Δαχτυλίδια κρεμμυδιού

Υλικά2 μεγάλα κρεμμύδια
1 ποτήρι γάλα
1 κουτί μπίρα
2 αβγά
1 κ.σ. μουστάρδα
2 φλ. του τσαγιού αλεύρι
2 κ.σ. μαϊντανός ψιλοκομμένος
λίγο νερό, αλάτι, πιπέρι
λάδι για το τηγάνισμα

Τρόπος παρασκευής:
* Καθαρίζουμε τα κρεμμύδια και τα κόβουμε σε χοντρές ροδέλες.
Τις ξεχωρίζουμε και τις μουλιάζουμε στο γάλα για 20 λεπτά ανακατεύοντας κάθε 5 λεπτά
* Ανακατεύουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά σε μπολ και ετοιμάζουμε ένα παχύρρευστο κουρκούτι.
* Στραγγίζουμε τα δαχτυλίδια του κρεμμυδιού, τα βουτάμε ένα ένα στο κουρκούτι και τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι.
* Είναι πεντανόστιμα όταν τα τρώμε σχεδόν καυτά βουτώντας τα σε σαλτσούλες που ξετρελαίνουν.
Εμείς προτείνουμε σάλτσα μπάρμπεκιου, μαγιονέζα με κρόκο Κοζάνης, γιαουρτένια με άνηθο ή γλιστρίδα ή κέτσαπ, αφού, ούτως ή άλλως, η παρασπονδία έγινε..
Βαγγέλης Κουμπιάδης Chef.

Related Posts