Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ζώδια και Σεξ στο γραφείο

Ζώδια και Σεξ στο γραφείο: Ποιά το ρισκάρουν;

ΚΡΙΟΣ: Ακόμα κι αν λέει ότι δεν θα μπερδέψει το σεξ με την εργασία, είναι αυτός τελικά που θα το βιώσει στο πετσί του τόσο πολύ, ώστε να καταλήξει σε ακόρεστες φαντασιώσεις, παθαίνοντας εμμονή με αυτό, μέχρι να το καταφέρει. Ανταγωνιστείτε τον στον στίβο της καριέρας και επιτρέψτε του να βιώσει εξίσου τον ανταγωνισμό και στην ερωτική αρένα. Θυμηθείτε ότι μπορεί να γίνει τεμπέλης και εγωιστής, όταν η πρόκληση έχει επιτευχτεί, οπότε φροντίστε να κρατήσετε τα πράγματα hot, αν θέλετε να εξασφαλίσετε τη μακροπρόθεσμη επιτυχία τόσο στην εργασία, όσο και στο κρεβάτι.

ΤΑΥΡΟΣ: Ψάξτε για το άτομο που σκοράρει επιχειρηματικά και φαντασιώνεται αισθησιακές στιγμές σε έναν εργασιακό χώρο και δεν θα πέσετε μακριά από έναν Ταύρο. Μπορεί να φορά ένα κομψό κοστούμι, αλλά οι γυναίκες ιδιαίτερα αυτού του ζωδίου, πιθανό να φορούν τα πιο καυτά εσώρουχα. Αν θέλετε μια κυρία ή έναν τζέντλεμαν στην δημόσια εικόνα μπροστά στους συναδέλφους και το ακριβώς αντίθετο στις ερωτικές στιγμές σας, τότε κάνατε bingo!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Το αεικίνητο αυτό ον δεν λέει πότε όχι για λίγο διασκέδαση στο χώρο εργασίας. Έτσι, καλό είναι να σκεφτείτε πριν πάτε να ψάξετε στην αποθήκη αποθεμάτων για ένα νέο δοχείο μελάνης: οι θόρυβοι που μπορείτε να ακούσετε, θα πρέπει να σας βάλουν σε σκέψεις πριν καλέσετε για βοήθεια, γιατί πολύ πιθανόν να υπάρχει ένας Δίδυμος με ένα ανώτερο προϊστάμενο κρυμμένοι πίσω από την πόρτα! Επίσης τα επαγγελματικά ταξίδια έχουν συχνά ευκαιρίες για σεξ στον Δίδυμο, ως μια διαφορετική αίσθηση σεξουαλικής εμπειρίας και μπορεί να αυξήσει τις πιθανότητες ενός βραδύνου meeting σε μεταμεσονύκτια γιορτή του σεξ!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αν και δίνει την ιδέα του ήσυχου με την πρώτη εντύπωση και ανθρώπου με μετρημένες λέξεις,όταν νιώσει ασφάλεια στο εργασιακό του περιβάλλον μπορεί να εξαπολύσει την άγρια πλευρά του και να αφήσει τη φαντασία του να οργιάσει. Εάν το φωτοτυπικό δεν λειτουργεί, ελέγξτε καλού κακού το τελευταίο φύλλο που έχει παραμείνει μέσα, καθώς θα μπορούσε κάλλιστα να έχει ένα αποτύπωμα της πίσω μεριάς ενός Καρκίνου πάνω σε αυτό, αν έχει επιδοθεί σε προσωπική υπερωρία!

ΛΕΩΝ: Γεννημένος για να είναι αρχηγός σε μια επιχείρηση, ένας Λέων θα θελήσει να κυριαρχήσει στην κρεβατοκάμαρα, στο γραφείο, στο μπάνιο ή οπουδήποτε αλλού, τελοσπάντων, μπορεί να επιλέξει τα θηράματά του. Να θυμίσω, ότι αν επιδοθείτε σε μια ερωτική περίπτυξη με κάποιον που εργάζεστε μαζί κι ανήκει σε αυτό το ζώδιο, δύσκολα θα ξαναγυρίσετε στην καθαρά εργασιακή σχέση αμέσως μετά. Πάντως, το σεξ μπορεί να είναι απλά μια πράξη για αυτόν, αν δεν υπάρχει πραγματική ψυχική έλξη και θα μπορούσε να κάνει κάποιες μελλοντικές συναντήσεις στην καφετιέρα πάρα πολύ δύσκολες, αν δεν είστε προσεκτικοί!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Όποιος πετυχαίνει και τις περισσότερες συμφωνίες στον επαγγελματικό χώρο μπορεί να κλέψει και την ερωτική προσοχή ενός Παρθένου. Δεν του αρέσουν οι άνθρωποι που δεν είναι πρόθυμοι να βάλουν το λιθαράκι τους σε ό, τι αφόρα στην εργασία. Παρότι είναι πρακτικός και σκληρός χαρακτήρας επάνω στην εργασία, είναι ένα εντελώς διαφορετικό πλάσμα όταν το σεξ έρχεται σαν προτεραιότητα. Του αρέσει να τακτοποιεί την ζωή του, το γραφείο του, οπότε περιμένετε ακόμη και post it στην οθόνη του υπολογιστή για το επόμενο ραντεβού για σεξ μαζί σας!

ΖΥΓΟΣ: Ειρηνοποιός στη δουλειά, είναι πάντα ένα ζώδιο που έχει αφθονία θαυμαστών και δεν φοβάται να φλερτάρει με οποιονδήποτε, οπουδήποτε. Είναι στον χαρακτήρα του να θέλει να αρέσει σε όλους. Το να κάνετε σεξ μαζί του στην εργασία, δεν παύει να αποτελεί για τους άλλους γύρω του, ότι είναι εξίσου ο πιο θελκτικός και διαθέσιμος. Οπότε καλύτερα να αποσιωπήσετε ένα σεξουαλικό συμβάν με αυτόν, εάν θέλετε να διαρκέσει, αλλιώς ένας από εσάς, ας κάνει καλύτερα μια αίτηση για δουλειά κάπου αλλού!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Είναι πραγματικά δύσκολο να μαντέψει κάνεις ποιος αρέσει στον Σκορπιό και αν έχει μια ερωτική έλξη στο γραφείο. Πιθανό να μαντέψετε οποιοδήποτε άλλο όνομα και πρόσωπο πριν καταλήξετε στο σωστό. Γνωστός για το ότι είναι κρυψίνους και για την ικανότητα του να παίζει παιχνίδια, βρίσκει την ιδέα μιας σεξουαλικής σχέσης που πρέπει να διατηρηθεί κρυφή, μεγάλη διασκέδαση. Στην περίπτωση που επιλέξετε να του πάρετε τον αέρα και να κυριαρχήσετε πάνω του, μη αναγνωρίζοντας την δύναμή του, περιμένετε να βρείτε ενοχοποιητικές ενδείξεις στις πιο ντροπιαστικές θέσεις, που θα μπορούσαν μάλιστα να αποδειχθούν αρκετά ενοχλητικές, ιδίως την επόμενη φορά που π.χ. θα ψάξετε για ένα στυλό στην τσάντα σας και θα τραβήξετε προς τα έξω τα εσώρουχά του!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ο ερωτύλος του ζωδιακού συνήθως δεν θέλει να ακολουθήσει τα στραβά χαμόγελα και τις ματιές γεμάτες φλόγα που του προσφέρουν. Η δουλειά γι’ αυτόν είναι πάρα πολύ σημαντική, ώστε να επιτρέψει στο σεξ να τον παρασύρει έτσι απλά, παρότι τρελαίνεται για την περιπέτεια κάθε είδους. Πάντως, αν αναμίξει δουλειά με ευχαρίστηση, σίγουρα δεν θα είναι με την “ωραία” του γραφείου. Ξεχάστε τις μικρές νεανικές οπτασίες, γιατί κυρίως το μυαλό είναι αυτό που θέλει. Έτσι, αναζητήστε το παλιό σοφό πουλί με τη λάμψη στα μάτια και θα καταλάβετε ποιος του άναψε την «φωτιά»!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Είναι γνωστό ότι του αρέσει να θεωρεί τον εαυτό του μεγάλο δάσκαλο, οπότε όποιος αναζητά έναν δάσκαλο, φαίνεται σαν τον ιδανικό υποψήφιο για να κυλιστεί στην αμαρτία μαζί του. Σκεφτείτε το νέο πρόσωπο στο γραφείο, καθώς αυτός ο κάποιος που πρέπει να μάθει, κάνει τον Αιγόκερω να πιστεύει ότι μπορεί να του δείξει το πόσο σπουδαίος είναι. Αν είναι το αφεντικό, είναι αυτός που φέρνει την εργασία της γραμματέως σε ένα εντελώς νέο επίπεδο και αν είναι ο συνάδελφος είναι αυτός που θεωρεί ότι το να κάνεις σεξ στο δρόμο προς την κορυφή, είναι ο πιο εύκολος τρόπος!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Όποιος μπορεί να αμφισβητήσει το μυαλό ενός Υδροχόου στον χώρο εργασίας, μπορεί να βρει και τον δρόμο προς το κρεβάτι του. Χρειάζεται να του αφήσετε κάποιες ενδείξεις και να του δείξετε πώς μπορείτε να κάνετε τη δουλειά σας στο γραφείο, αλλά και στο κρεβάτι, καλύτερα από τον προκάτοχό σας. Μόνο μια προειδοποίηση: θα πρέπει να κρατήσετε το ερωτικό παιχνίδι πολύ καιρό για να του εξάψετε το μυαλό του, ακόμα και αν αυτό σημαίνει ότι τον έχετε φάει λάχανο στις πωλήσεις και ότι αναλαμβάνετε επαγγελματικά project και χωρίς την βοήθεια του!

ΙΧΘΥΣ: Δελεάστε τον Ιχθύ με τη συζήτηση μεγάλων επαγγελματικών σχεδίων και σεξουαλικών φαντασιώσεων, αλλά μόνο με την ιδέα ότι είστε διατεθειμένοι να πρέπει να εγκαταλείψετε τα δικά σας ή να τα συγχωνεύσετε με τα δικά του. Καθώς είναι ένα βαθιά προσηλωμένο ζώδιο, από την στιγμή που θα κάνει σεξ θα το θεωρήσει ως δέσμευση, όποτε αν τα πράγματα ξινίσουν και μείνετε μόνο σε αυτό, μπορείτε να σταματήσετε αμέσως να αναρωτιέστε για την παράξενη γεύση στον καφέ και τα έγγραφα που λείπουν: είναι βέβαιο ότι θα έχει βάλει το χεράκι του!
asteriskos.wordpress.com

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια