Ποτηράκια ελαιόλαδου με φέτα ντομάτα και ελιά

Ένα σφηνάκι που θα σας ανοίξει την όρεξη.
Τέλειο συνοδευτικό για cocktail, υπέροχο για μπουφέ και για πάρτυ.
Διαβάστε τη συνταγή για τα ποτηράκια ελαιόλαδου με φέτα, ντομάτα και ελιά:

Υλικά συνταγής:
12 σφηνάκια (ποτηράκια)
12 οδοντογλυφίδες λίγο αγουρέλαιο
12 μπουκίτσες ψωμί
12 ντοματίνια
12 κυβάκια φέτα
12 ελιές χωρίς κουκούτσι
λίγη ρίγανη
λίγο αλάτι

Εκτέλεση:
1. Βάζουμε στη σειρά τα σφηνάκια. Σε κάθε οδοντογλυφίδα περνάμε από 1 κομμάτι ψωμί, 1 ντοματίνι, 1 κομμάτι φέτα, 1 ελιά και τα βάζουμε όρθια στα σφηνάκια.
2. Ραντίζουμε με ελαιόλαδο, πασπαλίζουμε ρίγανη και αλάτι και σερβίρουμε.
Μπαρμπαρίγου

Related Posts