Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Angelina Jolie – Brad Pitt: χώρισαν

Αυτό το διαζύγιο όχι απλώς θα ταράξει το Hollywood, αλλά θα προκαλέσει απανωτά εγκεφαλικά στους θαυμαστές του διάσημου ζευγαριού.
Η Angelina Jolie και ο Brad Pitt έχουν καταφέρει να φτιάξουν ίσως και τη μεγαλύτερη celebrity οικογένεια και τώρα οι εξελίξεις τους θέλουν να βαίνουν προς το χωρισμό.
Όχι, κάποια υπόνοια περί τρίτου προσώπου δεν υπάρχει ακόμη.
Η δημοφιλής ηθοποιός φέρεται να κατέθεσε αίτηση διαζυγίου χθες, Δευτέρα, επικαλούμενη «αγεφύρωτες διαφορές». Στην αίτησή της, ζητά την επιμέλεια των έξι παιδιών του ζευγαριού, ενώ ζητά επιπλέον από τον δικαστή να επιτρέψει στον Pitt να τα επισκέπτεται.

Σύμφωνα με το TMZ, αυτή η λεπτομέρεια είναι σημαντική καθώς δείχνει ότι η Jolie δεν θέλει να έχει μαζί με τον πρώην σύζυγό της την κοινή φυσική επιμέλεια των παιδιών, παρά μόνο τη νομική.

Πηγές που συνδέονται με το ζευγάρι ανέφεραν στο δημοφιλές site ότι η απόφαση της 41χρονης ηθοποιού έχει να κάνει με τον τρόπο που ο Brad συμβάλει στην ανατροφή των παιδιών. «Ήταν εξαιρετικά αναστατωμένη με τις μεθόδους του», δήλωσαν χαρακτηριστικά. Οι ίδιες πηγές διαβεβαιώνουν ότι δεν υπήρχε «τρίτο πρόσωπο» …και πως η απόφαση για διαζύγιο είχε να κάνει αποκλειστικά με την αλληλεπίδραση του Μπράντ με τα παιδιά τους. Ως ημερομηνία του διαζυγίου αναφέρεται η 15η Σεπτεμβρίου.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια