Κοτόπουλο με σάλτσα μουστάρδας στο γουοκ

Υλικά:
  • 3 στήθη κοτόπουλο κομμένα σε μικρά κομμάτια
  • 1 κρεμμύδι
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 1 κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη
  • 1 ποτήρι του κρασιού λευκό κρασί
  • αλάτι, πιπέρι, θυμάρι, κάρυ
  • 1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα ντιζόν
  • λίγο λάδι
Εκτέλεση:
  • Ζεσταίνουμε το λάδι στο γουοκ και σοτάρουμε το κοτόπουλο και απο τις δύο πλευρές μέχρι να ροδίσει. Προσθέτουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και την πιπεριά και εξακολουθούμε να σοτάρουμε.
  • Μόλις πιει τα υγρά σβήνουμε με το κρασί. Κατόπιν προσθέτουμε τα μυρωδικά και 1 1/2 φλ. τσαγιού νερό και σιγοβράζουμε.
  • Μόλις έχει πιει τα περισσότερα υγρά ρίχνουμε και τη μουστάρδα και ανακατεύουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα.
Σερβίρουμε με ρύζι.
www.greekmasa.gr

Related Posts