Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Πολυξένη, Ίριδα, Ξανθίππη χρόνια πολλά

ΠΟΛΥΞΕΝΗ (Πολυξένη, Ξένη, Ξένια)
ΙΡΙΣ (Ιρις, Ίριδα)
ΞΑΝΘΙΠΠΗ (Ξανθίππη, Ξανθή, Ξανθούλα)
ΞΑΝΘΙΠΠΟΣ (Ξάνθιππος)
ΡΑΪΣ (Ραΐς, Ραΐδα, Ραϊς, Ραϊδα):
Πολυξένη
(πολύ + ξενία), η πολύ φιλόξενη. Κόρη του βασιλιά της Τροίας Πρίαμου. Ζωντανή κι αεικίνητη, έχει πολύ χιούμορ και την τέχνη να μιμείται θαυμάσια. Είναι, όμως, αναποφάσιστη και μπορεί δύσκολα να συγκεντρωθεί σε κάποιο σκοπό.
Πολυξένη / Ξένια / Πόλυ
Πολυξένη, το όνομά σου σημαίνει ότι είσαι αρκετά φιλόξενη αφού προκύπτει από τις λέξης πολύ + ξενία. Η Πολυξένη στην μυθολογία ήταν η κόρη του βασιλιάς της Τροίας, η οποία θυσιάστηκε πάνω στον τάφο του πατέρα της. Από την πλευρά της αριθμολογίας, ο προσωπικός σου λεξάριθμος είναι το 9, για αυτό λοιπόν είσαι μία τόσο ευαίσθητη και τρυφερή γυναίκα. Διαθέτεις ισχυρή φαντασία, συγκινείσαι εύκολα και έχεις μεγάλα όνειρα αλλά και ιδανικά για τη ζωή. Θα θελες να μπορούσες να αλλάξεις μονομιάς όλο τον κόσμο και να μην υπάρχει αδικία, πόνος, φτώχια και δυστυχία, θλίβεσαι όμως όταν διαπιστώνεις ότι αυτό το όνειρό σου είναι δύσκολο να πραγματοποιηθεί! Το αρνητικό σου στοιχείο είναι ότι κάποιες στιγμές γίνεσαι αμελής στις υποχρεώσεις σου και δεν μπορείς να αντιληφθείς την σοβαρότητα κάποιων ζητημάτων, με αποτέλεσμα να γίνεσαι ασυνεπής!
Ίρις / Ίριδα
Ίριδα, το όνομά σου προέρχεται από τον συνδυασμό των λέξεων είρω + αγγέλω, που σημαίνει η αγγελιοφόρος των θεών. Σύμφωνα με πολλές ιστορίες της μυθολογίας, η Ίρις, ήταν μία ιδεατή, ιπτάμενη θεότητα με ανθρώπινη μορφή, που συνδεόταν με το φαινόμενο του ουράνιου τόξου. Είσαι λοιπόν ένα σπάνιο θηλυκό, που διαθέτεις ρομαντισμό και μεγάλη φαντασία! Στην αριθμολογία το όνομά σου συμβολίζεται από τον λεξάριθμο 2 και αυτό σημαίνει ότι είσαι μία γυναίκα που επιζητά την συντροφικότητα, τη δέσμευση και την συναισθηματική σταθερότητα. Έχεις αρχές και αξίες για τη ζωή και διαθέτεις μεγάλες ευαισθησίες. Δεν σου αρέσει να υπάρχουν στη ζωή σου κόντρες, καβγάδες και αντιθέσεις με τους ανθρώπους που αγαπάς, για αυτό και φροντίζεις να υποχωρείς και να κρατάς τις ισορροπίες προκειμένου να διατηρείς ένα ήρεμο κλίμα στις σχέσεις σου. Το αρνητικό σου στοιχείο είναι ότι πολλές φορές επηρεάζεσαι από την γνώμη των ανθρώπων που αγαπάς και δυσκολεύεσαι να πάρεις αποφάσεις που στηρίζονται αποκλειστικά και μόνο στις δικές σου επιθυμίες.
Ξανθίππη
Ξανθίππη, το όνομά σου προέρχεται από την σύζυγο του Σωκράτη, που ήταν 40 έτη νεότερή του και του έκανε τη ζωή δύσκολη με τον δύστροπο χαρακτήρα της. Στην αριθμολογία, το όνομά σου έχει λεξάριθμο το 8, για αυτό και προκύπτει ότι είσαι μία δυναμική γυναίκα με πολύ φιλόδοξο χαρακτήρα. Αφιερώνεσαι στην επαγγελματική σου πρόοδο για αυτό και πολλοί μπορεί να σε αποκαλούν γυναίκα καριέρας. Είναι πολύ σημαντικό για σένα να καταφέρεις να στηρίζεσαι γερά στα πόδια σου, να έχεις οικονομική άνεση και να μπορείς να εξασφαλίσεις πλούτο και σταθερότητα στη ζωή σου. Πολλές φορές επικεντρώνεσαι στην απόκτηση υλικών αγαθών, παραμελώντας τις συναισθηματικές σου ανάγκες. Άλλες πάλι στιγμές μπορεί να προτιμάς να σχετίζεσαι με άτομα που μπορούν να σε εξυπηρετήσουν σε κάποιους σκοπούς σου. Θέτεις στόχους, κάνεις πρόγραμμα και φροντίζεις να πραγματοποιείς ότι βάλεις στο μυαλό. Η ερωτική σου λίμπιντο είναι εκρηκτική και κανένας άνδρας δεν μπορεί να ξεχάσει τις ερωτικές στιγμές που έχει ζήσει μαζί σου.

ΣΧΟΛΙΑ

2 Σχόλια

  1. Ανώνυμος17/11/14, 6:58 μ.μ.

    Γεια σας με λενε Πολυξενη και οπως λετε εχω χιουμορ και ειμαι ασυνεπης και φιλοξενη!Εφτυχος εσεις ξερετε την γιορτη μου ενω καποιοι αλλοι δεν ξερουν ουτε καν το ονομα Πολυξενη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ειχα μια συμμαθητρια Πολυξενη και τη φωναζαμε Ξενια
      νασαι καλα παντα

      Διαγραφή