Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ποιες Ελληνίδες stars κατέφυγαν στο νυστέρι του πλαστικού

Στην Αμερική οι πλαστικές επεμβάσεις είναι απενοχοποιημένες και οι περισσότερες διάσημες κυρίες όταν ερωτούνται σχετικά από τους δημοσιογράφους το παραδέχονται χωρίς καμία ενοχή.
Στην Ελλάδα τα πράγματα είναι αρκετά διαφορετικά, αφού η παραδοχή μιας αισθητικής επέμβασης δείχνει να παραμένει ταμπού.
Στον κανόνα της ελληνικής showbiz υπάρχουν όμως και εξαιρέσεις. Ποιες διάσημες κυρίες λοιπον έχουν αποκαλύψει ότι κατέφυγαν στο νυστέρι του πλαστικού για να αγγίξουν την πολυπόθητη τελειότητα;
Έλενα Παπαρίζου: "Η Έλενα Παπαρίζουν ήθελε να μεγαλώσει το μπούστο της, το έκανε και το παραδέχτηκε και σε συνεντεύξεις σε περιοδικά και στη τηλεόραση.
Άντζελα Δημητρίου: "Η ίδια έχει δηλώσει ότι έχει κάνει πλαστική στη μύτη με το διάφραγμα που την ταλαιπρωτούσε και botox και δεν αποκλείει να κάνει οποιαδήποτε  επέμβαση για να βελετιώσει την εικόνα της.
Όλγα Τρέμη: Η σιδηρά κυρία που εμφανίζεται κάθε σεζόν πιο λαμπερή, διέψευσε όσους στοιχημάτιχαν ότι δεν θα αναφερόταν σε πλαστικες και botox, δηλώνοντας: "Είναι γελοίο να αντιμετωπίζουμε μια επέμβαση ως ένοχο μυστικό".
Κατερίνα Καινούριου: "Δεν είμαι η μοναδική ελληνίδα που έχει αλλάξει από τα 16 της μέχρι σήμερα. Έκανα τη μύτη μου όταν ήμουν 17 ετών και αργότερα έκανα αυξητική στήθους".
Δούκισσα Νομικού: Όποιος παρατηρήσει την πρώην Σταρ Ελλάς θα δυσκολευτεί να βρει ατέλεια. Εκείνη όμως ήθελε να αλλάξει κάτω πάνω της και αυτό ήταν το στήθος της. Το 2012 πήρε τη μεγάλη απόφαση: ξάπλωσε στο στο τραπέζι του χειρουργείου και μεγάλωσε το στήθος της, προσθέτωντας σιλικόνη.
Στέλλα Καλλή: Το νέο αστέρι του Φοίβου πριν καν μπει στον χώρο της showbiz, επισκέφτηκε τον πλαστικό της χειρούργό. "Δεν είμαι κατά των πλστικών -έχω κάνει. Είμαι όμως κατά των παραμορφώσεων", δήλωσε η τραγουδίστρια χωρίς να αναφερθεί σε ποια σημεία έκανε τις διορθώσεις...

Μεταξύ αυτών που το έχουν δηλώσει δημόσια είναι η Μαρία Μπακοδήμου, ο ανατρεπτικός Ηλίας Ψινάκης, οι θεές του τραγουδιού Άννα Βίσση και Δέσποινα Βανδή, η Μαρία Σταματέρη και πολλοί άλλοι.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια