Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Η Μαρία Μενούνος και τα μυστικά της ομορφιάς της

Η ελληνίδα θεά του Χόλυγουντ Μαρία Μενούνος, βρέθηκε πριν λίγες μέρες στο Μπέβερλυ Χιλς για να παρουσιάσει το Yoplait Greek Nourish Your Inner Goddess Retreat.
Συνεργάστηκε με την Yoplait για να βοηθήσει τις γυναίκες να αξιοποιήσουν τη θεά που κρύβουν μέσα τους και μοιράζεται με...

αυτές τα μυστικά που την κάνουν να νιώθει καλά και αυτό να φαίνεται.
Το Yoplait Greek Nourish Your Inner Goddess Retreat πρόσφερε μια μέρα χαλάρωσης για τις υψηλές προσκεκλημένες, ανάμεσα στις οποίες ήταν η Amber Stevens και η and Kara Taitz.
Οι προσκεκλημένες απόλαυσαν νόστιμα πιάτα, μανικιούρ, πεντικιούρ, μασάζ και περιποιήσεις ομορφιάς. Όλα αυτά σκόπευαν στο να βοηθήσουν τις γυναίκες να νιώσουν καλά.
«Πιστεύω πραγματικά ότι για να φαίνεσαι όμορφη, το κλειδί είναι να νιώθεις όμορφα. Πάντα βρίσκω τρόπους να είμαι δραστήρια, αλλά και να χαλαρώνω. Γι’ αυτό διαλέγω θρεπτικές τροφές όπως το ελληνικό γιαούρτι Yoplait, με πολύ ωραία γεύση και δύο φορές περισσότερες πρωτεΐνες από το κανονικό γιαούρτι. Με βοηθά πραγματικά να περνάω εύκολα τη μέρα μου», δήλωσε η ίδια η Μαρία Μενούνος.
Είμαστε πολύ χαρούμενοι που σας προσφέρουμε το νέο ελληνικό γιαούρτι Yoplait.
 Είτε ως σνακ ή μέσα σε κάποια συνταγή για το κυρίως γεύμα, οι ευεργετικές του ιδιότητες και η κρεμώδης υφή του βοηθά τη γυναίκα να νιώθει σαν θεά τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά», δήλωσε με τη σειρά της η Betsy Storey διευθύντρια μάρκετινγκ.
hollywood.greekreporter.gr

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια