Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Boys and Noise

Μέλη συγκροτήματος:
Άρης Μακρής Βαγγέλης Κακουριώτης Jimmy Gian
Νέοι, ωραίοι και ταλαντούχοι.
Οι φανατικές θαυμάστριές τους χάνουν τη φωνή τους στα....

live ουρλιάζοντας τα ονόματά τους.
O Άρης, ο Jimmy και ο Βαγγέλης είναι το boy band -με χρυσό δίσκο παρακαλώ- που άνοιγαν την Ace of Hearts συναυλιακή περιοδεία του Σάκη Ρουβά.
Ερώτημα πρώτο και αναγνωριστικό: Ποια είναι αυτά τα τρία αγόρια και γιατί κάνουν buzz;
Ας περάσουμε στις συστάσεις.
Ο Βαγγέλης Κακουριώτης είναι 18 ετών,
Γενέθλια:19 Ιουλίου 1996
Ζει στους Αμπελόκηπους και πάει στο 56ο Αμπελόκηπων.
Μικρός νόμιζε το τσιγάρο πως ήταν βρισιά.
Τώρα ασχολείται με την μουσική και είναι σε ποπ συγκρότημα τους boys and noise .
Πριν από έναν χρόνο γνώρισε τα υπόλοιπα μέλη των Boys and Noise σε διαγωνισμό που διοργάνωσε η Amita Motiοn. Επιλέχτηκαν από το συγκρότημα Playmen, τους μετέπειτα παραγωγούς του single τους.
Ο Βαγγέλης τα τελευταία τέσσερα χρόνια δεν χάνει μάθημα στο ωδείο.
Τραγουδάει, παίζει τύμπανα, κιθάρα, κρουστά, συνθέτει μουσική.
Τα κάνει όλα και συμφέρει.
Αρκετές από τις θαυμάστριες , κατά καιρούς, έχουν δημιουργήσει το αδιαχώρητο έξω από το σπίτι του Βαγγέλη Κακουριώτη.
Επί ώρες κάθονται στα σκαλοπάτια του τραγουδιστή περιμένοντας να τον δουν, ενώ πολλές φορές οι Vikators (όπως αποκαλούνται οι φαν του Βαγγέλη) πάνε από το πρωί και περιμένουν έως αργά το βράδυ για να τον δουν.
Ξέρουν τα πάντα για τη ζωή του, από τον σκύλο του, τη λακ και το άρωμα έως το αγαπημένο του φαγητό (μακαρόνια με κιμά), την αγαπημένη του ταινία, ότι του αρέσουν τα ζελεδάκια και η σοκολατόπιτα, την αγαπημένη του σοκολάτα και ό,τι έχει σχέση με εκείνον.
Το όνομα Jimmy Gian μπορεί να σας φαίνεται ξενόφερτο αλλά ανήκει στον Λαοκράτη-Δημήτριο Γιαννούλη.
Ωστόσο δύσκολα φαντάζεσαι κοριτσάκια να κραυγάζουν «Λαοκράτη, Λαοκράτη, Λαοκράτηηηηηηη», οπότε ο 22χρονος έγινε Jimmy. Γεννήθηκε, 11 Απριλίου 1992
Αθηναίος επίσης, με σπουδές κλασικού πιάνου.
«Πέντε ετών ξεκίνησα το πιάνο και φέτος θα δώσω εξετάσεις για πτυχίο. Είμαι απόφοιτος του Μουσικού Σχολείου Αλίμου, εκεί έμαθα και σαξόφωνο. Πλέον είμαι φοιτητής του τμήματος Μουσικών Σπουδών του ΕΚΠΑ», μας λέει.
Ο Άρης Μακρής γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23 Απριλίου 1989 και είναι το τρίτο παιδί στην οικογένεια του.
Η πρώτη του επαφή με τη σκηνή, έγινε στα 17 του χρόνια, όταν με συμμαθητές του δημιούργησαν το συγκρότημα "S.A.G.G.A." και αφού συμμετείχαν σε κάποιες εκδηλώσεις, δήλωσαν συμμετοχή στο μαθητικό φεστιβάλ Schoolwave όπου και εμφανίστηκαν ζωντανά στην τριήμερη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Τεχνόπολη στο Γκάζι καθώς επίσης σε αρκετές μουσικές σκηνές της Αθήνας και της επαρχίας .
Στη διάρκεια αυτής της πορείας αλλά και αργότερα, ο Άρης εκανε μαθήματα φωνητικής και κιθάρας.
Στις αρχές του 2012, εμφανίστηκε σε μουσικές εκδηλώσεις της πόλης, αλλά και εκτός αυτής. Στη συνέχεια, συμμετείχε στο μουσικό φεστιβάλ "Kazarma" που πραγματοποιήθηκε στη Λίμνη Πλαστήρα καθώς επίσης συμμετείχε στο πρόγραμμα του ροκ μουσικού χώρου “RED Club”. Την άνοιξη του 2013 δήλωσε συμμετοχή στο διαγωνισμό μουσικών ταλέντων “Amita Motion Positive Group” όπου επιλέχθηκε από τους Playmen μαζί με τον Δημήτρη Γιαννούλη και Βαγγέλη
Κακουριώτη για τον σχηματισμό του group “Boys and Noise”.
Στον διαγωνισμό αυτόν ανακηρύχτηκαν νικητές, υπέγραψαν συμβόλαιο με τη δισκογραφική εταιρεία “Panik Records” και συμμετείχαν στην ετήσια συναυλία “Amita Motion Energy Day” στο Ο.Α.Κ.Α καθώς και σε συναυλία της Panik Records στα πλαίσια της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.
Το συγκρότημα κυκλοφόρησε ένα maxi single με τίτλο "Έχω εσένα" το οποίο μέσα σε λίγους μήνες έγινε χρυσό.
Συμμετείχαν στο show "The ace of hearts tour" με τον Σάκη Ρουβά και συνεργάστηκαν με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, τη Δέσποινα Βανδή και τον Στέλιο Ρόκκο.
Στα βραβεία Mad VMA οι Boys and Noise ήταν υποψήφιοι σε δύο κατηγορίες, πρωτοεμφανιζόμενου και pop video clip, και βραβεύτηκαν και στις δύο.
Ο 25χρονος Άρης Μακρής περιγράφει τη γνωριμία τους κάπως έτσι: «Οι Boys and Noise επιλέχτηκαν και ένωσαν τις δυνάμεις τους μέσα από τον διαγωνισμό Amita Motion Positive Group ως τα μουσικά ταλέντα των Playmen. Στη συνέχεια υπογράψαμε το πρώτο δισκογραφικό συμβόλαιο με την εταιρεία Panik Records». Ενα teen boy band δεν απευθύνεται μόνο σε κοριτσάκια; «Η μουσική μας απευθύνεται σε όλους, ανεξαρτήτως ηλικίας. Η αλήθεια είναι ότι τα boy bands έχουν κυρίως μεγαλύτερη απήχηση σε νεανικό κοινό, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι απευθυνόμαστε αποκλειστικά σε μικρότερες ηλικίες.
Προσπαθούμε μέσω της μουσικής να αγγίξουμε όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο ώστε να μας γνωρίσει και να αγαπήσει εμάς και τα τραγούδια μας». Δεν είναι όμως δύσκολα τα πράγματα στην ελληνική μουσική βιομηχανία; Υπάρχει χώρος για να αναδειχθεί ένα νέο συγκρότημα; «Η μουσική βιομηχανία στην Ελλάδα δεν έχει συνηθίσει πολύ τα boy bands. Εμείς πιστεύουμε ότι αν ένας καλλιτέχνης δουλέψει πραγματικά και αφοσιωθεί στον σκοπό του, είτε κάνει σόλο καριέρα είτε συμμετέχει σε συγκρότημα, θα βρει τον χώρο του. Ναι, υπάρχει χώρος για νέους καλλιτέχνες, απαιτείται όμως συνέπεια και αδιάκοπη προσπάθεια για να ξεχωρίσεις και να έχεις μια πορεία.
Μέχρι στιγμής είμαστε τυχεροί. Μας βοηθάει η εταιρεία αρκετά», απαντούν. Δεν είναι λίγο περίεργο να ουρλιάζουν οι έφηβες κοπέλες τα ονόματά τους στις συναυλίες; «Είναι υπέροχο. Αισθανόμαστε εκπληκτικά. Μας φαίνεται περίεργο που μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα αποκτήσαμε φανατικό κοινό». (Εχουν διαρκώς αυξανόμενο fan base, τα μέλη του οποίου ονομάζονται Νoisers.) Μέσα σε όλα συμμετέχουν και στην περιοδεία του Σάκη Ρουβά. Πώς έγινε αυτή η συνεργασία; «Είναι πραγματικά μαγικό. Μας ενημέρωσαν από την Panik Records ότι θα συμμετέχουμε στην περιοδεία του Σάκη Ρουβά. Εμείς θέλουμε να σταθούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης που μας έδειξαν. Είναι τρομερά τιμητικό να συμμετέχεις στην περιοδεία ενός τόσο μεγάλου σταρ», λένε με ενθουσιασμό.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια