Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Πώς θα περάσει κάθε ζώδιο το Πάσχα 2014

Ποια είναι όμως τα ζώδια που ευνοούνται στις φετινές γιορτές του Πάσχα; Τι προβλέπει η αστρολογία για τις ημέρες που ακολουθούν;
Ποιοι θα είναι οι τυχεροί των ημερών και ποιοι πρέπει να είναι προσεχτικοί τις ημέρες
των Πασχαλινών γιορτών;
Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου και μάθε όλες τις προβλέψεις σου για τις ημέρες του Πάσχα…:

ΚΡΙΟΣ:
Όπως ήδη γνωρίζεις αγαπημένε μου Κριέ, είσαι κάτω από την επιρροή της Σεληνιακής Έκλειψης που πραγματοποιήθηκε στις αρχές της εβδομάδας στο ζώδιο του Ζυγού αλλά και του μεγάλου σταυρού στα παρορμητικά ζώδια!
Διανύεις ένα διάστημα που οι σταθερές σου σχέσεις και οι συνεργασίες βρίσκονται κάτω από το στόχαστρο αλλαγών, που δεν τις είχες προγραμματίσει …
Με την Σελήνη από το ζώδιο του Τοξότη μέχρι και το Μεγάλο Σάββατο, έχεις την ευκαιρία να ταξιδέψεις, να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα, να τρέξεις μακριά από τα προβλήματα και να δεις ανθρώπους που σου είχαν λείψει …
Ο Ερμής από το ζώδιό σου, σου χαρίζει την σβελτάδα της σκέψης, την εξωστρέφεια και την αμεσότητα στο λόγο … ενώ η επιθυμία σου για επικοινωνία και απόδραση είναι σίγουρα μεγάλη …., ιδιαίτερα έχεις γεννηθεί στο τέλος του δευτέρου δεκαημέρου!
Μπορείς να δεις φίλους, να γνωρίσεις νέο κόσμο …
Τα αισθηματικά σου, μπορεί να διανύουν μία μπερδεμένη φάση, όπου και εσύ από την πλευρά σου προσπαθείς να κατανοήσεις τι θέλεις, τι σου λείπει, πώς αισθάνεσαι … όμως τις ημέρες που ακολουθούν θα αντιληφθείς καλύτερα τι σου αξίζει και τι πρέπει όντως να έχεις δίπλα σου!
Astro Tip: Περιόρισε τις υπερβολές και σκέψου λίγο πιο μπροστά!

ΤΑΥΡΟΣ:
Το Πάσχα έφτασε και εσύ αγαπημένε μου Ταύρε αισθάνεσαι εξαντλημένος και αποθαρρυμένος για θέματα που αφορούν την καριέρα αλλά και τα οικονομικά σου …
Οι σκέψεις που γυρίζουν στο μυαλό σου αναφορικά με τους παραπάνω τομείς, δεν σε αφήνουν να ηρεμήσεις και να απολαύσεις πιο ανέμελα τις ημέρες αυτές … όμως θα πρέπει να αφήσεις πίσω σου το άγχος, την ένταση και το φόβο για το αύριο και να επωφεληθείς από την αστρολογικά θετική εύνοια που δέχεσαι τις ημέρες που ακολουθούν ….
Η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων και ευνοεί τις ημέρες αυτές ιδιαίτερα εσένα που έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου
Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Δία από το ζώδιο του Καρκίνου και το οποίο θα σε επηρεάζει τις ημέρες των γιορτών του Πάσχα , σου φέρνει την είδηση, τη συνάντηση, ή την επικοινωνία που σου εκπληρώνει μία όμορφη επιθυμία που γεμίζει την καρδιά σου με τα πιο όμορφα συναισθήματα….
Την Κυριακή του Πάσχα, η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιό σου, θα κάνει την επίσημη έναρξη της περιόδου των γενεθλίων σου και εσύ πλέον θα μπορείς να σκεφτείς πιο αισιόδοξα το μέλλον και την πορεία σου!
Astro Tip: Αφέσου συναισθηματικά, δείξε την αγάπη σου και θυμήσου πως με την δύναμη της πίστης μπορείς να βγεις ο νικητής αυτής της περιόδου!

ΔΙΔΥΜΟΙ:
Αγαπημέ μου Δίδυμε, ανήκεις στους ευνοημένους της Πασχαλινής περιόδου και έχεις πράγματι την τύχη των πλανητών που θα σε βοηθήσουν να περάσεις καλά.
Το πιο σημαντικό είναι ότι τις ημέρες του Πάσχα, μπορείς να έρθεις πιο κοντά στους ανθρώπους που αγαπάς, στο σύντροφό σου, στην οικογένειά σου και γενικότερα μπορείς να αναθερμάνεις το κλίμα
των σταθερών σου σχέσεων…
Η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη μέχρι και το Μεγάλο Σάββατο , επομένως θα ικανοποιηθείς από τα άτομα που υπάρχουν στη ζωή σου, θα διασκεδάσεις μαζί τους, θα τονωθούν οι σχέσεις σας …
Η υπόθεση «έρωτας» δεν θα σε αφήσει τις ημέρες αυτές να έχεις παράπονα … μπορεί να έχεις περάσει καθυστερήσεις και μπερδέματα στον τομέα των ερωτικών σου … όμως τώρα μπορείς να απολαύσεις όλα όσα σου έχουν λείψει – χωρίς όμως να υπάρχουν οι εγγυήσεις ότι αυτή η όμορφη κατάσταση θα συνεχιστεί και για πολύ ακόμα-!
Astro Tip: Με τον Ερμή να βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού, δεν θα κάτσεις φρόνιμα, δεν θα μείνεις σπίτι… Δες φίλους, διασκέδασε και δικτυώσου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: 
Το φετινό Πάσχα σε βρίσκει με κακόκεφη διάθεση, γιατί οι συνεχόμενες αλλαγές και τα γεγονότα που έχουν διαδραματιστεί στη ζωή σου, δεν σε έχουν αφήσει να καταλάβεις πώς πέρασαν οι μέρες, πώς έφτασε έτσι γρήγορα το Πάσχα …
Σπίτι, οικογένεια, καριέρα και γενικότερα η προσωπική σου ζωή, δέχεται συνεχώς «βολές» που σε θέτουν σε εγρήγορση … έτσι λοιπόν τις ημέρες των πασχαλινών γιορτών το ενδιαφέρον σου επικεντρώνεται μόνο σε μία βασική επιθυμία σου:
Πώς θα ομορφύνεις την καθημερινότητά σου, πώς θα αποβάλεις το άγχος και αναζητάς τον τρόπο που θα κάνεις τη ζωή σου πιο όμορφη …
Όσο βαρύ και να είναι το κλίμα λοιπόν των φετινών γιορτών, θα μπορέσεις να χαλαρώσεις, η αγάπη που θα δεχτείς από την οικογένειά σου θα σου χαρίσει απλόχερα την δύναμη που έχεις ανάγκη αυτό τον καιρό!
Astro Tip: Το τρίγωνο της Αφροδίτης από το ζώδιο των Ιχθύων με τον Δία από το ζώδιο σου … σου χαρίζει την σκέψη, την ιδέα και την λύση για να νιώσεις και πάλι ικανοποίηση!

ΛΕΩΝ:
Οι ημέρες του Πάσχα βοηθούν εσένα που ανήκεις στο ζώδιο του Λέοντα (ή έχεις τον ωροσκόπο σου σε αυτή τη θέση), να περάσεις καλά, να έχεις ικανοποίηση από την εξέλιξη μίας αισθηματικής σου υπόθεσης….
Η Σελήνη από το ζώδιο του Τοξότη, θα σχηματίσει θετικές όψεις με τον Ήλιο, τον Ερμή, τον Άρη και τον Ουρανό … δίνοντάς σου την ευκαιρία μέχρι και το Μ. Σάββατο να αποδράσεις από τα δύσκολα.
Μπορείς να αναζωογονηθείς, να νιώσεις την καρδιά σου να πλημυρίζει ξανά με όμορφα συναισθήματα
Ο Ερμής κινείται στο ζώδιο του Υδροχόου, υποστηρίζοντας εσένα που έχεις γεννηθεί στο τέλος του δευτέρου δεκαημέρου και δίνοντάς σου την άνεση να επικοινωνήσεις ευχάριστα με τα δικά σου άτομα ή και με τον σύντροφο.
Το σημαντικότερο από όλα είναι ότι τις ημέρες του Πάσχα θα καταφέρεις να ξεπεράσεις τις πίκρες και τα απωθημένα του παρελθόντος !
Astro Tip: Μην βιάζεσαι να πάρεις αποφάσεις, προσπάθησε να κινηθείς πιο διπλωματικά … και δέξου την αγκαλιά των γύρω σου, που μπορούν να σε βοηθήσουν να περάσεις καλά!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:
Με την Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη μέχρι και το Μ.Σάββατο, εσύ αγαπημένε μου Παρθένε έχεις την ανάγκη να περάσεις όσο πιο οικογενειακά γίνεται τις ημέρες που ακολουθούν .. Θα θέλεις να είσαι όλες αυτές τις μέρες με τους πολύ στενούς σου ανθρώπους, αυτούς που νιώθεις ζεστασιά και οικειότητα ..
Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Δία μπορεί να σε βοηθήσει να έρθεις πιο κοντά σε έναν μόνιμο δεσμό ή βοηθά εσένα που είσαι ελεύθερος να ανοιχτείς σε μία νέα γνωριμία …
Την Κυριακή του Πάσχα, η Σελήνη από το ζώδιο του Αιγόκερω σε ευνοεί να ξεσκάσεις, να νιώσεις όμορφα, να διασκεδάσεις και να έρθεις πιο κοντά σε ανθρώπους που αγαπάς!
Astro Tip: Δες καθαρά ότι υπάρχουν κοντά σου άνθρωποι που σε αγαπούν και πάψει πλέον να αμφιβάλεις

ΖΥΓΟΣ:
Μετά από μία Έκλειψη στο δικό σου ζώδιο, είναι αναμενόμενο να μην νιώθεις ικανοποίηση, ηρεμία και ασφάλεια από τις εξελίξεις που υπάρχουν στη ζωή σου …
Οι μέρες του Πάσχα δεν θα μπορούσαν όμως να χαρακτηριστούν άσχημες, αρκεί να καταφέρεις να βάλεις νερό στο κρασί σου, να υποχωρήσεις, να συμβιβαστείς και να δεις πιο ανοιχτόμυαλα κάποιες καταστάσεις …
Η Σελήνη από το ζώδιο του Τοξότη μέχρι και το Μεγάλο Σάββατο, σε κινητοποιεί για να βγεις, να μετακινηθείς, να επικοινωνήσεις και γιατί όχι να ταξιδέψεις …
Μέσα από την επικοινωνία, μπορείς να νιώσεις καλύτερα συναισθηματικά …
Ο Ερμής από το ζώδιο του Κριού, σε φέρνει γρήγορα κοντά σε ανθρώπους που αγαπάς, σε κάνει να εκφράζεσαι αυθόρμητα όμως πολλές φορές και επιπόλαια!
Astro – Tip: Μείωσε την εκρηκτική σου διάθεση, συμβιβάσου, υποχώρησε και αρκέσου σε ότι ήδη έχεις, προσπαθώντας να το διαφυλάξεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:
Νιώθεις την ανάγκη να εκφραστείς, να δείξεις με πράξεις τα συναισθήματά σου, να κάνεις τα δώρα σου, να αποδείξεις ότι νοιάζεσαι, ότι είσαι εκεί και ότι πάντα θα είσαι ..
Αυτό το Πάσχα μπορεί να έχει έξοδα και ευθύνες, όμως έχει χαρά και ικανοποίηση …
Εσύ θα είσαι αυτός που θα προσπαθήσεις να φτιάξεις το κέφι των γύρω σου, εσύ είσαι αυτός που θα δώσεις στα κοντινά σου πρόσωπα την δύναμη για να αντέξουν στα δύσκολα …
Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Δία, σου δίνει την αισθηματική χαρά που περιμένεις ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου!
Όσο για την Κυριακή του Πάσχα, με την Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα εκφραστείς, διασκεδάσεις και θα επικοινωνήσεις με τον καλύτερο τρόπο!
Astro – Tip: Βρίσκεσαι (προς το παρόν) σε καλύτερη φάση συγκριτικά με άλλους, σκόρπισε λοιπόν στους γύρω σου το κέφι και τη χαρά !

ΤΟΞΟΤΗΣ: 
Οι φετινές μέρες του Πάσχα είναι αρκετά όμορφες για το δικό σου ζώδιο αγαπημένε Τοξότη!
Η Σελήνη θα βρίσκεται μέχρι και το Μ. Σάββατο στο δικό σου ζώδιο, σχηματίζοντας θετικές όψεις με τον Ήλιο, τον Ερμή, και τον Ουρανό …
Μπορείς να ταξιδέψεις, να απολαύσεις στιγμές γεμάτες έρωτα και συναίσθημα, να νιώσεις ανακούφιση από την ροή των εξελίξεων … και να ακολουθήσεις τα μονοπάτια της καρδιάς σου τα οποία θα σε οδηγήσουν ακριβώς στο σημείο που εσύ θέλεις…
Την Κυριακή του Πάσχα με την Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα θελήσεις να περάσεις πιο παραδοσιακά και οικογενειακά την ημέρα σου … έστω και αν η βασική σου επιθυμία αυτό τον καιρό θα ήταν να αποδράσεις από όλους και από όλα!
Astro – Τip: Το συναίσθημα γίνεται ο οδηγός σου και ο έρωτας σε βοηθά να ξεπεράσεις τα δύσκολα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:
Δεν έχεις περάσει εύκολα αγαπημένε Αιγόκερε και το φετινό Πάσχα είναι αρκετά περίεργο για το δικό σου ζώδιο …
Μέχρι και το Μ. Σάββατο υπάρχουν σκέψεις, ανασφάλειες, νοσταλγίες και φόβοι που δεν σου επιτρέπουν να περάσεις και τόσο ξέγνοιαστα …
Ωστόσο, το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Δία, μπορεί να σου φέρει την επικοινωνία με το άτομο που σε ενδιαφέρει, που θα μπορεί πραγματικά να σε βοηθήσει να ξεχαστείς από τα δύσκολα.
Την Κυριακή του Πάσχα η Σελήνη θα βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο και έτσι λοιπόν θα μπορέσεις να εκφράσεις τα συναισθήματα και τις σκέψεις που τις προηγούμενες ημέρες τριγυρνούσαν στο μυαλό και στην καρδιά σου!
Astro – Tip: Μην αναβάλεις για αύριο, αυτό που μπορείς να κάνεις σήμερα… Δείξε τα συναισθήματά σου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ :
Τα μηνύματα που θα λάβεις τις ημέρες των Πασχαλινών γιορτών θα είναι ευχάριστα και θα δημιουργήσουν έκπληξη σε εσένα που έχεις γεννηθείς το ζώδιο του Υδροχόου!
Οι προσκλήσεις, οι προτάσεις και οι φίλοι θα κάνουν τις ημέρες σου ευχάριστες και ξέγνοιαστες … ωστόσο εσύ θα νιώθεις ότι κάτι σου λείπει, ότι κάτι δεν πάει ακριβώς όπως το θέλεις.
Μέχρι και το Μ.Σάββατο μπορείς να περάσεις καλά, να ανανεωθείς, να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα και να γελάσεις με την παρέα φίλων και δικών σου ανθρώπων ..
Από την Κυριακή του Πάσχα όμως που η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερω, η διάθεση σου θα είναι κάπως πεσμένη, ενώ η νοσταλγία σου για κάποιες στιγμές αλλά και για ανθρώπους που πέρασαν από τη ζωή σου … αλλά δεν είναι πλέον στο πλάι σου θα σε κάνουν έστω και για λίγο να μελαγχολήσεις…
Astro Tip: Μην νοσταλγείς για τις στιγμές που πέρασαν … απόλαυσε τις στιγμές που ανοίγονται μπροστά σου!

ΙΧΘΥΣ:
Το φετινό Πάσχα δεν είναι και άσχημο για σένα που ανήκεις στο ζώδιο του Ιχθύ, απλά έχεις το άγχος και την πίεση κυρίως για θέματα που αφορούν τον επαγγελματικό και τον οικονομικό σου τομέα .. Τις ανασφάλειες για αυτούς τους τομείς δεν μπορείς να τις αφήσεις πίσω σου έστω και για λίγο …
Αγορές, δώρα και σπατάλες είναι βέβαιο ότι θα κάνεις, όμως πρόσεξε λίγο περισσότερο στις παρορμητικές σου αγορές, οι οποίες θα αποδειχθεί ότι δεν θα είναι και τόσο έξυπνες.
Μέχρι το Μ.Σάββατο λοιπόν, σε διακρίνει η υπερβολή αλλά και η σύγχυση … από την Κυριακή του Πάσχα θα σου δοθούν οι ευκαιρίες να βρεθείς ανάμεσα σε κόσμο – σε ανθρώπους που σε συνδέουν όμορφα συναισθήματα…
Astro Tip: Ο άσσος στο μανίκι σου για τις ημέρες που ακολουθούν είναι το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Δία, που πραγματικά μπορεί να σου χαρίσει μία πολύ τυχερή εξέλιξη στα ερωτικά σου ….
.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια