Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Κριός από το Α έως το Ω

https://www.i-diadromi.gr/2018/03/blog-post_69.html
Κριός (21/3-20/4)
Διάρκεια: 21 Μαρτίου έως 20 Απριλίου
Στοιχείο: Φωτιά
Ποιότητα: Παρορμητικό
* Κυβερνήτης πλανήτης: Άρης.
* Οίκος: 1ος.
* Ιδιότητα: Κυρίαρχη.* Φύλλο: Αρσενικό.
* Μέρος του σώματος: Κεφάλι, πρόσωπο.
* Δυνατό σημείο: Κουράγιο, ανεξαρτησία, ενέργεια, αυτοπεποίθηση.* Βαθιά ανάγκη: Δράση.
* Πέτρα: Αμέθυστος.
* Μέταλλο: Σίδηρος, ατσάλι.
* Λουλούδι: Κισσός.
* Χρώμα: Κόκκινο.
ΛΕΞΕΙΣ - ΚΛΕΙΔΙΑ ΚΡΙΟΥ:
Α
Αγώνας, Αθλητισμός, Αλήθεια, Ανεξαρτησία, Ανταγωνισμός, Αντάρτης, Αντίθεση, Ανυπακοή, Απειθαρχία, Απερισκεψία, Αρσενικό, Αρχηγός
Β
Βία, Βιασύνη
Γ
Γνήσιος
Δ
Διαφάνεια, Διεκδίκηση, Δράση, Δύναμη
Ε
Εγώ, Εγωιστής, Ελευθερία, Έναρξη, Ενέργεια, Ενθουσιασμός, Ένταση, Έξαρση, Επιθετικός, Εριστικός
Ζ
Ζωή
Η
Ήρωας
https://www.i-diadromi.gr/2018/03/blog-post_69.html
Θ
Θάρρος, Θούριος, Θράσος
Ι
Ιγμορίτιδα
Κ
Κεφάλι, Κυνηγός
Λ
Λάφυρο, Λεβέντης
Μ
Μάγκας, Μανιφέστο, Μάχη, Μηχανικός, Μύτη
Ν
Νταηλίκι
Ξ
Ξάναμμα
Ο
Οδηγός, Οξύς, Όπλα
https://www.i-diadromi.gr/2018/03/blog-post_69.html
Π
Πάθος, Παρόρμηση, Περιπέτεια, Πολιορκία, Πρωτοβουλία, Πρωτοπόρος, Πρώτος
Ρ
Ριζοσπάστης
Σ
Σεξ, Σπίθα, Σπόρος
Τ
Ταχύτητα, Τραύμα, Τώρα
Υ
Ύβρη
Φ
Φιλότιμο, Φωτιά
Χ
Χλευαστικός
Ψ
Ψαλίδι
Ω
Ωμός,
Ωμότητα
https://www.i-diadromi.gr/2018/03/blog-post_69.html
Όσοι ανήκουν στο ζώδιο αυτό τους αρέσει να ξεχωρίζουν, να προβάλλουν πάντα το εγώ τους και είναι διατεθειμένοι ότι βάλλουν στο μυαλό τους να το πετύχουν...
Κυβερνήτης ο πλανήτης Άρης που τους κάνει να είναι πολύ παρορμητικοί στις κινήσεις τους, να ενθουσιάζονται εύκολα, μεγαλόψυχοι και να είναι ζωηροί σαν χαρακτήρες. Είναι έξυπνοι και αντιλαμβάνονται γρήγορα τις καταστάσεις που συμβαίνουν τριγύρω τους αλλά επειδή βιάζονται να δράσουν πολλές φορές οδηγούνται σε λανθασμένες κινήσεις αφού δεν έχουν εξετάσει αναλυτικά όλες τις λεπτομέρειες πριν κινηθούν. Ευέξαπτοι, εριστικοί, προσβάλλουν τον άλλο καμιά φορά χωρίς να το σκεφθούν και μετά μετανιώνουν αλλά δύσκολα θα το παραδεχθούν.
Επιβιώνουν στις δύσκολες καταστάσεις, είναι παρά πολύ δυναμικοί, αντέχουν τις ταλαιπωρίες και προσπαθούν πάντα να είναι σε ετοιμότητα για να μπορούν να ξεπερνούν τα εμπόδια που συναντούν στο δρόμο τους. Στην εργασία τους αρέσει να έχουν ελευθερία κινήσεων, είναι οργανωτικοί, έχουν επιχειρηματικό μυαλό και προσπαθούν να προβάλλουν με επιτυχία τα ταλέντα και τις πρωτοποριακές τους ιδέες. Πετυχαίνει καλύτερα σε θέσεις που μπορεί να πάρει πρωτοβουλίες και αποφάσεις μόνος του, του αρέσει να δουλεύει σε χώρους που υπάρχει θόρυβος, φωνές, πολυκοσμία ,να καταπιάνεται με κοφτερά εργαλεία, μεταλλικά αντικείμενα και γενικότερα να υπάρχει ένταση και κινητικότητα.
Δεν μπορεί να είναι σε ένα ήρεμο περιβάλλον και να απολαμβάνει την ρουτίνα της καθημερινότητας. Στα οικονομικά του είναι λιγάκι σπάταλος και πρέπει πάντα να προσέχει πως διαχειρίζεται τα χρήματα του. Στον έρωτα θέλει να τον απολαμβάνει σε όλο του μεγαλείο, κατακτητής ,να έχει πάντα το πάνω χέρι αφού του αρέσει να επιβάλλεται στον σύντροφο του. Πρέπει να τον χειρίζεται με διπλωματία αποφεύγοντας καβγάδες και εντάσεις μαζί του.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια