Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ο τύπος του παρτενέρ αποκαλύπτει το χαρακτήρα σου

 
Μπορεί ο τέλειος άνδρας, ο άνδρας ο σωστός να είναι είδος προς εξαφάνιση τύπου δεινόσαυρος, ωστόσο το στυλ του άντρα που σας συντροφεύει αποκαλύπτει στοιχεία της προσωπικότητάς σας.

ΠΟΥΡΌ: Αν είστε πουρολάγνος σημαίνει ότι σας λείπει ο μπαμπάς σας, ή δεν νιώθετε ασφάλεια κοντά του και έτσι την αναζητάτε στον παρτενέρ σας....:

Θέλετε προστασία και ασφάλεια, ωστόσο με το πέρασμα των χρόνων ελλοχεύει ο κίνδυνος να μείνετε χήρα στα δεύτερα - αντα.

ΤΕΚΝΌ: Είστε τύπος που θέλει να ελέγχει την κατάσταση και θεωρείτε τρόπαιο ένα νεότερο άντρα. Ωστόσο, το κέρατο είναι το μόνο σίγουρο που θα φυτρώσει με το πέρασμα του χρόνου.

ΠΊΤΕΡ ΠΑΝ: Από τους πιο γοητευτικούς τύπους ανδρών, αλλά όχι για πολύ, καθότι πρέπει μονίμως να τον αντιμετωπίζετε ως μωρό και αυτό κουράζει κάποια στιγμή. Η επιλογή αυτού του άνδρα δείχνει ότι φοβάστε να μεγαλώσετε. Ο τύπος αυτός είναι ιδανικός μόνο για ένα περαστικό φλερτ.

ΤΕΡΑΤΟΥ: Μπορεί στον άντρα η ομορφιά να μην παίζει πρωτεύοντα ρόλο, ωστόσο όλα έχουν τα όριά τους. Συνήθως οι γυναίκες που σχετίζονται με άσχημους άντρες έχουν χαμηλή αυτοπεποίθηση και ως εκ τούτου είναι ζηλιάρες, οπότε δεν αντέχουν έναν ωραίο άντρα δίπλα τους που τον κοιτάνε όλες

ΠΆΜΠΛΟΥΤΟΥ: ' Όλες για αυτόν πάμε, κορίτσια, αλλά και εδώ τα πράγματα είναι οριακά. Γιατί άλλο να σου τύχει μια φορά στη ζωή σου και άλλο να είσαι μόνιμα με κάποιον "Έλληνα Κροίσο 5 γράμματα", κοινώς συμφεροντολόγα και υλίστρια του κερατά, καθώς επίσης και διακοσμητικό του καναπέ, αφού ο συγκεκριμένος κομματάκι δύσκολο να σας δει ισότιμα.

Ο ΚΑΛΎΤΕΡΟΣ ΆΝΔΡΑΣ ΕΙNAI ΠΟΛΛΟΊ ΜΑΖΊ
-

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια