Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Μυστικά ομορφιάς για το ζώδιο σου

Δε χωράει αμφιβολία οτι θέλεις να είσαι κούκλα και ότι ξέρεις τα βασικά για μαλλιά, μακιγιάζ και περιποίηση. Όμως δε θα ήθελες να ξέρεις ακριβώς ποια μυστικά θα απογειώσουν την ομορφιά σου;
Τα άστρα είναι με το μέρος σου και σου αποκαλύπτουν όλα τα μυστικά ομορφιάς εκείνα που θα απογειώσουν την ομορφιά σου. Διάβασε παρακάτω πώς θα γίνεις ακόμη πιο κούκλα με την πολύτιμη βοήθεια των άστρων!

Κριός: είσαι η ντίβα του ζωδιακού, έχεις πλάκα αλλά είσαι και περιπετειώδης αλλά φυσικά είσαι στην καρδιά της μόδας και της ομορφιάς. Ξέρεις πώς να φροντίζεις την ομορφιά σου και δεν παραλείπεις ποτέ τη ρουτίνα της ομορφιάς σου που σημαίνει: δεν πας ποτέ για ύπνο χωρίς να έχει κάνει ντεμακιγιάζ και δε βγαίνεις ποτέ έξω χωρίς αν έχεις βάλει την ενυδατική και το μέηκ-απ σου!

Ταύρος: με την Αφροδίτη να σε κυβερνά, η ομορφιά και η ευχαρίστηση είναι το παν για εσένα, ενώ δυσκολεύεσαι να φανταστείς ένα κόσμο χωρίς αυτά τα δύο! Απόλυτα θηλυκή και αισθησιακή, ξέρεις να απολαμβάνεις την ομορφιά σε εσένα αλλά και στους γύρω σου. Τα ακριβά αρώματα είναι η αδυναμία σου και είσαι ένα κορίτσι που ξέρει τι θέλει και μένει στις επιλογές του! Η πολυτέλεια και η ποιότητα μετράνε για εσένα περισσότερο από τις ετικέτες ενώ το καλύτερο σου είναι να έχεις γεμάτο το χώρο σου με τέλεια λουλούδια!

Δίδυμος: η αλήθεια είναι ότι έχεις πιο σημαντικά πράγματα να κάνεις από το να κοιτιέσαι όλη μέρα σε ένα καθρέφτη! Η σχέση σου με το μέηκ απ σου δεν είναι καθόλου καλή και βασικά δε μπορείς να θυμηθείς πότε ήταν η τελευταία φορά που αγόρασες καλλυντικά. Λίγο γκλος, λίγο μάσκαρα και είσαι έτοιμη από το πρωί στη δουλειά έως το βράδυ αφού πιστεύεις στη φυσική ομορφιά!
Καρκίνος: έχεις μεγάλη καρδιά και σου αρέσει η ησυχία και η ευτυχία και πραγματικά δε θα ηρεμήσεις αν δεν την αποκτήσεις. Με κυβερνήτη το φεγγάρι, είσαι πολύ ρομαντική αλλά είσαι και πολύ κυκλοθυμική. Είσαι φαν της κλασικής ομορφιάς και της κομψότητας, χωρίς να κάνεις υπερβολές και να λανσάρεις εκκεντρικά λουκ. Πάνω από όλα το σπίτι σου είναι το κάστρο σου και δίνεις εκεί όλη σου την προσοχή!

Λέων: λατρεύεις να είσαι το κέντρο της προσοχής και θέλεις να παίρνεις πάντα μόνο το καλύτερο από όλα! Αυτό σημαίνει την καλύτερη μάσκαρα, το καλύτερο μέηκ-απ και φυσικά μαλλάκι κομμωτηρίου και νυχάκι περιποιημένο είναι στην ημερήσια διάταξη της καθημερινής σου περιποίησης, γιατί όπως και να το κάνουμε λατρεύεις την προσοχή των άλλων! Η ερώτηση: "από πού το πήρες αυτό;" είναι η πιο συνηθισμένη ερώτηση που σου κάνουν!
Παρθένος: μπορεί να σου έχουν δώσει πολλούς χαρακτηρισμούς, όπως υποχόνδρια, μανιακή με την καθαριότητα αλλά η αφοσίωση σου στη λεπτομέρεια επηρεάζει φυσικά και τη ρουτίνα τη ομορφιάς σου! Αν σου εξέχει ένα τσουλούφι από τα μαλλιά σου ή αν σου χάλασε το μανό έχεις έτοιμη τη λύση. Η τσάντα σου είναι το τσαντάκι πρώτων βοηθειών και σπάνια θα σε δει ο οποιοσδήποτε με σπυράκι στο πρόσωπο, αφού θα έχεις προλάβει να το εξοντώσεις πριν καλά-καλά εμφανιστεί!

Ζυγός: η ισορροπία και η αρμονία είναι όσα ζητάς που θέλεις ως χαρακτηριστική ζυγός, αφού βρίσκεσαι σε διαρκή αναζήτηση. Το απαλό σχεδόν φυσικό μακιγιάζ που είναι και πολύ in, είναι το φόρτε σου αφού επιτρέπει στη φυσική ομορφιά σου να λάμψει! Λατρεύεις την αίσθηση της καθαριότητας και δίνεις μεγάλη προσοχή στο πρόσωπο σου που θέλεις να δείχνει πάντα καθαρό και λαμπερό.

Σκορπιός: αποπνέεις έντονη σεξουαλικότητα ότι και αν κάνεις και όπως και να έχει η δική σου σχέση με τον καθρέφτη σου είναι πολύ στενή. Το πιθανότερο είναι ότι διαθέτεις μια μεγάλη ποικιλία από ψεύτικες βλεφαρίδες, άπειρα κραγιόν και αμέτρητες σκιές που είναι τα βασικά σου όπλα γι να γίνεις ακόμη πιο σαγηνευτική. Είσαι γεμάτη μυστήριο και αποπνέεις έντονη αυτοπεποίθηση σε κάθε σου βήμα ενώ δεν παραλείπεις ποτέ το ντεμακιγιάζ μετά τον ύπνο!
Τοξότης: είσαι πολύ ελκυστική και το ξέρεις! Αν οι υπόλοιποι καταφέρουν να μιλήσουν στη γλώσσα σου θα τους χαρίσεις το χαμόγελο σου. Όσο για τη σχέση σου με την ομορφιά είναι πολύ καλή μιας και προνοείς να έχεις κάνει τα απαραίτητα όπως π.χ. τις ενεσούλες σου για να είσαι πάντα κούκλα! Θέλεις τα καλλυντικά σου να είναι μαζεμένα σε ένα μικρό βαλιτσάκι που να μπορείς να κουβαλάς παντού χωρίς να χρειάζεται να σου φύγει το χέρι!

Αιγόκερως: είσαι πρακτική και πολλές φορές αρκετά συντηρητική , πράγμα που έχει αντίκτυπο και στο μακιγιάζ σου! Είσαι φαν της κλασικής κομψότητας και έχεις την τάση να τη βρίσκεις ακόμη και στα πιο μοντέρνα τρεντ. Είσαι προσγειωμένη και ξέρεις ποια χρώματα σου ταιριάζουν , ενώ έχεις μια αδυναμία στο γήινο μακιγιάζ.

Υδροχόος: επειδή όπως και να το κάνουμε είσαι ένα περίεργο πλάσμα, εκκεντρικό και πολλές φορές απλά περίεργο, δεν είναι μυστικό ότι οτιδήποτε νέο είναι το στοιχείο σου! Είτε πρόκειται τις νέες κολεξιόν είτε για τα νέα προϊόντα που μόλις κυκλοφόρησαν στο εμπόριο, εσύ τα έχεις ήδη δοκιμάσει! Είσαι πάντα σε άλλη σφάιρ α, ποτέ όμως δεν ξεχνάς να είσαι περιποιημένη και μακιγιαρισμένη! Το νεσεσέρ της ομορφιάς σου είναι για εσένα ο θησαυρός σου.

Ιχθύς: είσαι η ονειροπόλα του ζωδιακού, η ρομαντική και το μακιγιάζ σου δε μπορεί παρά να κινείται σε αυτούς τους τόνους! Το ζώδιο σου έχει μια αδυναμία στα πόδια και άρα εσύ πίνεις νερό στο άκουσμα της λέξης πεντικιούρ και δεν παραλείπεις να καλοπιάνεις τον εαυτό σου με κάποιο μασαζάκι όταν νιώθεις πιεσμένη! Έχεις την τάση να πειραματίζεσαι με νέα λουκ και δε φοβάσαι να πάρεις ρίσκα στο μακιγιάζ σου. 

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια