Διαζύγιο οι Victoria και David Beckham

Δημοσίευμα γνωστού περιοδικού αναφέρει ότι το πασίγνωστο ζευγάρι έπειτα από πολλές προσπάθειες δεν κατάφερε να βελτιώσει τη σχέση του και αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο!
Το εξώφυλλο του περιοδικού ΟΚ έχει τίτλο: «Διαζύγιο-σοκ ενός δισεκατομμυρίου».
Ο λόγος για τον David Beckham και την Victoria Beckham, όπου το περιοδικό επικαλείται πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού, ενός φίλου, που αναφέρει πως «μετά από χρόνια προσπάθειας να βελτιώσουν τη σχέση τους, φαίνεται πως τώρα προετοιμάζουν τη στρατηγική εξόδου τους».
Και το περιοδικό δεν μένει εκεί, δείχνει και φωτογραφίες της Victoria στις οποίες φαίνεται να έχει αφαιρέσει από το σώμα της το τατουάζ που είχε χτυπήσει για τον David Beckham!
Επιπλέον σύμφωνα με το περιοδικό το ζευγάρι έχει χωρίσει εδώ και δυο μήνες. Ή τουλάχιστον ξεκίνησε τη συζήτηση περί χωρισμού προσθέτοντας ότι ωστόσο οι δυο σούπερσταρ δεν έχουν καταθέσει ακόμη αίτηση διαζυγίου και ότι προσπαθούν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους σε ότι αφορά την προσωπική τους αυτή υπόθεση.
Σημειώνεται ότι και στο παρελθόν υπήρξαν δημοσιεύματα που έφεραν το διάσημο ζευγάρι να περνά κρίση γάμου, ενώ το 2004 είχε έρθει στο φως ένα περιστατικό απιστίας του Ντέιβιντ Μπέκαμ.
Το ζευγάρι διέψευδε όλα αυτά τα δημοσιεύματα, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ανταποκρίνονταν στην πραγματικότητα.
«Πολλοί γάμοι θα είχαν τελειώσει κάτω από τέτοια πίεση. Πιστεύω ότι αυτός είναι και ο λόγος που και η Βικτόρια κατέληξε να είναι τόσο μοναχική. Σίγουρα αυτά τα δημοσιεύματα έσβησαν τον έρωτά τους. Αυτή τη στιγμή μοιάζουν να μην θέλει να βλέπει ο ένας τον άλλον», αναφέρει άνθρωπος από το περιβάλλον του ζευγαριού.
Μάλιστα, το αμερικανικό περιοδικό αναφέρει ότι ένα διαζύγιο θα μπορούσε να είναι εξίσου επίπονο οικονομικά για τους Μπέκαμ και αυτό γιατί Βικτόρια και Ντέιβιντ δεν είχαν υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο.
«Το τελευταίο πράγμα που θα ήθελαν να καταστρέψουν είναι η αυτοκρατορία τους» αναφέρει η εν λόγω πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού υπολογίζονται ότι η κοινή τους περιουσία ανέρχεται σε 1 δισ. δολάρια.
Αυτό, καθώς και το γεγονός ότι έχουν μαζί 4 παιδιά ίσως τους ωθήσει να κάνουν μια προσπάθεια παραπάνω να τα… βρουν.

Related Posts