Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

5 άκυροι μύθοι για το γυναικείο οργασμό

Πριν μερικές δεκαετίες, η ικανοποίηση και ο οργασμός μιας γυναίκας δεν απασχολούσαν κανένα, ούτε καν το σύντροφο που είχε ένα κορίτσι στο πλευρό του.
Τα χρόνια πέρασαν, οι επιστήμονες παραδέχτηκαν την ύπαρξη του γυναικείου οργασμού και απανταχού παρτενέρ των γυναικών φρόντισαν να ασχοληθούν με τη απόλαυση μας.
Κι από εκεί που ο οργασμός μας ήταν προαιρετικός έγινε αυτοσκοπός, όχι τόσο για εμάς αλλά κυρίως για τους παρτενέρ μας.
Καλό είναι λοιπόν να ενημερώσουμε και τα αρσενικά και τα θηλυκά για τους μεγαλύτερους μύθους που αφορούν το γυναικείο οργασμό.

Οργασμικός μύθος Νο1: όλες οι γυναίκες επιθυμούν να βιώσουν οργασμό του σημείου G

Κι όμως καμία γυναίκα δεν πέφτει στο κρεβάτι σκεπτόμενη »αχ θα καταλάβω σήμερα τι πάει να πει οργασμός του σημείου G?.
Έτσι κι αλλιώς, πρόσφατα οι επιστήμονες υποστήριξαν πως το γυναικείο σημείο G είναι πολύ πιθανό να υπάρχει στο μυαλό και όχι στην ευαίσθητη περιοχή σου! Αν ο αγαπημένος σου προσπαθεί με νύχια και με δόντια να βρει το σημείο G σου, καθησύχασε τον γιατί με τόσο άγχος δεν θα καταφέρει να σε ευχαριστήσει ούτε κολπικά, ούτε κλειτοριδικά, ούτε καν θα φτάσει κοντά στο σημείο G.

Οργασμικός μύθος Νο 2: οι γυναίκες χρειάζονται ένας προικισμένο και έμπειρο σύντροφο στο σεξ:
Πολλά αγόρια υπερηφανεύονται για τις ικανότητές τους στο σεξ και τους πολλούς και έντονους οργασμούς που προκαλούν στις παρτενέρ τους. Σίγουρα τα μεγάλα προσόντα και η επιδεξιότητα ενός αρσενικού στο σεξ είναι κάτι παραπάνω από εκτιμητέα.
Αυτό που δεν πρέπει να ξεχνάει κανέναν αρσενικό είναι πως ο οργασμός μιας γυναίκας είναι στο χέρι της κατά κύριο λόγο. Δεν πάει ο καλός σου να κάνει αεροπλανικά στο κρεβάτι; Τι κι αν διαθέτει τα προ΄σόντα του παρτενέρ της Τζούλιας στο dvd. Αν εσύ δεν έχεις την όρεξη ή σου έχει περάσει η επιθυμία για εκείνον, ο οργασμός δεν θα έρθει. Ακόμα κι αν βρεθείς στο κρεβάτι με έναν εντελώς άπειρο άντρα ή με ένα αρσενικό περιορισμένων προσόντων, ο Θεός σε έχει προικίσει με την πολύτιμη κλειτορίδα που ακόμα κι αν δεν έρθει ο κολπικός οργασμός, εκείνη κάνει θαύματα.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια