Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Game of Thrones: 5ος κύκλος

Χαράς ευαγγέλια για τους λάτρεις της συναρπαστικής επικής σειράς «Game of Thrones», που τυγχάνουν και συνδρομητές της Nova.
Η πλατφόρμα, όπως και άλλα κανάλια σε 170 χώρες που προβάλλουν τη σειρά (εκτός π.χ. από την Αγγλία), ήρθαν σε συμφωνία με....

το ΗΒΟ και θα προβάλλουν τον πολυαναμενόμενο 5ο κύκλο ταυτόχρονα με τις ΗΠΑ. Το αμερικανικό κανάλι με αυτήν τη live προβολή αλλάζει τα δεδομένα και δημιουργεί ένα παγκόσμιο τηλεοπτικό event. Βέβαι, το 9 μ.μ. στις ΗΠΑ αντιστοιχεί σε ώρα... βρικολάκων στην Ελλάδα, δηλαδή στις 4 τα ξημερώματα, οπότε οι ξενύχτηδες θα είναι αυτοί που θα παρακολουθήσουν κάθε επεισόδιο σε πραγματικό χρόνο. Ωστόσο, αυτή η ενέργεια μοιάζει σημαντική στη διεθνή τηλεοπτική σκακιέρα και όχι μόνον, για τη συνέχεια, καθώς το «Game of Thrones» την περασμένη χρονιά είχε ανά την υφήλιο τις περισσότερες αναζητήσεις στο Google και ήταν το νούμερο 1 θέμα συζήτησης στο Facebook.

Οσο γι’ αυτούς που δεν προτίθενται να ξενυχτήσουν, Novacinema 1 και Novacinema 1 HD θα μεταδώσουν τον 5ο κύκλο με ελληνικούς υπότιτλους, από την Κυριακή του Πάσχα 12/4 και κάθε Κυριακή στις 4 μετά τα μεσάνυχτα, αλλά και σε prime time προβολή κάθε Δευτέρα στις 22.00. Θα είναι επίσης διαθέσιμoς μέσω των υπηρεσιών Nova On Demand και Nova GO, σε laptop, smartphone και tablet, ενώ οι συνδρομητές μπορούν να «γράψουν» το επεισόδιο μέσω του αποκωδικοποιητή NovaBox+.

Λίγο πριν από τη μεγάλη πρεμιέρα, οι πληροφορίες δημοσιοποιούνται με το σταγονόμετρο από την παραγωγή, ενώ τα teasers που κυκλοφορούν εξάπτουν κι άλλο την περιέργεια και μεγεθύνουν την αναμονή.
Πάντως, η μάχη για τον «σιδερένιο θρόνο» αναμένεται πιο συγκλονιστική από ποτέ: τo μότο θέλει η δικαιοσύνη να έχει το τίμημά της.
Η Σέρσεϊ θέλει νεκρό τον Τίριον, η Σάνσα έχει τις δικές της σκέψεις, όπως και η Νταϊνέρις, ενώ ο Τίριον βλέπει έναν από τους δράκους της, η Αρια φθάνει στην ελεύθερη πόλη Μπράαβος, ο Τζον Σνόου δίνει ακόμη μια μάχη και την εμφάνισή τους κάνουν ο High Sparrow (Τζόναθαν Πράις) και οι νόθες κόρες του Ομπεριν «Sand Snakes».
Γυρίσματα έγιναν σε πέντε χώρες, σε 151 σκηνικά επί 240 μέρες, με 166 ηθοποιούς, πάνω από 1.000 μέλη συνεργείου και πάνω από 5.000 κομπάρσους.
Αναμονή λοιπόν....
Φ

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια