Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Μάθετε το Ζώδιο του Αφεντικού σας και Κερδίστε την Εύνοιά του

https://www.i-diadromi.gr/
ΚΡΙΟΣ
Ο Κριός είναι γεννημένος ηγέτης και κάνει για διευθυντής ή προϊστάμενος. Είναι ανήσυχη προσωπικότητα, κατεβάζει συνεχώς νέες ιδέες και είναι ενθουσιασμένος με την έναρξη νέων έργων.
Αν έχετε έναν Κριό σαν αφεντικό, να είστε προετοιμασμένοι ότι θα κάνουν τις ανακοινώσεις τους με ενθουσιασμό ... και περιμένουν από εσάς να είστε εξίσου ενθουσιώδης.

Ο Κριός επιδιώκει να παρακινήσει και να εμπνεύσει τους άλλους αλλά μπορεί να τα παρατήσει στην μέση. Μην ανησυχείτε όμως, ο Κριός είναι καλός στο να αναθέτει σε κάποιον άλλον να τελειώσει το έργο, ενώ ό ίδιος το επιβλέπει. Θα σας εντυπωσιάσει η ζωηρή προσωπικότητα του, αλλά μπορεί να αναρωτηθείτε πώς έχει τόσα πολλά να πει για ένα θέμα!
Η αυτοπεποίθηση και η εξυπνάδα του τον κάνουν να μπορεί να πει και να επεξεργαστεί έξοχα τα θέματα της ειδικότητας του. Οι υποχωρήσεις δεν είναι στη φύση του. Είναι καλύτερο να συνεργαστείτε μαζί του παρά να εναντιωθείτε. Αν χρειαστεί, επαναδιαπραγματευτείτε αργότερα. Είναι πολύ καλοί στο να αντιλαμβάνονται το καλύτερο για την δουλειά τους και τις πιο μεγάλες ευκαιρίες.
Ο Κριός δεν φοβάται να παίρνει δύσκολες αποφάσεις. Είναι προσανατολισμένος στους στόχους του και έχει πολύ ενέργεια να προβάλλει στους γύρω του. Θέλει να ξεκινήσει νέα έργα, αλλά απλώς δεν έχει την υπομονή να ασχοληθεί με τις λεπτομέρειες της προσπάθειας.
Θέλετε να κερδίσετε την εύνοια του....Να είστε πάντα ενεργητικοί και σε ετοιμότητα. Βεβαιωθείτε ότι έχετε πάντα ένα στυλό και τα βιβλία αναφοράς στο χέρι σας. Να προβάλετε τις καινούργιες ιδέες σας μόλις πάτε στην δουλειά σας ....και πρωί...πρωί. Μην του εναντιώνεστε και αφήστε τον να νομίζει ότι είναι το καλύτερο αφεντικό...!!!

ΤΑΥΡΟΣ
Χρειάζεστε κάποιον να μάθετε σωστά την δουλειά σας και να επιμείνει σε αυτό; Ο Ταύρος είναι αυτός που ψάχνετε. Αυτή η επιμονή στο χαρακτήρα του είναι που θα τον κάνει να ξεκινήσει το έργο μαζί σας και να το δείτε να υλοποιείται μέχρι το τέλος. Αλλά να είστε προσεκτικοί ... τη στιγμή που θα τους δώσετε το έργο, μην προσπαθήσετε να τους το αλλάξετε.
Η ικανότητα προσαρμογής δεν είναι ένα από τα ισχυρά σημεία τους. Όχι επειδή δεν μπορούν αλλά γιατί δεν ενδιαφέρονται για αλλαγές. Η ήπια προσωπικότητα τους προτιμά να εξοικειωθούν με την εργασία και το περιβάλλον τους και θα συνεχίσουν να ευημερούν, να βελτιώνονται με το χρόνο όσο τα πράγματα παραμένουν σταθερά. Να μην τους ενοχλείτε πάρα πολύ, γιατί εύκολα παρεξηγούνται. Να τους δείχνετε ότι θα γίνει η δουλειά τους προς τη σωστή κατεύθυνση και αυτοί θα προσπαθήσουν να δημιουργήσουν ένα ευχάριστο περιβάλλον στην εργασία.
Αν είστε υπάλληλος του Ταύρου, δεν νομίζω ότι τους αρέσει να αστειεύεστε και να μιλάτε πολύ σε ώρα εργασίας. Δεν πειράζει η περιστασιακή φιλική συζήτηση, αλλά ως επί το πλείστον αισθάνονται ότι όλοι είναι εκεί για έναν λόγο, να εργαστούν, ώστε να διατηρήσουν τον επαγγελματισμό. Είναι επιμελείς και επικεντρώνονται σε φόρτο εργασίας, και περιμένουν από εσάς να κάνετε το ίδιο.
Δεν επιθυμούν διακοπές κατά τις εργάσιμες ώρες. Δεν είναι δύσκολο να τους προσεγγίσετε γιατί διαθέτουν εκλεπτυσμένο γούστο και εκτιμούν τα λεπτότερα πράγματα στη ζωή. Ξέρουν πώς να λειτουργήσουν, αλλά ξέρουν πώς να σας βάλουν και στην θέση σας!!!! Μετά από ώρες εργασίας, μπορείτε να απολαύσετε καλό φαγητό και ποτό μαζί τους και να διασκεδάσετε –βλέποντας και αυτήν την πλευρά της προσωπικότητας τους.
Θέλετε να κερδίσετε την εύνοια του.... Ετοιμάστε όλους τους λογαριασμούς και ελέγξτε το ταμείο. Ένα αφεντικό Ταύρος θέλει να δει τα κέρδη γρήγορα. Περιποιηθείτε τον και φέρτε του τον καφέ στο γραφείο....Να χαμογελάτε, να ντύνεστε με στύλ και να είστε εργατικοί.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Ό, τι κι αν κάνουν αυτά τα αφεντικά, δεν είναι ποτέ βαρετά. Έχουν ετοιμότητα πνεύματος και εξυπνάδας και εντοπίζουν γρήγορα ένα άτομο που δεν φαίνεται να έχει προσωπικότητα και δεν ενδιαφέρεται για την επιχειρηματική δραστηριότητα. Έχουν ευγλωττία, ειλικρίνεια και λαμπρότητα να κρατήσουν την προσοχή κάποιου σε μια παραγωγική συζήτηση.
Αγαπούν τα αστεία και δεν πειράζει να μιλάμε και λιγάκι σε ώρα εργασίας αλλά .... χαλαρά.... Όταν ένα αφεντικό Δίδυμος έχει μια ιδέα, να είστε σίγουροι ότι είναι σε θέση να ενθουσιαστεί πολύ , υποβάλλοντας την ιδέα με ένα μοναδικό και ενδιαφέροντα τρόπο. Δεν θα υπάρχει ποτέ πλήξη και ανία όταν είστε στην επιχείρηση τους και θα αναζητούν συνεχώς νέους τρόπους για τη διεκπεραίωση των εργασιών. Το αφεντικό Δίδυμος θα επικεντρωθεί επίσης σχετικά με τα υπέρ και τα κατά ενός σχεδίου, κι εσείς προσπαθήστε να τους δώσετε ιδέες εστιάζοντας τα θετικά σημεία. Να είστε βέβαιοι ότι είναι έτοιμοι να μοιραστούν μαζί σας τους πιθανούς κινδύνους.
Μπορεί να σας πουν να ηρεμήσετε, αν είστε πιεσμένοι με τον φόρτο εργασίας. Αναμένουν τα επιχειρήματα σας για να σταματήσετε για λίγο να ξεκουραστείτε, να κάνετε ένα διάλειμμα και να συνομιλήσετε λίγο. Έχουν τελειοποιήσει την τέχνη της πειθούς και δεν έχουν κανένα πρόβλημα να σας προτείνουν τι είναι καλύτερο για εσάς. Γενικά , κάνουν καλές εντυπώσεις, αλλά μπορεί μερικές φορές να είναι λίγο επιφανειακοί, όταν είναι εντυπωσιασμένοι.
Αν νομίζετε ότι δεν έχει σημασία η εξωτερική σας εμφάνιση στην δουλειά σας, κάνετε λάθος. Μπορούν να αγαπούν την ιδέα που παρουσιάζετε στο Power Point σας, αλλά θα αποσπαστεί η προσοχή τους από αυτό, εάν είστε απεριποίητοι. Δίνουν σημασία στο συνολικό πακέτο.
Θέλετε να κερδίσετε την εύνοια του....Να μιλάτε με στρατηγική και πάντα με χαμόγελο. Κρατήστε όλες τις πληροφορίες στο μυαλό σας...και βεβαιωθείτε ότι σας βλέπει να διαπραγματεύεστε στρατηγικά τους πελάτες στο τηλέφωνο. Κρατήστε τον ενημερωμένο για ότι συμβαίνει στην δουλειά....αλλά μην κάνετε κακοπροαίρετο κουτσομπολιό. Να μιλάτε, όταν έχετε κάνει ένα λάθος, εάν δεν θέλετε τη επίπληξη του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Καρκίνος ως αφεντικό είναι γεμάτος πολυπλοκότητα και πρέπει πρώτα να σας αποδεχτεί για να μην σας αποκλείσει αργότερα ως άτομα. Ως αποτέλεσμα του ασαφούς χαρακτήρα τους, μπορεί να είναι δύσκολο να τους πλησιάσετε σε μια δεδομένη στιγμή.. Μερικές φορές θα πάρετε ένα ζεστό χαμόγελο, άλλες φορές θα είναι ψυχροί. Είτε έτσι, είτε αλλιώς, δεν θέλουν να σας βλάψουν, γιαυτό μην παίρνετε τίποτα προσωπικά.
Εάν έχετε έναν Καρκίνο αφεντικό, η πρώτη εντύπωση μπορεί να είναι λίγο εκφοβιστική, όπως θα είναι δύσκολο να καταλάβετε αν τους αρέσετε ή όχι. Αλλά αυτό αλλάζει γρήγορα και καταλαβαίνετε πόσο σοβαροί είναι φροντίζοντας να είστε άνετα στη θέση σας. Θα θελήσουν να δημιουργήσουν ένα περιβάλλον στο οποίο η δουλειά τους μπορεί να λειτουργήσει ως συνεκτική μονάδα. Πιστεύουν ότι μία εταιρεία είναι χτισμένη με τη συμμετοχή όλων και βασίζονται στην ομαδική δουλειά, προστατεύοντας και καλλιεργώντας «το οικογενειακό πρότυπο» με τον ίδιο τρόπο που προστατεύουν και καλλιεργούν την οικογένεια.
Αδιαφορούν στην επιπολαιότητα ή την πολιτική στο γραφείο, και όταν πρόκειται για δουλειά αναμένουν από τους γύρω τους να εργάζονται εξίσου σκληρά. Σέβονται τη νοημοσύνη σας και την αίσθηση ότι ξέρετε τι πρέπει να γίνει σε μια δεδομένη στιγμή. Είναι λίγο καυστικοί, γιαυτό παρουσιάστε τον εαυτό σας ως ένα φιλικό, αλλά ευθύ χαρακτήρα.
Αποφύγετε τον σαρκασμό ή τα ανέκδοτα σχετικά με τον χαρακτήρα τους, διότι παρεξηγούνται. Αν τους αντιμετωπίσετε με αγάπη, σεβασμό, εκτίμηση και συμπόνια αυτός ο ευαίσθητος χαρακτήρας θα γίνει ο καλύτερος φίλος που είχατε ποτέ....Είναι διατεθειμένος να πάρει κάποιο από το φόρτο εργασίας σας, ή να σας δώσει δουλειά στο σπίτι για να ηρεμήσετε.
Θέλετε να κερδίσετε την εύνοια του....Βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει πολλά στο γραφείο ακόμα και το ξεσκόνισμα....και γνωρίζετε τα πάντα για την δουλειά σας ή τουλάχιστον ενδιαφέρεστε για να μάθετε.. Μην κλαίτε στο γραφείο σας, εάν θέλετε να σας προωθήσει!!!! Περιμένετε γκρίνια αν έρθετε αργά. Περιμένετε να είναι κατσούφης αν υπάρχουν οικονομικά προβλήματα. Περιμένετε... σοκολατάκια ...για μια καλή δουλειά, τα οποία θα τα φάτε...οικογενειακά...

ΛΕΩΝ
Η λαμπερή προσωπικότητα τους κάνει τους ανθρώπους να υποκλίνονται απέναντι τους. Ο δυναμικός τρόπος που μιλούν και παρουσιάζονται έχει ως αποτέλεσμα να είναι το κέντρο της προσοχής. Αυτούς τους ελκυστικούς χαρακτήρες θα τους δείτε να βρίσκονται στο μπροστινό μέρος της αίθουσας.
Αν έχετε έναν Λέοντα ως αφεντικό, να θυμάστε ότι η σωστή διοίκηση είναι συνώνυμη με την επιτυχία. Σέβονται τη θέση τους και θα σας σέβονται κι αυτοί. Αυτοί οι στοργικοί χαρακτήρες θέλουν να ζήσουν την καλή ζωή, στην προσωπική και επαγγελματική αρένα. Η καλή ζωή κατά την άποψη τους είναι να τους θαυμάζετε, να τους τιμάτε, να τους εκτιμάτε και να τους... λατρεύετε Ο στόχος σας είναι να έχετε πάντα ένα ζεστό χαμόγελο στο πρόσωπο σας για το αφεντικό σας.
Ο Λέων ως αφεντικό θα είναι καλά ντυμένος με μια χαρούμενη διάθεση και θα είναι πολύ διασκεδαστικός, αρκεί να έχει την προσοχή σας. Αλλά αν χάσουν το ενδιαφέρον τους στα πρόσωπα ή τα σχέδια τους, να είστε βέβαιοι ότι όταν θα χρειαστείτε την υποστήριξη τους, δεν θα δείξουν ενδιαφέρον για σας. Θα λατρέψετε αυτή τη φωτεινή προσωπικότητα σε επαγγελματικό επίπεδο, και θα διαπιστώσετε ότι είναι ένας καλός φίλος. Αυτό το αφεντικό εργάζεται σκληρά, παρατηρεί τα πάντα και αντιπαθεί αυτούς που είναι σνομπ.
Σε γενικές γραμμές είναι ζεστός, γενναιόδωρος και υπερήφανος, ελέγχει τα πάντα και τείνει να επιβάλλεται στο προσωπικό του, κυρίως επειδή δεν θέλει να δει να αποτυγχάνει. Συχνά έχουν μεγάλες φιλοδοξίες, και μπορούν να ολοκληρώσουν μια εργασία με την απόλυτη δύναμη της θέλησης τους. Αλλά αν δεν είναι ενθουσιασμένοι, τείνουν στην πλήξη, και στην τεμπελιά. Αγαπούν να είναι το επίκεντρο σε έναν ρόλο ή έργο, δεν φοβούνται να αναλάβουν κινδύνους, και πολλές φορές θα καταφέρουν να περιβάλλονται με πιστούς οπαδούς που τον αντιμετωπίζουν ως πρότυπο.
Θέλετε να κερδίσετε την εύνοια του.... Χαμογελάστε, όταν σας αναθέτει μια δουλειά.... Θα σας πάει έξω για φαγητό, αν κάνετε μια καλή δουλειά. Θα σας συγχαρεί για την σωστή διαχείριση της εταιρείας. Μην χασμουριέστε... όταν σας μιλάει για την προσωπική του ζωή. Έχει τα νευράκια του αλλά θα σας παρακινήσει, όταν έχει καλή διάθεση. Περιμένετε να σας αντιμετωπίσει με αυταρχικότητα αν κάνετε κάποιο οικονομικό λάθος ή δεν έχετε προνοήσει σωστά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Παρθένος ως αφεντικό είναι μια ενδιαφέρουσα προσωπικότητα που θα σας βάλει μέσα από μια σειρά δοκιμών και θα σας διαφωτίσει με νέους τρόπους για να γίνουν τα πράγματα ρουτίνα στην δουλειά σας με σκοπό να επέλθουν βελτιώσεις. Έχουν ένα ανήσυχο πνεύμα και θα προσπαθήσουν να καταστήσουν τα πράγματα καλύτερα, ακόμη και εσάς τους ίδιους.
Είναι πολύ καλοί στο να λένε στους άλλους γιατί πρέπει να εργαστούν. Αλλά ο Παρθένος ως αφεντικό ασκεί κριτική από μόνος του γι 'αυτό μην το πάρετε προσωπικά. Στόχος του δεν είναι να επισημάνει τις ελλείψεις σας, αλλά τη μεγιστοποίηση του δυναμικού του ατόμου ή του πράγματος. Το αφεντικό Παρθένος θα είναι πολύ προσανατολισμένος, ώστε να είναι έτοιμος να αναλάβει τα πάντα και δίνει σημασία στα μικρά πράγματα που αν προσπαθήσετε να παραλείψετε τα επιβλέπει και τα ελέγχει περιοδικά για να διασφαλιστεί η διαδικασία που ακολουθείται και ότι ο κάθε άνθρωπος δουλεύει σωστά.
Μην αμφισβητήσετε την εξουσία τους, τιμωρείται .... Η Παρθένος αισθάνεται ότι ξέρει τον καλύτερο τρόπο για να ολοκληρώσει το έργο της και έχει συνήθως δίκιο. Θα είναι διασκεδαστική σε καθημερινή βάση και θα σας δίνει συνεχώς πληροφορίες σχετικά με το ό,τι νέο και καλύτερο υπάρχει. Κι εσείς θα πρέπει να το μοιραστείτε έτσι ώστε και οι άλλοι να αρχίζουν να ενδιαφέρονται γιαυτό. Πιστεύει πραγματικά ότι μπορεί να επιτύχει την τελειότητα, αν δουλεύει αρκετά σκληρά. Και το κάνει αναλαμβάνοντας σκληρή εργασία.
Ως Διευθυντής, είναι συχνά πάρα πολύ σκληρός με τον εαυτό του και τους γύρω του. Έχει την τάση να βασανίζεται για λεπτομέρειες, και θα σταθεί σε μια μικρή ατέλεια. Μην το βλέπετε όμως ως κριτική, απλά, δίνει χρήσιμες συμβουλές επειδή ξέρει ότι μπορείτε να το κάνετε καλύτερα.
Θέλετε να κερδίσετε την εύνοια του.... Κάντε ατελείωτες και λεπτομερείς λίστες. Αν επισημάνετε ένα λαθάκι και το διορθώσετε θα γίνεται το δεξί του χέρι. Και φροντίστε να έρχεστε στο γραφείο καθαροί και περιποιημένοι....Μην κουτσομπολεύετε ή είστε τεμπέληδες.....και φυσικά μην έρχεστε στο γραφείο κουρασμένοι ή βαριεστημένοι ή....τουλάχιστον μην το δείχνετε...

ΖΥΓΟΣ
Οι Ζυγοί ως αφεντικά θέλουν να υπάρχει ισορροπία στο περιβάλλον εργασίας τους. Συνήθως είναι δίκαιοι, αλλά μπορούν να κάνουν μια ..χάρη αν είναι δυνατόν. Είναι πολύ κοινωνικοί και αιχμαλωτίζουν τον ακροατή τους με ευκολία. Αναμένουν τον θαυμασμό για τη χάρη και την ευγλωττία τους. Οι έπαινοι και οι κολακείες είναι πάντα ευπρόσδεκτες. Όμως, θα πρέπει να κάνετε περισσότερα από ό, τι να τους σέβεστε μόνο επαγγελματικά.
Οι Ζυγοί ως αφεντικά αγαπούν να είναι αρεστοί, και να είναι σημαντικοί, αλλά θέλουν να εκτιμώνται για το ποιοι είναι και όχι μόνο γιαυτό που κάνουν. Θα προσπαθήσουν να προσφέρουν ό, τι χρειάζεστε έτσι ώστε να γίνει η εργασία σωστά. Οι υποδειγματικές επιδόσεις σας θα τους κάνουν να είναι ευχαριστημένοι.
Ο Ζυγός ως αφεντικό δεν θα διστάσει να σας κάνει φίλο, έτσι ώστε να αισθάνεστε ελεύθεροι να μοιραστείτε ένα μικρό κομμάτι της προσωπικής ζωής σας για να σπάσει ο πάγος που συχνά υπάρχει μεταξύ αφεντικού και εργαζόμενου. Η ήρεμη συμπεριφορά του μπορεί να είναι παραπλανητική και αγωνίζεται για τη λήψη αποφάσεων, δεδομένου ότι ζυγίζει συνεχώς τις δύο πλευρές του θέματος. Μη διστάσετε να μοιραστείτε την άποψη σας, θα την εκτιμήσει. Θέλει να γνωρίζει αν κάτι σας ενοχλεί και θα προσφερθεί εθελοντικά να επιλύσει τα τυχόν εμπόδια που θα συναντήσετε κατά την προσπάθεια σας για την εκπλήρωση των εργασιών ή των έργων. Θα δει πάντα με ευνοϊκό πνεύμα, αν κάνετε κάτι καλό για αυτόν, και θα δείξει την ευγνωμοσύνη του για τη βοήθεια σας.
Θα εργαστούν σκληρά, αλλά θα χρειαστούν επίσης χρόνο για ξεκούραση. Είναι φιλόδοξοι, αλλά καταλαβαίνουν ότι είναι στα καλύτερα τους με μια ομάδα ή τουλάχιστον όταν έχουν πιστούς υποστηρικτές. Θα αγωνιστούν μόνο όταν είναι σε κίνδυνο και συνήθως δίνουν σε άλλους να εκτελέσουν το έργο τους. Η αυταρχική πλευρά τους είναι συχνά κρυμμένη πίσω από ένα εξειδικευμένο τρόπο επικοινωνίας. Κατηγορούνται ότι είναι αναποφάσιστοι, αλλά κατ 'ουσίαν, τα πάντα γίνονται για να προωθήσουν την αρμονία στον χώρο εργασίας.
Θέλετε να κερδίσετε την εύνοια του.... Εντυπωσιάστε τον με τις γνώσεις σας και να είστε προετοιμασμένοι για .... διάλεξη. Μην δείχνετε τις αδυναμίες σας και να είστε ευγενικοί. Ποτέ μην φωνάζετε στο τηλέφωνο, στην αίθουσα εκτύπωσης ή στους συναδέλφους σας. Διατηρείτε πάντα τακτοποιημένο το γραφείο σας και να ντύνεστε κομψά. Μιλήστε τους καθώς περπατούν στο γραφείο και βοηθήστε τους σε σοβαρές αποφάσεις. Κρεμάστε ένα ωραίο κομμάτι έργων τέχνης κοντά στο γραφείο. Και μην...κάνετε αγενείς κινήσεις....

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι Σκορπιοί ως αφεντικά είναι περίεργοι, απρόβλεπτοι και σας προσελκύουν ως προσωπικότητα για λόγους άγνωστους σε σας....Υποσυνείδητα προσπαθούν να λύσουν το μυστήριο. Είναι ηγέτες με μια ισχυρή παρουσία και αναζητούν βαθύτερο νόημα σε όλα τα πράγματα και τα πρόσωπα που εκτιμούν ή τα επαγγελματικά σχέδια. Κατέχουν μεγάλη εσωτερική δύναμη η οποία μπορεί να μετατραπεί σε πρόκληση επιτυχίας.
Το αφεντικό Σκορπιός θα κατευθύνει την ομάδα του στο μεγαλείο. Αναμένουν το καλύτερο από όλους. Δεν δέχονται δικαιολογίες και δεν θα ανεχθούν καμία συμπεριφορά που θα μπορούσε να οδηγήσει σε αποτυχία. Η παροχή κινήτρων είναι...... μεταδοτική και όσοι συναναστρέφονται μαζί τους, θα αρχίσουν να αισθάνονται ότι και αυτοί μπορούν να ολοκληρώσουν κάτι που επιθυμούν.
Ο Σκορπιός ως αφεντικό θα προτιμούσε να μείνει πίσω από τα παρασκήνια, και θέλει να καθοδηγεί την επιτυχία στην ομάδα. Δεν χρειάζονται τα φώτα της δημοσιότητας και δεν έχουν κανένα συμφέρον για την δόξα. Παίρνουν ικανοποίηση όταν τα έργα τους έχουν ολοκληρωθεί με επιτυχία και ο εισπράττουν αποδοχή και ανταμοιβή. Βοηθήστε τους να πετύχουν τους στόχους τους και θα θυμούνται σίγουρα την προσφορά της εργασίας σας όταν θα έρθει η ώρα για προαγωγή. Αυτό το ζώδιο ανταμείβει γενναιόδωρα το περισσότερο δυνατόν.
Θα μιλήσουν με πάθος και με συναίσθημα και έχουν τη δυνατότητα να σας κάνουν να εμπλακείτε συναισθηματικά με την δουλειά σας. Θέλουν να ενώσουν όλους τους υπαλλήλους συναισθηματικά και να δουλεύουν όλοι με τιμιότητα και ακεραιότητα.
Οι Σκορπιοί ως αφεντικά έχουν πάντα τον απόλυτο έλεγχο και μπορούν να τον διατηρήσουν ακόμα και σε περίπτωση απόλυτου χάους. Είναι πιστοί και προστατευτικοί, αλλά πάντα θυμούνται τα παράπονα που τους κάνατε.... για όσο χρειαστεί. Προσδοκούν υψηλή απόδοση και δεν έρχονται να εργαστούν για να κερδίσουν δημοτικότητα. Λαμβάνουν αποφάσεις μετρώντας τους κινδύνους προσεκτικά, και τους είναι δύσκολο να παραδεχθούν τα λάθη τους (όχι ότι είναι πάντα λάθος) ή να αλλάξουν πορεία.
Θέλετε να κερδίσετε την εύνοια του.... Δείξτε ότι είστε ενθουσιασμένοι μαζί τους με την παρουσία τους και θα σας δείξουν καλοσύνη. Να μην αναμειχθείτε ποτέ σε κουτσομπολιά. Να μην σχολιάσετε την πολιτική της εταιρείας, και να είστε προετοιμασμένοι για ...εργασία 12 ώρες τουλάχιστον την ημέρα, αν δεν θέλετε να δείτε έντονες αντιδράσεις . Να είστε στωικοί. Να είστε έτοιμοι για «πισώπλατα χτυπήματα» και σχόλια από τους αντιπάλους των επιχειρήσεων. Μην καλύπτετε τα λάθη σας. Αν μπορείτε να τα δεχτείτε όλα αυτά θα πάρετε προαγωγή!!!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Οι Τοξότες ως αφεντικά είναι έτοιμοι για το καλύτερο της επιχείρησης και με ποιον τρόπο μπορεί να λειτουργήσει εποικοδομητικά τόσο για τους ίδιους όσο και για όλους τους άλλους. Δεν έχουν μόνο υψηλούς στόχους και μεγάλα όνειρα, αλλά και διαθέτουν την θέληση και την αποφασιστικότητα για να γίνουν πραγματικότητα. Καταφέρνουν πολλά από αυτά που θέτουν ως στόχο και αντιμετωπίζουν ελάχιστα εμπόδια. Περιμένουν να εργάζεστε όσο το δυνατόν αποτελεσματικότερα, αλλά δεν έχουν άγχος αν κάνετε κάποιο λάθος. Δεν κρατούν κακίες και γρήγορα ξεχνούν την αποτυχία της χθεσινής ημέρας εφ 'όσον τους αποδείξετε τις ικανότητες σας.
Στην πραγματικότητα, η φιλοσοφία τους είναι ότι πρέπει να υπάρχει συνεχής κίνηση προς το μέλλον, γιαυτό μην εμμένετε στο παρελθόν με αυτό το αφεντικό διαφορετικά θα χάσουν σύντομα το ενδιαφέρον τους για σας. Είναι ενθουσιασμένοι με την έναρξη ενός νέου έργου και θα προσπαθήσουν να το ολοκληρώσουν. Αν κάτι δεν πάει καλά, δεν επιμένουν αλλά πάνε σε κάτι καλύτερο. Για το λόγο αυτό, υπάρχει φήμη ότι δεν τελειώνουν ό, τι έχουν ξεκινήσει. Γνωρίζοντας αυτό, ο σοφός Τοξότης αφεντικό θα αναθέσει στους υπαλλήλους του να ολοκληρώσουν κάθε έργο που έχει ήδη αρχίσει αυτός ο ίδιος.
Οι Τοξότες ως αφεντικά έχουν πολλές ιδέες να μοιραστούν με οτιδήποτε μπορείτε να σκεφτείτε. Σίγουρα είναι ένα επαγγελματικό περιβάλλον, αλλά όμως μοιράζονται την φιλοσοφία τους για τη ζωή όπου και αν βρίσκονται. Η φαντασία τους είναι δημιουργική και μπορούν να κρατήσουν το ενδιαφέρον των υπαλλήλων τους. Θα μιλήσουν προτού να σκεφτούν και δεν συνειδητοποιούν ότι οι άλλοι μπορούν να προσβληθούν.
Να μην προσβάλλεστε, ακόμα και όταν αισθάνεστε ότι θα μπορούσαν να είναι λίγο πιο προσεκτικοί με την ειλικρίνεια τους. Αλλά θα ενθαρρύνουν την αλλαγή, τη δημιουργικότητα, την ανάπτυξη και την αισιοδοξία και γενικά θα είναι εκεί εάν τους χρειάζεστε. Έχουν ελεύθερο πνεύμα και χιούμορ, κάνοντας την εργάσιμη μέρα λίγο πιο ευχάριστη. Είναι ο τελικός αποδέκτης των κινδύνων, και δεν είναι ηγέτης. Ενδιαφέρεται περισσότερο για τη διασκέδαση, τη διερεύνηση, και την παροχή κινήτρων. Δείχνει λίγο ενδιαφέρον για τη διαχείριση της επιχείρησης.
Θέλετε να κερδίσετε την εύνοια του.... Περιμένετε γιορτινή ...ατμόσφαιρα στην δουλειά σας. Περιμένετε να έρχεται αργά στα ραντεβού αλλά μην κάνετε το λάθος και του πείτε κάτι.... Να έχετε έμπνευση. Να τον βοηθάτε σε κάποιο έργο ή σχέδιο. Εάν κάνετε κάποιο λάθος θα σας καλύψει. Πρόκειται για ένα αφεντικό που θα γελάσει, όταν η εταιρεία ...δεν πάει και τόσο καλά. Μην δείχνετε νευρικότητα και να είστε χαλαροί όταν τα πράγματα....ολισθαίνουν στην επιχείρηση. Να είστε έτοιμοι ότι θα σας βγάλει έξω.... ακόμα και όταν βρέχει....

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
Οι Αιγόκεροι ως αφεντικά είναι συντηρητικοί αλλά θα δείτε ότι αυτό το άτομο έχει μια κρυφή τόλμη που μπορεί να την επικαλεστεί ανά πάσα στιγμή, προκειμένου να φέρει μια νέα πνοή σε ένα περιβάλλον που πνίγεται. Είναι υπεύθυνοι και επιφυλακτικοί και οι άλλοι δύσκολα μπορούν να ψυχολογήσουν την διάθεση τους. Στην πραγματικότητα όμως έχουν την ικανότητα να συντονίζουν τους υπαλλήλους τους, ώστε να επικεντρωθούν σε ό, τι χρειάζεται να γίνει. Παραμένουν εξαιρετικά προσανατολισμένοι σε ένα στόχο έτσι ώστε να μπορέσουν να αποκτήσουν τα υλικά πράγματα και την ασφάλεια που επιθυμούν.
Θα θαυμάσετε τον επαγγελματισμό τους και θα εκτιμήσετε τον τρόπο που προσεγγίζουν το προσωπικό τους. Αν και είναι πολύ περήφανοι για τον εαυτό τους όταν σκέφτονται αυτά που έχουν καταφέρει, δεν χρειάζονται από εσάς να αναγνωρίσετε τα επιτεύγματα τους. Στην πραγματικότητα, μπορεί να βρεθούν σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση αν το κάνετε. Είναι πολύ μετριοπαθείς. Είναι πρόθυμοι να μοιραστούν τις γνώσεις τους προκειμένου να βοηθήσουν τους άλλους να επιτύχουν τους δικούς τους στόχους.
Οι Αιγόκεροι ως αφεντικά μπορεί να φαίνονται ότι είναι επιφυλακτικοί και πάνω απ 'τα προβλήματα σας, αλλά η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ ζεστοί, σοβαροί και ευαίσθητοι. Μην διστάσετε να μοιραστείτε τις ανησυχίες σας μαζί τους και θα διεξάγουν λεπτομερή έρευνα σχετικά με την κατάσταση σας, για να σας βοηθήσουν να βρείτε την βέλτιστη λύση. Πριν από την έναρξη ενός έργου, θα συγκεντρώσουν όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες για να μάθουν τι λειτούργησε σωστά και τι όχι, ώστε να μπορούν να προβαίνουν σε καίριες αποφάσεις πριν από την εκτέλεση των καθηκόντων τους.
Αντιλαμβάνονται ότι η σκληρή δουλειά είναι ο μόνος τρόπος για να πετύχουμε αποτελέσματα, την αναγνώριση, το χρήμα και την ασφάλεια. Θα τους δείτε σε ένα δομημένο εταιρικό περιβάλλον όπου ο καθένας έχει μια σαφή θέση στην ιεραρχία. Την αλλαγή την αντιμετωπίζουν με δυσπιστία και καχυποψία αλλά θα προσπαθήσουν να «εξουδετερώσουν» κάθε δυνητική απειλή για την ηγεσία τους ακόμα και να απολύσουν τους εργαζόμενους που δεν παράγουν έργο.
Θέλετε να κερδίσετε την εύνοια του....Εργαστείτε με ζήλο και θα το εκτιμήσει. Να είστε έτοιμοι να εργαστείτε χωρίς αμοιβή υπερωριακής απασχόλησης. Περιμένετε από τον Αιγόκερω αφεντικό σας να σας ενθαρρύνει στις φιλοδοξίες σας και στην τεχνογνωσία. Μην ανακατεύεστε σε θέματα που δεν είναι της αρμοδιότητας σας, ή χαλάσετε τα συστήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών..... Συγκεντρωθείτε και αναλύστε όλες τις πληροφορίες για το έργο σας. Ποτέ μην τους απαντάτε με ένα «δεν ξέρω» αλλά πείτε «Θα προσπαθήσω». Συζητήστε με λεπτό και ευγενικό τρόπο, γιατί οι Αιγόκεροι ως αφεντικά μισούν την καυστική γλώσσα και τις χυδαίες συμπεριφορές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η επαναστατική φύση του Υδροχόου τους εμπνέει διαρκώς να πλάθουν ευφάνταστες και δημιουργικές ιδέες που το σύνολο των εργαζομένων είναι ευχαριστημένοι. Οι Υδροχόοι ως αφεντικά δεν περιορίζονται στο να δείχνουν την αγάπη και το ενδιαφέρον τους επιλεκτικά σε κάποια άτομα αλλά επιδιώκουν την συλλογική δουλειά. Αυτή οι ανεξάρτητοι ιδεολόγοι γεννήθηκαν για να διαφέρουν και το ξέρουν.
Το αφεντικό Υδροχόος έχει ένα όραμα που ελπίζει να εμπνεύσει την ομάδα να καταφέρει να σκεφτεί πόσο σημαντική είναι η δουλειά τους για την επιτυχία της επιχείρησης στο σύνολο της. Δεν υπάρχει «εγώ» στην ομάδα αλλά «εμείς» και όλοι μαζί συνεργαζόμαστε για την επίτευξη ενός κοινού στόχου. Αντί να δημιουργήσουν περίπλοκα γενικά σχέδια που περιλαμβάνουν αυστηρές κατευθυντήριες γραμμές, ο Υδροχόος θα σας δώσει την ελευθερία που θέλετε για την επίτευξη των στόχων της επιχείρησης αρκεί να μην την καταχραστείτε.
Είναι κατά κάποιο τρόπο εκκεντρικοί και έχουν καινοτόμες ιδέες. Είναι πολύ πνευματικοί και έτοιμοι να προσεγγίσουν οποιαδήποτε εργασία με έναν απροκατάληπτο τρόπο. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να συζητάτε μαζί τους που και που οτιδήποτε σας απασχολεί διαφορετικά θα βαρεθούν και θα κάνουν κάτι που είναι έξω από τα ενδιαφέροντα σας (είτε άμεσα, είτε πίσω από την πλάτη σας).
Υδροχόος ως αφεντικό, απλώς θέλει κάθε άτομο να διαδραματίζει ενεργό ρόλο στην ομάδα και προσβάλλεται όταν κάποιος δεν το κάνει. Επιθυμεί μια ομάδα, που θα εργάζεται για κάτι νέο, ευρηματικό και για το γενικότερο καλό. Η τεχνολογία θα παίζει ενεργό ρόλο στην επιχείρηση και τα αποτελέσματα θα είναι για το «καλό» όλων. Οι εργαζόμενοι θα είναι ευέλικτοι, θα έχουν εναλλακτικές στον εργασιακό χώρο και δίκαιες και ίσες παροχές. Περιμένει σκληρή δουλειά για έναν κοινό στόχο και χρησιμοποιεί το μυαλό του για να το πράξει. Στην καλύτερη περίπτωση είναι μια επαναστατική ιδιοφυΐα, και στη χειρότερη, τελείως χαλαρός και απρόσωπος.
Θέλετε να κερδίσετε την εύνοια του.... Να είστε ενήμεροι για τα θέματα τελευταίας τεχνολογίας.... Θα ήθελε να είστε φίλος του, γιαυτό κάντε το. Μην κλαίτε ή κάνετε σαν υστερικοί, αν κάνετε ένα λάθος. Ποτέ να μην μιλήσετε στο αφεντικό σας για τους συναδέλφους σας και προπάντων μην τους κατηγορήσετε. Θέλουν να είστε πρωτοπόροι και συναισθηματικά ανεξάρτητοι , όταν πρόκειτε για την δουλειά σας.
Βεβαιωθείτε ότι έχετε μεταξύ σας καλή και ενδιαφέρουσα επικοινωνία, ιδέες καλά μελετημένες και δεν θα έχετε κανένα απολύτως πρόβλημα με τον Υδροχόο αφεντικό σας.

ΙΧΘΥΣ
Αν έχετε τους Ιχθύς ως αφεντικά, να είστε προετοιμασμένοι όταν θα προβάλετε νέες ιδέες. Θα περιμένουν να τις μοιραστείτε μαζί τους πώς θα τους ωφελήσουν άμεσα και θα πρέπει οπωσδήποτε να λάβετε έγκριση της ιδέας σας. Προσέξτε να μην τους επισκιάσετε γιατί θα αντικατασταθείτε από κάποιον άλλον. Είναι όμως, ευχάριστες προσωπικότητες και συχνά κρατούν κρυφές τις σκέψεις τους. Είναι ευσυγκίνητα άτομα και μερικές φορές φαίνεται να είναι σίγουροι για τις ικανότητες τους και επηρεάζονται εύκολα. Δεν είναι σίγουροι ποτέ ότι θα παραμείνουν στις θέσεις τους μόνο για το ταλέντο τους, γιαυτό και κάνουν επιπλέον προσπάθειες για να εξασφαλίσουν την ασφάλεια τους.
Οι Ιχθύς ως αφεντικά θα έχουν ένα μοναδικό όραμα και θέλουν να το μοιραστούν με το προσωπικό τους. Σε αντίθεση με τα άλλα ζώδια, αυτά τα αφεντικά είναι προσεκτικοί και μπορούν να ψυχολογήσουν τους εργαζόμενους, επειδή ανησυχούν κρυφά και θέλουν να έχουν την έγκριση όλων.
Θα προσπαθήσουν να βρουν τον ευκολότερο τρόπο για να τελειώσουν την δουλειά. Απαιτούν ποιότητα εργασίας με την λιγότερο δυνατή προσπάθεια, ενώ θέλουν να παίρνουν τις καλύτερες αμοιβές. Μην ψάχνετε για βαθιά σχέση με τους στόχους της εταιρείας από το άτομο αυτό.
Οι Ιχθύς είναι πιο κατάλληλοι για δημιουργικό ή πνευματικό ρόλο από ό, τι ηγετικό. Αυτό το αφεντικό έχει ιδανικά και αν βρίσκεται σε μια ηγεσία ή επιχειρησιακή θέση, θα καθίσει πίσω από το γραφείο, διαφορετικά θα τον πιάσει κατάθλιψη και θα παγιδευτεί. Είναι ευαίσθητος σε κάθε διάθεση μέσα στο γραφείο και θυσιάζεται για τους εργαζομένους -αν αισθάνεται ότι πρέπει να το κάνει. Δεν μπορεί να πει «όχι», αντιπαθεί τη λήψη αποφάσεων και δίνει αξία στους εργαζομένους που μπορούν να κάνουν τα φανταστικά οράματα του πιο λειτουργικά. Είναι πολύ χαρισματικός και θα απολαύσετε την συντροφιά του τόσο στο χώρο εργασίας όσο και εκτός γραφείου.
Θέλετε να κερδίσετε την εύνοια του.... Μάθετε να ψυχολογείτε τις αόριστες εκφράσεις του προσώπου τους. Εμπιστευθείτε τους. Κάντε πολύχρωμες παρουσιάσεις και ευφάνταστα έργα. Παρουσιάστε στοιχεία για τις πωλήσεις δημιουργικά. Οι εργασίες σας σχετικά με την εξυπηρέτηση των πελατών σας να είναι απτές. Αναδείξτε τις ικανότητες σας όταν υπάρχει κάποια κρίση στο γραφείο. Καλύψετε τις απουσίες τους στο γραφείο. Όταν οι πελάτες τους, τους αναζητούν ποτέ μην λέτε που βρίσκονται.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια