Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Νίκος Σαλευρής 1946-2013

Την τελευταία πνοή του άφησε στον Άλιμο ο Νίκος Σαλευρής.
Η σορός του 67χρονου άνδρα βρέθηκε την Παρασκευή (2/8) το πρωί σε παραλία του Αλίμου, χωρίς να έχουν ξεκαθαρίσει τα αίτια που προκάλεσαν τον θάνατό του.
Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των ιατροδικαστών....

το μοιραίο προκλήθηκε είτε από ανακοπή καρδιάς, ωστόσο περιμένουν τα αποτελέσματα της νεκροψίας.
Ο μεγαλομέτοχος της Καλλιθέας δεν είχε δώσει σημεία ζωής για μία ημέρα και τελικά η οικογένειά του τον βρήκε νεκρό στην παραλία.
Για δυσαναπλήρωτο κενό που αφήνει ο θάνατος του Σαλευρή κάνει λόγο ανακοίνωση της ΕΠΟ
Ανακοίνωση για το θάνατο του Νίκου Σαλευρή εξέδωσε και η Σούπερ Λίγκα.
Σε αυτήν εκφράζονται τα συλλυπητήρια της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας προς την οικογένεια του ανθρώπου που συνέδεσε το όνομά του με την Καλλιθέα.
Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:
«Το ελληνικό ποδόσφαιρο θρηνεί. Ένα από τα πλέον εκλεκτά του στελέχη, ο Νίκος Σαλευρής, επί σειρά ετών μεγαλομέτοχος και πρόεδρος της ΠΑΕ Καλλιθέα, δεν βρίσκεται πλέον μεταξύ της ποδοσφαιρικής οικογένειας. Ο απροσδόκητος χαμός του αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό στο άθλημα.
Ο πρόεδρος και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας εκφράζουν τα θερμότερα συλλυπητήριά τους στους οικείους του και στην ποδοσφαιρική οικογένεια της Καλλιθέας».

Η ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκας:
«O πρόεδρος της Super League Γιάννης Μώραλης και σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της διοργανώτριας αρχής εκφράζουν τη θλίψη τους για τον απροσδόκητο θάνατο του προέδρου της ΠΑΕ Καλλιθέα Νίκου Σαλευρή και απευθύνουν στους οικείους του, αλλά και την ποδοσφαιρική οικογένεια της Καλλιθέας, θερμά συλλυπητήρια».
,

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια