Βραχάκια πατάτας

Υλικά για τα βραχάκια
4 πατάτες μέτριες
300 γραμμάρια καπνιστό τυρί ή κεφαλογραβιέρα
6 φέτες μπέικον
Αλάτι
Πιπέρι
2  κουταλιές λάδι
Σουσάμι άσπρο και μαύρο
1 αυγό
Αλεύρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Βράζουμε τις πατάτες, τις ξεφλουδίζουμε και τις λιώνουμε με το πιρούνι καλά.
Ρίχνουμε το αλάτι, το πιπέρι και το λάδι και τις αφήνουμε να παγώσουν λίγο.
Παίρνουμε από το μείγμα πατάτας, βάζουμε μέσα ένα κομματάκι τυρί, τυλιγμένο με το μπέικον.
Το σκεπάζουμε και το πλάθουμε μπαλίτσα.
Το βουτάμε στο γάλα, στο αλεύρι, στο αυγό και μετά στο σουσάμι.
Ψήνουμε στον αέρα μέχρι να πάρει χρώμα το σουσάμι ή τηγανίζουμε.

Related Posts