Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Συνελήφθη ο εγκέφαλος της απαγωγής της μικρής Μαντλίν

Ένας παιδόφιλος από την Μεγάλη Βρετανία είναι ο βασικός κατηγορούμενος για την εξαφάνιση της Μαντλίν ΜακΚαν
Ο ηλικιωμένος συνελήφθη από τις Αρχές και παραδέχτηκε ότι έχει κακοποιήσει κοριτσάκια σε πάνω από δέκα χώρες!
Ο 77χρονος Ρόντρικ ΜακΝτόναλντ έκανε τουρισμό σε όλη του την ζωή και επισκεπτόταν χώρες για να ασελγήσει σε μικρά κορίτσια.
Το 1988 είχε κατηγορηθεί για πρώτη φορά για παιδεραστία αλλά αθωώθηκε με αποτέλεσμα να αφεθεί ελεύθερος και να συνεχίσει να καταστρέφει παιδικές ψυχές.
Τελικά έφθασε το 2014 για να τον συλλάβει η αστυνομία.
Μετά από μεγάλη και χρόνια έρευνα διαπιστώθηκε η δράση του και υπάρχουν έντονες υποψίες ότι κρύβεται πίσω από την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν.
Ο 77χρονος δεν αντιστάθηκε στις αρχές και μάλιστα ομολόγησε ότι έχει κακοποιήσει παιδιά σε πολλές χώρες του κόσμου, μεταξύ αυτών είναι η Ταϊλάνδη, η Νέα Ζηλανδία, η Μεγάλη Βρετανία, η Μάλτα και η Πορτογαλία.
Οι Αρχές κατάφεραν να συγκεντρώσουν στοιχεία για τον βίο του αλλά έχουν ένα μεγάλο κενό στην έρευνα: δεν ξέρουν που βρισκόταν μετά 2001 και 2009.
Η μικρή Μαντλίν χάθηκε στις 3 Μαΐου του 2007 σε τουριστικό θέρετρο της Πορτογαλίας.
Ο παιδεραστής ταξίδευε σε όλο τον κόσμο με πλαστά διαβατήρια και κανένας δεν μπορούσε να τον βρει.
Λίγο μετά την εξαφάνιση της Μαντλίν είχε πάει στην Ταϊλάνδη και το είχαν συλλάβει (πάλι αφέθηκε ελεύθερος τελικά) και τότε είχε πει: είμαι ένας σημαδεμένος άνθρωπος για όλη την υπόλοιπη ζωή μου, που δεν θα διαρκέσει πολύ.
Οι Αρχές πιστεύουν ότι ο εν λόγω άνδρας-τέρας ξέρει για την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν και έχει πληροφορίες για ένα παγκόσμιο κύκλωμα παιδεραστών που δραστηριοποιούνταν στην Πορτογαλία την εποχή που η μικρή εξαφανίστηκε.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια