Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Λάθη που κάνεις όταν βάζεις μάσκαρα

Το πιστέυουμε ότι ξέρεις πως να βάζεις μάσκαρα! (εξάλλου δεν είναι και κάτι δύσκολο)
Ωστόσο υπάρχουν πάντα περιθώρια βελτίωσης ακόμη και εκεί!
Δες τι κάνεις λάθος και τι μπορείς να βελτιώσεις ως προς την εφαρμογή της....:

1. Πρόσεχε τις στρώσεις.
Οι περισσότερες mascara είναι κατασκευασμένες για να εφαρμόζονται για όχι περισσότερο από 2 στρώσεις κ’αθε φορά. Όσο περισσότερο λοιπόν βάζεις αποσκοπώντας σε ένα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα, τόσο το χειρότερο μπορεί να καταλήξει. Όταν λοιπόν αποφασίσεις να ξανάβαλεις μάσκαρα πάνω από ένα ήδη στεγνο στρώμα, ξανασκέψου το.

2. Τίναξε το βουρτσάκι.
Με αυτόν τον τρόπο, όλος ο extra αέρας θα απομακρυνθεί και οι πιθανότητες να δημιουργηθούν γλομπάκια στις βλεφαρίδες, θα ελαχιστοποιηθούν.

3. Πέταξε την
Εάν δεν μπορείς να θυμηθείς πότε αγόρασες τελευταία φορά την μάσκαρά σου, πέτα την. Τα μικρόβια που αναπτύσσονται στις παλιές mascara δημιουργούν κοκκινίλες, φαγούρα και ερεθισμιούς.

4. Εκτεθειμένες ρίζες
Εάν απλώνεις προσεχτικά της μάσκαρα από την ρίζα έως τις άκρες, τότε μπράβο σου. Εάν πάλι όχι, ήρθε η ώρα να ξεκινήσεις να το κάνεις, καθώς όταν η μάσκαρα δεν απλώνεται από την ρίζα τότε οι βέφαρίδες δείχνουν αρκετά πιο κοντές.

5. Μην ασκείς μεγάλη πίεση.
Όταν ασκείς πίεση στο βουρτσάκι κατά την εφαρμογή, οι πιθανότηττες να δημιουργηθούν μουτζούρες είναι μεγάλες. Γι’αυτό έχε πάντα μερικές μπατονέτες στο νεσεσέρ σου που θα σε βοηθήσουν να καθαρίσεις πιθανά λάθη.
www.mylady.gr

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια