Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Καλούπια για φρούτα 🍏🍏🍏

Μπορεί να έχετε δει τις εικόνες τους σε ιστοσελίδες που δείχνουν τα περίεργα και ασυνήθιστα φρούτα.
Ή σαν αντικείμενα σχετικά με τρόφιμα του μέλλοντος.
Αλλά ο Βούδας αχλάδι, τετράγωνο και σε σχήμα καρδιάς καρπούζι, σε σχήμα αστέρι αγγούρια και μήλα γίνονται απλά με πλαστικά καλούπια που ονομάζονται Φρούτα Mould από εταιρεία της Κίνας.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η ιδέα των καλουπιών φρούτων προέρχεται από την Ιαπωνία, αλλά η Fruits Mould Κινέζικη Εταιρεία καθιστά εύκολο για σας να δημιουργήσετε πραγματικό σχήμα φρούτων (και λαχανικών) όπως εσείς θέλετε.
Η εταιρεία πωλεί πολλά διαφορετικά καλούπια σχήματος  για να δημιουργήσετε τη δική σας διακόσμηση στον κήπο σας με αξιολάτρευτα φαγώσιμα.
Τα καλούπια κατασκευάζονται από ένα ισχυρό PC πλαστικό υλικό, είναι μη-τοξικά και τα περισσότερα είναι πλήρως διαφανής.
Είναι για καρπούζια, μήλα, ροδάκινα, αχλάδια, ντομάτες, αγγούρια και κεράσια. Τα αποθέματα απλά σχήματα όπως καρδιές, κύβοι και αστέρια αρχίζουν από $ 3 και τα πιο περίπλοκα και λεπτομερή καλούπια φτάνουν μέχρι τα 18 δολ.
Η διαδικασία είναι απλή: συσφίγγουν τις φόρμες με τα φρούτα με βίδες, όταν είναι ακόμα πολύ μικρά. Κρατήστε το μακριά από το άμεσο ηλιακό φως, ώστε να μην καεί. Μπορείτε να αφαιρέσετε τα καλούπια, όταν ο καρπός τους γεμίζει πλήρως και ο καρπός θα συνεχίσει να αυξάνεται ως σχήμα.
Διαθέσιμο μέσω του δικτυακού τόπου https://www.fruitmould.com/

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια