Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

O Μπιλ Γκέιτς απαντάει στην πρόκληση του Μαρκ Ζούκερμπεργκ

Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ μπουγελώθηκε on camera για φιλανθρωπικό σκοπό και προκαλεί τον Μπιλ Γκέιτς να κάνει το ίδιο.
Ο δισεκατομμυριούχος ιδρυτής του Facebook αποδέχτηκε....

την πρόσκληση του κυβερνήτη του Νιου Τζέρσεϊ, Κρις Κρίστι, ο οποίος του έδωσε 24 ώρες για να μπουγελωθεί ή να δωρίσει τουλάχιστον 100 δολάρια στο ίδρυμα για την αντιμετώπιση της νόσου ALS (Αμυοτροφική Πλάγια Σκλήρυνση) ή φυσικά να κάνει και τα δυο.
Ο Ζούκερμπεργκ αφού αποδέχτηκε και ολοκλήρωσε την πρόκληση βάζει στο παιχνίδι τον Μπιλ Γκέιτς (ιδρυτή της Microsoft), τη Σέριλ Σάντμπεργκ (COO του Facebook) και το Ριντ Χέιστινγκς (ιδρυτή και CEO του Netflix).

Ο πολυμήχανος Bill κατασκεύασε πολύ γρήγορα και έξυπνα ένα φανταστικό μηχάνημα, ρίχνοντας παγωμένο νερό πάνω του και απαντώντας φυσικά στον Zuckerberg.
Ο ιδρυτής της Microsoft πριν τραβήξει ένα απλό σκοινί για να μπουγελωθεί από πάνω ως κάτω με παγωμένο νερό, προκάλεσε τρία άτομα: τους Κρις Αντερσον (δημιουργό του TED), Ιλον Μασκ (CEO and CTO του SpaceX και CEO της Tesla Motors) και Τζον Σίκρεστ (διάσημο ραδιοφωνικό παραγωγό).
Το «Ice Bucket Challenge» έχει σκοπό να μαζευτούν χρήματα για την ενίσχυση των ατόμων που πάσχουν από την ασθένεια του Lou Gehrig.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια