Μπισκότα Μαστίχας

Λίστα Συστατικών
600γρ αλεύρι
200γρ Βιτάμ κλασικό
1 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ
200γρ άχνη ζάχαρη
3 αυγά
15γρ μαστίχα σε σκόνη
130γρ γάλα

Πώς να το φτιάξετε
1-Χτυπάμε στο μίξερ το Βιτάμ με την άχνη μέχρι να αφρατέψει. Ρίχνουμε ένα ένα τα αυγά τη μαστίχα και το γάλα.
2-Σταματάμε το χτύπημα και ενσωματώνουμε το αλεύρι και το μπέικιν. Τυλίγουμε σε μεμβράνη τη ζύμη και αφήνουμε στο ψυγείο για μισή ώρα.
3-Πλάθουμε τα μπισκότα και αλείφουμε την επιφάνεια τους με λίγο αυγό.
4-Τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για μισή ώρα περίπου.

Tips:
Αφήνουμε τη ζυμη να κσεκουραστεί στο ψυγείο για μισή ωρα τουλάχιστον.

Θερμοκρασία 180 °C
Χρόνος Ψησίματος 30'

Related Posts