Καλόγηρος από την Αμοργό

Υπέροχος συνδυασμός μελιτζάνας, κρέατος, τυριού και ντομάτας που δεν θα αφήσει κανέναν ασυγκίνητο στο τραπέζι.

Υλικά:
*2 μελιτζάνες φλάσκες κομμένες κατά μήκος στην μέση και ξεπικρισμένες
* 4 φέτες φιλέτο μοσχαριού κοκκινιστό
* 4 φέτες τυρί φέτα ή ξινομυζήθρα
* 4 φέτες ντομάτα ώριμη
* 4 φέτες γραβιέρα

Ετοιμασία:
Χαράζετε τις μελιτζάνες από την κομμένη πλευρά και τις τηγανίζετε μέχρι να ροδίσουν.
Τις βάζετε σε ταψάκι με την κομμένη πλευρά προς τα πάνω και τοποθετείτε πάνω τους μια φέτα μοσχαράκι με λίγη σάλτσα, μια φέτα λευκό τυρί, μια φέτα ντομάτα και μια φέτα κίτρινο τυρί.
Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 200 βαθμούς και τις ψήνετε μέχρι να λιώσουν τα τυριά.
Είναι έτοιμες για σερβίρισμα.

Related Posts