύουν σε άλλες αραβικές χώρες (Σαουδική Αραβία, Κατάρ, Ντουμπάι) που είναι ανεπτυγμένο το επίπεδο εκεί; 
Που δεν θα έχουν πρόβλημα ούτε με την γλώσσα ούτε με την «κουλτούρα»;.
Η κυβέρνηση , θυμίζει παντρεμένη που έβγαλε με τον «γκόμενο» της sex tape και τώρα την εκβιάζει πως θα την δώσει στον άνδρα της.
Φόρτωσε μέτρα, φρόντισε ένα-δυο εκατομμύρια μετανάστες και μάλιστα λαθραίους για να σου ρυθμίσουμε ένα χρεος που δεν θα «εξυπηρετηθεί» ποτέ.
Ο διελαύνων Ζευς βρίσκεται σε επαφή με τον γενέθλιο άξονα WI/AD που μιλά για φωτιές.
Αυτό πρακτικά σημαίνει πως οι «φιλοξενούμενοι» προφανώς και θα εξεγερθούν για τις συνθήκες κράτησης τους και ενδεχομένως να προξενήσουν φθορές. 
Επιπρόσθετα ο Poseidon συναντά τους γενέθλιους άξονες Ηλίου/Hades και Κρόνου/Zeus που μιλά για μια ενορχηστρωμένη προσπάθεια εξαναγκασμού.
Ο διελαύνων Κρόνος , ένας ιδιαίτερα καρμικός και ανταποδοτικός πλανήτης, μιλά για εγκατάλειψη από τους εταίρους αφού με τις πράξεις τους βάζουν συνεχώς εμπόδια. Παράλληλα ίσως έχουμε έξαρση και επανεμφάνιση κάποιων ασθενειών είχαν «σβήσει» από την Ελλάδα εδώ και χρόνια.
Ο διελαύνων Hades μιλά για μυστικές έρευνες αλλά και για κάποια ζητήματα που θα προκύψουν με ιστορικούς χώρους. Ευελπιστώ πως η κυβέρνηση διαθέτει την οξύνοια να μην φτιάξει hot-spot σε κανέναν ιστορικό χώρο και τότε θα έχουμε πολύ κυνηγητό….
Παράλληλα μιλά για την πτώση ενός αεροσκάφους (*είτε ελληνικού , είτε ελληνικών συμφερόντων, είτε εντός της Ελληνικής επικράτειας).
Ο διελαύνων Vulcanus μιλά για δημόσιες σχέσεις της κυβέρνησης και μέσω αυτών προσπαθεί να κερδίσει «πολιτικό χρόνο» παραμονής και επιβίωσης. Δυστυχώς τον καλό τον λένε βλάκα και κατ’ επέκταση η ανοχή μας ισούται με συνενοχή.
Παράλληλα ο Admetos μιλά για «στρίμωγμα» από άλλους ανθρώπους.
Η Ηλιακή έκλειψη στις 9/3 προμηνύει συμπόνια και σεβασμό από τους άλλους αλλά μέχρι εκεί. Μια γνωμοδότηση ίσως τελικά δεν είναι όπως την θέλει η ελληνική πλευρά. 
Συζητήσεις και διαβουλεύσεις τελικά θα οδηγήσουν σε εξαπάτηση αφού εμμέσως πλην σαφώς θα είναι προϊόν εκβιασμού. 
Μια απειλή τελικά θα οδηγήσει σε μια σύλληψη που θα συζητηθεί...

Το Ηλιακό τόξο υποδεικνύει και προειδοποιεί: «Όσο και αν θέλουν να μας καταστρέψουν ως έθνος οι Έλληνες πάντα θα έχουμε κάτι από την μαγκιά του Μεγάλου Αλεξάνδρου, τον εγωισμό του Αχιλλέα και την εξυπνάδα του πολυμήχανου Οδυσσέα» Karl-Heinz

Η χώρα μεταξύ 12 και 23/3 θα υποστεί ένα σοκ το οποίο ουσιαστικά θα την «βοηθήσει» να ξυπνήσει από τον λήθαργο.
Ο προοδευμένος Ουρανός συναντά τους γενέθλιους άξονες της Ελλάδας Ήλιος/Vulcanus και Hades/Zeus μιλώντας για το σοκ που είπαμε.
Αυτό που «σοκάρει» είναι ο προοδευμένος Ωροσκόπος που συναντά τους άξονες Άρη/Hades που δείχνει χυδαίες πράξεις και μια ενδεχόμενη δολοφονία ή τραυματισμό που θα προκαλέσει αντιδράσεις.
Ακόμα και ο «κακεργέτης» ο Admetos μιλά για τραγικές δυσκολίες στην αρχή ενός εγχειρήματος αλλά εξασφαλισμένη…
Η Σεληνιακή έκλειψη λέει πως απλά έφτασε η ώρα ανάληψης πρωτοβουλιών από ατομα που ανήκουν στην ανώτερη στρατιωτική βαθμίδα…. 
Τραπεζικά ζητήματα θα απασχολήσουν την κοινή γνώμη…..
Καλό μηνα σε ολουςKarl-Heinz Ottinger
astrolabor.blogspot.gr

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια