Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Άλεξ Κάβδας

Γεννήθηκε 7 Ιουλίου 1984
Γνωρίσαμε τον Άλεξ Κάβδα ως παρουσιαστή του MTV Greece (ήταν ένας από τους πρώτους VJs του MTV Greece) ενώ παράλληλα ως fashion editor στο «Men's Health».
Μέσα από προσωπική του ιστοσελίδα παρουσιάζει....

μυστικά της πόλης της Αθήνας ενώ το 2011 εμφανίζεται στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη ως μέλος του τηλεοπτικού της πάνελ στη μεσημεριανή εκπομπή "Ελένη".
Η γιαγιά του Άλεξ έχει Ιταλικές ρίζες και η μητέρα του μεγάλωσε στη Λιβύη, έχει σπουδάσει Διεθνείς και Ευρωπαϊκές Σχέσεις και μιλάει 5 γλώσσες.
Τον έχουμε δει στο σίριαλ του Alpha «Πήρα Κόκκινα Γυαλιά» ενώ έχει κάνει μαθήματα μιούζικαλ για 2 χρόνια με την Εβελίνα Παπούλια.
Ο Άλεξ Ναπολέων Κάβδας είναι το πιο fashionista πρόσωπο της ελληνικής τηλεόρασης, τόσο που πλέον καθιερώνει τάσεις όχι μόνο μέσα από τις ενδυματολογικές του εμφανίσεις αλλά και τις προτάσεις του σε μουσική, εξόδους, ταξίδια και lifestyle.
Πάνω απ’ όλα όμως είναι ένα παιδί ξεχωριστά τυχερό: το 2008 συμμετείχε στο VJ casting του νεοσύστατου τότε MTV Greece και αμέσως έκανε το απαραίτητο «κλικ» για να αποτελέσει τον πρώτο τηλεοπτικό VJ του καναλιού.
Επιπλέον, πριν ακόμη αποκτήσει τη δική του εκπομπή παρουσίασε το μεγαλύτερο συναυλιακό γεγονός/υπερθέαμα της χρονιάς (2008) για το λανσάρισμα του καναλιού στο Παναθηναϊκό Καλλιμάρμαρο Στάδιο, στέκοντας δίπλα σε θρυλικά ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής όπως τους R.E.M., Kaiser Chiefs και Gabriella Cilmi, αλλά και το διάσημο VJ του MTV USA Tim Kash!! Με μια τέτοια αρχή, η πορεία του Άλεξ είχε μόλις βάλει τον πήχη ψηλά.
Η συνέχεια είναι λίγο-πολύ γνωστή για τους περισσότερους από εμάς καθώς από το 2011 απέκτησε το ρόλο του νέου συμπαρουσιαστή της αστραφτερής TV personas Ελένης Μενεγάκη προσδίδοντας ουσιαστική φρεσκάδα και νεανικό χαρακτήρα στην εκπομπή «Ελένη». Από τον πρώτο κιόλας μήνα η τηλεοπτική του παρουσία στη μεσημεριανή ζώνη του Alpha ήταν μια πρόταση που ξεχώρισε μεταφέροντας στη μικρή οθόνη τον παλμό της εναλλακτικής σκηνής και των δρώμενων του αστικού πολιτισμού στην Αθήνα. Μιλώντας για την Αθήνα αξίζει να σημειωθεί ότι ο Άλεξ είναι ο ιθύνων νους του Athens Daily Secret, το site και newsletter που μας δίνει καθημερινά τις πιο ιδιαίτερες, ενδιαφέρουσες και πρωτότυπες ιδέες για να κάνουν τη διαβίωση μας στην πόλη δημιουργική όσο ποτέ άλλοτε. Στο βιογραφικό του εντάσσεται επίσης η πολυετής εμπειρία του ως συντάκτης, στυλίστας και fashion editor για τις εκδόσεις Λυμπέρη, καθιστώντας τον ιδιαίτερο γνωστό στο χώρο της μόδας.
Όσο κι αν σας φαίνεται περίεργο ο Άλεξ είναι ένα παιδί χαμηλών τόνων, που γι’ αυτόν οι κοσμικές εμφανίσεις έχουν περισσότερο τον χαρακτήρα μιας επίσκεψης σε φίλους παρά για το ποζάρισμα στους φωτογραφικούς φακούς. Πίσω από το εκκεντρικό προφίλ του, ο ίδιος είναι εξαιρετικά απλός και διατηρεί σταθερές και μετρημένες στα δάκτυλα στενές φιλίες με άτομα εντός και εκτός της showbiz. Είναι πάντα έτοιμος για τη σωστή και έξυπνη ατάκα που θα κάνει όλους να γελάσουν και όταν βρεθεί σε φιλικό περιβάλλον θα ανακαλύψετε το υπέροχο χιούμορ του.
Μάθετε ότι ο κοσμοπολίτικος χαρακτήρας, που αναβλύζει, προέρχεται από τις ιταλικές του ρίζες και τα ταξίδια που από μικρός έκανε με την οικογένεια του ανά τον κόσμο. Δεν είμαι σίγουρος αν είναι διαχυτικός, σίγουρα όμως είναι γνωστός για τη γενναιοδωρία του καθώς έχει βοηθήσει, χωρίς να έχει απαιτήσει πότε αντίκρισμα, πολλούς φίλους και συνεργάτες του από όποια θέση κι αν έχει βρεθεί. Σταθερά λαμπερός, πάντα παρακολουθεί τις διεθνείς τάσεις και θα τον δείτε κομψό, μοντέρνο... με αρκετές hipster επιρροές και διάθεση happy 20s.
Αν θέλετε να μάθετε το μυστικό του, δώστε σημασία στις λεπτομέρειες που φοράει όπως τις τιράντες, τις ζώνες, τα παπούτσια, τις κάλτσες κοκ. Διασκεδάζει παντού…για τον monsieur Athens Daily Secret καμία γωνιά της Αθήνας δεν είναι κρυφή και απόμερη – όπου υπάρχουν ωραία πάρτυ, ατμόσφαιρα, καλοί φίλοι και ωραίες μουσικές είναι ήδη εκεί. Σε κάθε περίπτωση, ο Alex είναι ένας τηλεοπτικός αστέρας νέας κοπής με εξαιρετικό γούστο και η παρουσία του στη showbiz είναι προφανές ότι θα συνεχίσει να μας απασχολεί για πολύ ακόμα

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια